Pello ja ylitornion reitit

Keskustelun 'Baana' on aloittanut käyttäjä "Sixpäkki", 22/1/06.

 1. Mekatsu

  Mekatsu rave 600 -09

  Alkaa olemaan jo pohjalumet Pellossa niin ajakaa leventäen kelkkauraa niin tulee hyvät pohjat
  Kuvassa ajettu vain yhtä uraa DSC_0045.JPG
   
  juketsu tykkää tästä.
 2. touringdude

  touringdude Ski-Doo MXZ Iron Dog -18

  Minkälainen on jäätilanne Ylitornion järvillä? Reittiä pitkin jos ajelis Miekojärveltä Ylitorniolle. Näky olevan aika paljon järvien ja jokien ylityksiä sillä välillä.
   
 3. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R -19

  Jäästä en tiedä, mut minkälainen on reitti Miekojärveltä eteenpäinYlitorniolle noin yleensä ja missä olette siellä tankanneet? Aavasaksallahan ei vissiin voi tankata(junarata välis).
   
 4. Mileleo

  Mileleo Lynx X-Trim 600 Etec 2013

 5. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Se on oikeastan ainoa keino siitä paikkaa. Toinen on tietenki kiertää pohjosempaa eli siitä reitin haarasta joka tulee Aavasaksan ja Ylitornion välistä joelle.
   
 6. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Ainakin viime talvena meni hyvä jälki myös Aavasaksan mäen puolivälistä alas ja rautatien yli huotsikalle. Siitä ajettiin usein.

  Mutta kuulin huhun, että Ylitornion ja Pellon väliä ei nyt enää kunnosteta ollenkaan, lieneekö totta? Kai siellä menee sitten vaan kelkan levyinen pattiura?
   
 7. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Minun polkemia uria siinä välillä. Eipä se ole ko rmk:n mentävä reikä tiä siitä sitten jos joku muuki on sielä käyny ajamassa viimisen viikon aikana. Ruukanu parin viikon välein kotipaikan ympäristön käyä polkemassa mutta eipä sielä ollku ko omat jäljet. Eipä niitä kyllä vaikutakkaan kunnostaa jos niitä ei ajeta ja ennenki ollu niin huonossa kunnossa aina että tiä että onko ees normaalia huonommassa kunnossa
   
 8. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Nyt oli tainu tamppari ajjaa pello-ylitornio välin ainaki juoksengissa oli ajanu
   
 9. MattiM

  MattiM SKS 850 146

  Jaa sinnekkö mahtuu tampparikin ajamaan? Viime viikolla ajettiin ja oli täysin hoitamaton. Luultiin että reitti jatkuu samantyyppisenä pelloon mitä tornio-yt väli. Melko kulttuurishokki tuli aavasaksan jälkeen. :D
   
 10. Kommein

  Kommein Pro-RMK 850 -19 155" 2.6" Yamaha et 340tr -82

  Näinhän se on aina ollu ja nämä reitti penat ei tee asialle mitään kirosivt vain ko joutu kauas ajaan kotoa ennenko löyty ajettavaa uraa :D Olen mie käyny jok talvi yhen uran ajamassa niihin että löytää reitin:D
   
 11. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R -19

  Alposjärveltä reittipenat ajeli Palovaaran kautta Juoksenkiin. Oli hyvä pätkä luomutilassa:) Siitä Pelloon,oli tosiaan lana käyny, oli hyvässä kunnossa, lunta tullu reippasti lanaamisen jälkeen ja vähän ajettu
   
  Kommein tykkää tästä.
 12. Ville Aska

  Ville Aska Well-Known Member

  Ossaako joku sanoa mikä tilanne Pello Ylitornio järvilä? Onko vettä? Ylinen ja Alinen Alposjärvi ja Ajankijärvi kiinnostas..
   
 13. JK-80

  JK-80 Arctic cat xf 1100 turbo sp `12

  Iltaa. Onkohan kukaan ajellu Pello-Kolari välillä lähiaikoina? Onko lanattu vai aivan luomuna?
   
 14. Ville Aska

  Ville Aska Well-Known Member

  Terve, viime viikon keskiviikkona ajoin. Sieppijärvestä Pelhoon. Ainaki se väli oli käyty tampparilla läpi. Ja Pellossa suunnitelivat Aalistunturin reitin ajoa tampparilla perjantaina, en tiä onko keritty vielä vettää. Kolarin puolelta oli tultu tampparilla Pasmajärven rannale.
   
 15. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Mithään saanssia ajjaa Torniosta Leville Ylitornion-Pellon ja Kolarin kautta? Oos kukhaan tietonen onko reitit auki vai joko plussakelit lopetti talven?
  Lauantaina 2.3 ajatus pinkassa tuo väli. :) vai laittaakko suosiolla pulkka kärryyn.......
   
 16. niarve00

  niarve00 Well-Known Member

  Luulisin että onnistuu ainaki Torniosta Ylitorniolle, muusta ei kokemusta tältä talvelta mutta kaitpa sitä ylempänäki lunta on. Raapat varmaan saa olla, voi olla reitti melko betonia, nyt sataa vettä ja yöllä alkaa pakkasille.
   
 17. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Juu. "Pistä pulkka kärryyn ja ajat sitte perillä" sano isot pojat. Ei kuulemma mitään järkeä lähtä ajaan väylänvartta ylös näillä keleillä ja lumilla. On kuulemma reitit mitä sattuu ja loput baanat sitte ihan betonia. Uskon suosiolla ja kärrään pulkan perille.
   
 18. Samuli_l

  Samuli_l Boondocker RE 800 E-tec -16

  mikä on järvien tilanne?
   

Suosittele tätä sivua