Oulun reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä ezco, 16/12/05.

 1. Dixon

  Dixon Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Mietityttää uskaltaako mittää vastata ;D mut joo siitä läheltä linnanmaalta oon, kelekka vaa on 80km päässä ku ei täällä o paikkaa missä säilyttää ja uues autossa ei oo vie koukkua..
   
 2. tuzeez

  tuzeez Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Itse alaikäisenä kelkkailijana sen verran kommentoin asiaa että, ennen kuin edes kelkkaa sain käynnistää niin pelisäännöt tehtiin selviksi. Reitillä ajettaessa ei pitäisi vain mietiskellä muita kelkkailijoita ja itseään, vaan myös reittien ulkopuolella olevia ihmisiä. Kaverini jotka vähänkään kelkkailevat ovat varmasti kuulleet suustani, että kelkkailu on jatkuvasti suurennuslasin alla ja sitä kritisoidaan kovasti. Muutkin juniorit, nyt järki päähän.
   
 3. Jarno.V

  Jarno.V Skidoo -14 137" freeride

  Vs: Oulun reitit

  Joo onhan siinä joku pattikin, mutta ei ne sellasta älytöntä rynkytystä ollut(en käyny ite muhoksella asti)
  Siinä tuo korkkas kun säätelin mäntämajalla vähä vaimennuksia(en just etupukista) ja työnnättelin ne linjan patit siihen muhos/ot-rokua risteykseen testaimielessä pohjaako alusta 8)
  pohjas se siinä just ennen risteystä sitten kun iskari oli jo poikki ;D
   
 4. munkkimake

  munkkimake Khaos 22

  Vs: Oulun reitit

  Kyllä lunta vielä kaipaa ja kovasti ja lanaa sen jälkeen...oli siinä hyvääkin baanaa mut välillä oli kyl alusta kovilla kun eilen ot-muhos-ot hilppasin ;D
   
 5. salpa

  salpa Lynx RE 600

  Vs: Oulun reitit

  Missä kunnossa maikkulan neste - OT väli on? Olis tarkotus perjantaina taas napata kelkka kyytiin ja ajella Ouluun.
   
 6. Soppa

  Soppa Switchback 600 -08

  Vs: Oulun reitit

  Maikkulan Neste - OT oli ainakin vielä eilen ok-kunnossa. Parissa paikassa näkyy kivi jossain Metsokankaan takana, mutta ei vauhtipaikoissa.
   
 7. MPL

  MPL x-rs 2014

  Vs: Oulun reitit

  Joo kyllä pattia pisaa, ja välillä koliseeki meleko ilkeesti. Käytiin kahen renekaten voimin kiertää OT-Rokua-Utajärvi-Ylikiiminki-Hiukkavaara-OT. Reipas 200km tuli mittariin. Yli-kiimingissä oli paljon kärryjä mutta ei reitillä näkyny montaa kelekkaa.
   
 8. jones-

  jones- Nytro SE

  Vs: Oulun reitit

  Kiitokset vaan Waarille, nyt ompi silta siina aukinaisessa kuraojassa hiukka-yk reitillä. Tukeva silta, kesti jammun painon. ;D
   
 9. Mekatsu

  Mekatsu rave 600 -09

  Vs: Oulun reitit

  Olisivatkohan ajellu ylikiimingistä - juustola - pudasjärvi suuntaan
   
 10. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Vs: Oulun reitit

  Olisko ens viikolle jollekin illalle ajoseuraa? Ouluntullista vaikka lähtö.
   
