OuluZone

Keskustelun 'Radat' on aloittanut käyttäjä Jannne, 20/1/09.

 1. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Jaahans kaippa se tänkin vois tänne avata, ku jopa Kalevakin tänään uutisoi. Ratahan olis tulossa juurikin tuon Kalevin jutun mukaan siihen mallin, että ekat kisat olis vuoden päästä, tosin ei kerrottu joko peräti talvella vai meneekö kesään..?

  Rata-alue tulee Oulusta Kuusamoon päin ~30km päähän ja sinne on tarkoitus kerätä kaikki moottoriurheilulajit samaan "puistoon".
   
 2. Härkkis

  Härkkis Well-Known Member

  Sielläkö on saatu asiat rullaamaan? :eek:
   
 3. kelkkijä

  kelkkijä WINHA

  sen verran vain että saatiin kaleviin juttua ::)
   
 4. Härkkis

  Härkkis Well-Known Member

  Onhan seki jo etteenpäin! ;D kait..
   
 5. Omikron

  Omikron Phazer RTX -08

  Nimenomaan kai ;) Kun en ihan heti usko projektin kovinkaan nopeaan toteutumiseen, vaikka kuinka puhuvat 8) Miten niin kyyninen ajattelumalli...
   
 6. Solaris

  Solaris Well-Known Member

  joo nythän siellä taas vähän miehiä vaihtunut jos jotain tapahtuisi, en kyllä usko että siitä on kiinni ettei ole tapahtunut
   
 7. Puppe

  Puppe BackyardKing

  Ovaalirata moottorikelkoille? Hetko, oisko suunnitelmia tarvetta päivittää...
   
 8. Knato

  Knato Well-Known Member

  Tämä hanke on kyllä toteutuessaan kovempi juttu ku ihmisen ensimmäinen kuukävely! On kuitenki sen verta reilusti eri moottoriurheiluharrastajia pohjosessaki, oon varma että tää keräis harrastajia laajoilta alueilta Suomesta, Ruottista, Norjasta... Toivon sydämmestäni ettei tämä proggis kaadu typeryyksiin ja että sopivat yrittäjät löytyy ja rahoitus järjestyy. Tuohon ympärille vois viritellä vaikka mitä yritystoimintaa (oletuksena että radat täyttää odotuksia ja vaatimuksia isommillekkin kisoille)
   
 9. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Arvaappa onko kerrottu, mutta tuo kuva on vaan sellanen havainnekuva mitä tuleman pitää noin niinku suunnilleen. Hakeratakin puuttuu kuvista... ;)
   
 10. aboli

  aboli Well-Known Member

  Hommat etenee. http://www.kaleva.fi/plus/Kokkokankaan_monitoimikeskuksen_kaavasta_j%C3%A4tetyt_valituksen_nurin_787092+0
   
 11. rossiossi

  rossiossi RS & Sno Pro

  "Ensimmäisessä vaiheessa Kokkokankaalle rakennetaan Iinatin moottoriurheilukeskuksen korvaavat moottoriurheilun suorituspaikat. Oulun on varannut korvaavien suorituspaikkojen rakentamiseen 4,2 miljoonaa euroa. Suunnitelmien mukaan valmista pitäisi olla vuonna 2010."

  Ei kuullosta yhtään huonolta :D
   
 12. Hra XC

  Hra XC Well-Known Member

  Eli ei kelkoille mitään vielä eka vaiheessa? No, pääasia että se homma saatais "jalalle" ja jotain sinne, siitä on sitten hyvä laajentaa pikkuhiljaa niihin lopullisiin suunnitelmiin.
  (esim. se asfalttirata jossa vois ajaa moottoripyörillä, saatttais olla että joutus jonku kilvettömän kyykyn sitten ostamaan, onhan tuota pyörätöntä kautta jo muutama vuosi ollutkin...)
   
 13. Kordari

  Kordari Well-Known Member

  Samat ollu mullaki ajatukset, mut saa ny nähä tuleeko tollasta rataa :-\
  Nyt kun tuonne "kotiradalle" on sen 400km, niin ei vielä ole viittiny kilvettömään satsata, kun ei ihan päiväreissuja tonne monesti jaksais heitellä
   
 14. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Vs: OuluZone

  www.ouluzone.fi

  tuolta löytyy kuvia suunnitteilla olevista radoista ja visioita koko alueesta
   
 15. Zeta

  Zeta Well-Known Member

  Vs: Re: OuluZone

  Snowcross rata tulee lumetuslaitteineen eka vaiheessa :D

  MK-Enduro sprint reittikin tulee eka vaiheessa...
   
 16. MarkusK

  MarkusK Well-Known Member

  Vs: Re: OuluZone

  Hienompi homma :)
   
 17. TRI

  TRI Well-Known Member

 18. TherocK

  TherocK XC 500 SP Race -05 XCR 600 -95

  Vs: OuluZone

  http://www.ouluzone.fi/

  Nyt sen sitten saa ladattua OZ virtuaali- mallinnuksen!
   
 19. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Vs: OuluZone

  Ehkäpä se kuitenkin sitten joskus... lainaus OuluZonen nettisivuilta "Korkein hallinto-oikeus on hylännyt 26.5.2010 kaikki OuluZonen monitoimikeskuksen yleiskaavaan kohdistuneet valitukset."
   
 20. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Vs: OuluZone

  Nonni saatais vihdoin kunnon puitteet harrastustoiminnalle ja jotain piirimestaruuskisoja suurempaa tänne pohjoisemmas, ratapäiviä yms. Niin vähän kyllä ollut asia esillä viime aikoina julkisuudessa, että väkisin tullut mieleen, jotta hautaavat koko rojektin hissukseen niinkuin Iinatinkin kirjaimellisesti...noh, sitten täytyy ajaa kolmetuhatta kuutiota lehemän paskaa rotuaarille ja muotoilla mieluista rossiareena rällättäväksi, niin joskohan viesti menis perille!? ;D
   

Suosittele tätä sivua