Polaris 2020

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Jmp2002, 25/2/19.

 1. MikkoH

  MikkoH Assault

  Joo, pittääpä kysellä liikkeestä. Lyhyt on tuo kierre, sitä kattelin itekki. Liekköhän tuo pitää ku sievästi kirin ja suoraan jäi...
   
 2. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Jätesäkistä/muovipussista liuska korkin alle. :D
   
 3. MikkoH

  MikkoH Assault

  :D;)
   
 4. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Ei vittu tuon korkin kans. Mulle -17 vuoden kelkkaan vaihdettiin takuuna säiliö ja tässäkö nyt vielä samaa vikaa‍♂️. Nykysen kirin tosi nätisti vaan kiinni ja on pitänyt toistaiseksi. Edellisessä vedin kiinni ku miehet ja korkkashan se sitten lopulta.
  Sama on nuo poskipalat, pikkasen pitempi kynsi siihen kiinnike kohtaan niin pysys, mutta samanlainen pikkutirri siinä näkyy olevan ku edellisessäki. Vielä pitää sekin, mutta katotaan.
  Muuten tyytyväinen 850 patikkaan
   
 5. Pitkäpätkä

  Pitkäpätkä Polaris

  Mulla ei korkki vuotanut vaan vuoto olikin siinä tulpassa josta johdot tulee säiliöltä , tämä siis rmk 800 vm18 ja tässä sks 146 vm 2020 500km ja ei muuta huomauttamista kuin mittarin takana oleva liitin löystyi ja lämmöt mittarissa heitteli mitä sattuu , mutta ei vaikuttanut muuten ajamiseen ja hanska kauppaan kun rakot kämmenessä noiden tehojen kanssa..
   
 6. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Miksi ette vaan laita sitä holkkia niin ei tarvi pelleillä. Mukava kun kesken reissun remmi öljyssä. Harvoin tulee mitään rasvanpoistoaineita metsään mukaan.
   
 7. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Mitä holkkia? Herätit mielenkiintoni. o_O Ostaisin sellaisen ennaltaehkäisevästi jos tietäisin, mistä puhutaan.
   
 8. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Asiasta kukkaruukkuun. Tuliko kelleen 3" lapullinen Kaaotin "proride" roiskeläpällä, sillä joustavalla reikäsellä malilla? Kyllä tet tiiättä. Itellä sellanen mututuntuma että 3" lapulliset tuli, sillä jarrukauhalla ja 64mm lapulliset remmivetoset sillä paremmalla "proride" läpällä.
   
 9. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Lumilapiolla tulee vissiin kaikki 3". 60€ saa kaupasta sen reikä läpän.
   
 10. Eikka_

  Eikka_ Well-Known Member

 11. Ves_ku

  Ves_ku Assault 850 2020

  Joihinkin vehkeisiin ovat sorvissa pyöräyrttäneet metallisen holkin tankin puoliskoon täyttöaukkoa tukemaan. Kova materiaali tukee täyttöaukkoa niin korkki ei pääse sitä kiristättessä muotoilemaan.
   
 12. jms1601

  jms1601 Lynx Xterrain 850 RE -23

  Joo, pitääpä laitaa varulta ku noita pari tuossa hyllyn reunalla on edellisestä...
   
 13. MikkoH

  MikkoH Assault

  Kävin testaan korkkia vajaa puolet ohuemmalla tiivisteellä ja tarttu normaalisti nyt kierteelle. Taian laittaa vielä tuon holkin niin eiköhän se siitä.
   
 14. Tmu

  Tmu Member

  Se holkki on hyvä laittaa niin ei tarvi murehtia. Ei tarvi paljoa kääntää niin vuotaa jatkuvasti. Ei maksa sledstoressa monta euroa.
   
  Jii.Pee tykkää tästä.
 15. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Blingin holkki on sitten ylihintainen.
   
 16. Pistin

  Pistin Well-Known Member

  Oos nuita holkkeja marmoreille otettu myyntiin vai pitääkö tilata? ei toki vuoda mutta eihän sitä koskaan tiedä jos sattuu voimantuskissaan joskus ylikiristään
   
 17. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Kait niitä on hyllyssä monesti. Ainakin itse löytänyt. Kannattaa kysyä.
   
  Pistin tykkää tästä.
 18. J.I.J.

  J.I.J. BD3700RE 3900GL REV X-RS

  Laitoin SNOX holkin öljysäiliöön. 15€ maksoi. Duellin jälleenmyyjältä ostin. Oli tosi tiukka sovitus. Piti puukolla vuolla varovasti säliöstä muovia pois että tuli pieni viiste. Ja saa olla tarkkana ettei muovia tipu sinne öljyn sekaan. Vasaralla kun hakkas niin meni paikoilleen.
   
 19. Kattilakuski

  Kattilakuski Well-Known Member

  Mistähän löyty infoa lämpöanturihommista 850 Pateen? Jollain tais olla sama vika, lämmöt heittelee miten sattuu ja sanoo välillä ENG COLD, vaikka on varmasti lämmin... Reissussa ja pitäis päästä autolle takas :cool:
   
 20. andyman

  andyman Well-Known Member

  Heiluttelitko jo anturia, johto ja liitintä?
   

Suosittele tätä sivua