 11. Waari

  Waari Lynx Ranger V-800

  Vs: Oulun reitit

  Jep, Jones bongasi Waarin livenä työhommissä. Tuon ojan voi nyt ylittää turvallisesti siltaa pitkin, tuli niin kiirus Kalimeen makkaranpaistoon että kuva jäi ottamatta mutta kuljetuksesta liitän kuvan alle. Kolasin siihen ojaan lunta jotta se jäätyisi, laitoin myös havuja merkiksi ettei kukaan siihen suppoon parkkeeraa skoodaansa :) Samalla poistelin reitiltä ne notkahtaneet puut joista joku ystävällinen mainitsi ja muistakaahan muutkin että Waarille tänne tai luuriin ilmoa heti jos on jotain häikkää reiteillä.
  Tuumii Waari.

  [​IMG]
   
 12. speedypete

  speedypete Indy 850

  Vs: Oulun reitit

  Kiitokset myös täältä waarille.
   
 13. MikaPu

  MikaPu XF8000 HC 153, IQ600 Wt

  Vs: Oulun reitit

  Kaksi maanomistajaa ilmoitti irtisanovansa vapaaehtoiset lupansa mk-uran pitämisestä Perävainion pelloilla (peltorallin takia). Tämähän meinaa sitten sitä että tulevalle talvelle Ouluntulli-Kempeleenlahti ura poistuu. Ensi syksynä uraluvat päivitetään ja jos isännillä edelleen sama mieli, niin se oli sitten tämän uran historia taputeltu. Nyt näytön paikka pysyykö ajot lopputalven kurissa ja sillä ulvalla saatas vielä isännät hyväksymään uraluvat jatkossa.

  Oulujokilaakson reiteillä lanaukset käynnistyy tällä viikolla
   
 14. Great Sled

  Great Sled Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  Loistavaa... tähän on tultu ja ennusmerkit olleet ilmassa pitkään. Sakinhivutus lienee enää jäljellä kun nätti puhe ei auta.
   
 15. loisteputki

  loisteputki Well-Known Member

  Vs: Oulun reitit

  :mad: :mad: :mad:

  Onko reitti nyt liputettu siten että sieltä ei pääse mitenkään erehtymään? Ainoa yhteys Ouluntullista merelle ja sekin munataan itse. Voi PERRR
   
 16. Henri89

  Henri89 Member

  Vs: Oulun reitit

  Paljon tuota reittiä käyttäneenä suurenmoisesti ärsyttää. Mikä siinä on, että joidenkin pitää päästä pellolle päristelemään ja tuhoamaan muiden harrastusmahdollisuuksia siinä samalla.

  Liekkö lippusiimakaan auttanut näitä oman elämänsä sankareitä pysymään reitillä.
   
 17. Hankisääski

  Hankisääski Vintage

  Vs: Oulun reitit

  Kyllähän nuot on merkitty niin hyvin, ettei ole mitään epäselvyyttä missä saa ajaa ja missä ei.
   
 18. munkkimake

  munkkimake Khaos 22

  Vs: Oulun reitit

  Se on aina...olipa harrastus mikä tahansa niin ei osata omaa napaa pidemmälle kattoa eikä aivoja käyttää...on se prkl kunhan aina on noita rällääjiä...luulis olevan tuota baanaa antaa hanaa...mutkun ei....ja ei ne rällääjät täällä foorumissa ole...eipä tietenkään...
  Täällä foorumissa jaetaan hyvin tietoa miten mennään ja missä mennään......ja nyt mennään siis tosi rauhassa ja hissukseen jotta edes pieni kipinä ens talven urasta ois...niin kerta.
   
 19. skidoo500mxz

  skidoo500mxz "-10 Puhku Rave"

  Vs: Oulun reitit

  No niin ompa hieno homma...voi vittulainen!Ois vissiin pitäny mennä viikonlopuksi vartioon...
   
 20. MPL

  MPL x-rs 2014

  Vs: Oulun reitit

  Eikä "ne jotku" lopeta siellä ajamista vaikka sieltä virallinen reitti kielletään, ja sehän tarkoittaa taas todella todella hyvää mainetta KAIKILLE kelkkailijoille... :mad: :mad: :mad:
   

Suosittele tätä sivua