Palaneen tiivisteen poisto

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Perttu, 9/1/15.

 1. Perttu

  Perttu M8 -08

  Ärsyttävintä hommaa mitä oon miesmuistiin tehny, polariksen sylinterien alapään tiivisteen poisto. Millä ootte noita poistanu? Nyt on käytös motipin tiivisteliuotin, mattopuukko ja 320 hiekkapaperi ja huonosti sujuu.. Lisäksi saa pelätä koko ajan et lähtee alumiinia liikaa ja alkaa sit siitä vuotamaan.
   
 2. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Vs: Palaneen tiivisteen poisto

  Itelläkin oli nuo vastaavat keinot käytössä, kunnes hokasin patapatan tehon. Sitä käytettäessä häätyy vain paineilman tai huolellisen huuhtelin avulla varmistaa, ettei alumiinilankamujua jää huuhtelukanaviin sun muihin. Toimii loistavasti myös mm. pakoaukosäätimien puhistukseen. Ei muuta kuin rouvan keittiösiivouskaapille...
   
 3. matti

  matti XRS 600 -07

  Vs: Palaneen tiivisteen poisto

  Teroitettu jäätelötikku on hyvä, kun ensin on pehmittänyt tiivistettä jollakin vastaavalla poistoaineella. Ei tule vaurioita lelumeettiin.
   
 4. Perttu

  Perttu M8 -08

  Vs: Palaneen tiivisteen poisto

  Tota motipin liuotetta en voi suositella, ei ainakaa toho tiivisteeseen tepsi. Patapataa seuraavaksi koittamaan, kiitos vinkistä! ;D
   
 5. Perttu

  Perttu M8 -08

  Vs: Palaneen tiivisteen poisto

  Aivan hirveetä hommaa, millä hitolla ne korjaamolla nää poistaa? Dremeliin varmaa joku sopiva laikka? Siis täs ny monta tuntia hierony yhen tiivisteen kans prkle. Kannattaako uutta tiivistettä voidella jollain vai kuivana paikalleen ku joskus parin päivän päästä on siinä vaihees?
   
 6. Hippo

  Hippo Well-Known Member

Suosittele tätä sivua