Polaris 2022

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 16/2/21.

 1. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Ite ottasin kyllä series 8, koska keveämpi. 650 tuopi varmasti lisää keveyden tunnetta yhessä QD2 kanssa. Varmasti mukava vietävä sellanen vekotin missä ei kovia hyrrävoimia esiinny, joten ite ainakin maximoisin keveyden tunteen ja laittasin sen series 8 vaihtoehon.
   
  petes88 tykkää tästä.
 2. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Miten näissä matoissa tuo kesto? Ja mitä eroa nuilla QD ja QD2 nyt olikaan?
   
 3. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Kiinnostaa myös tuo perusmallin Rmk. Onko siinä muuta eroa Slash mallin Rmk:hon kuin pidempi runko, ei saa isoa mittaria ja iskarit? Tuo 850 Series 6 matolla olis kyllä varsin riittävä peli omaan käyttöön, ainoa että tuo isompi mittari olis mukava.
   
 4. julli

  julli rmk

  qd2 on tiheämmä välityksellä
   
 5. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Onko tuossa matryx pro rmk 155 eri liukrungot ku axys koppasessa??

  Ja minkälainen jähytys näissä pro rmk nyt oli? Onko samanmoinen ku axyksissä?
   
 6. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Liukurungoista en osaa sanoa, mutta jäähytys ei ole enään samanlainen. Kenno loppuu viimeistään siihen noin tankin takareunan kohalle eli lyhyellä kennolla mennään. Slash-malleissa sitte vielä lyhyempi kenno. Snowestistä luettua tietoa. tämä. https://www.snowest.com/2021/03/2022-polaris-matryx-rmk-turbo
   
 7. Hesba

  Hesba Polaris Finland missioner

  Mie ottasin tuon 650 pelin series 8 matolla juurikin sen keveyden takia, pienempi pyörivä massa tarkottaa aina parempaa herkkyyttä ja juurikin tuo herkkyys on omaan mieleen tuon 650 mosan paras puoli. Voimalinjalla voi hyvin tasata mattojen erot.
   
 8. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No hö! Menikhän se sitte vituiksi ku osittain mattojen saatavuuden takia otin qd1:eek: olisko tuossa QD2 ollu läpivetävätki?

  Ja tarkennuksena että vaikka kyseessä onkin pro rmk ja ummen kelkka nii tulee vähän sekalaiseen käyttöön, vähän niinkö poromiehillä summitti.. Nii silläkin arvelin tuota qd1 että olis aavistuksen pitemmät välit kun ei ajo oo aivan pelkkää ummen huudatusta rinteissä...
   
  Viimeksi muokattu: 16/4/21
 9. Janme

  Janme Well-Known Member

  Ei oikein tuosta proosta maha saaha tuomosta summitin veroista yleiskelekkaa millään, ku ei jäähyt piisaa?
   
 10. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Olisi heavuduty khaos liukurunkoja mustaksi eloskoituna suoraan bolt on ainakin -20 ja 21 malliin, kestää sitten ihan varmasti ilman mitään vahvikkeita. Tai rakenna prormk:sta Khaos hommaamalla pidempi etupukin iskari ja mänttiremmi. Hp 650e/pari, voi käyttää orkkis käääntöpyöriä toisin kuin Iceagesin rungoissa.

  Laita yvtä jos kiinnostaa niin suunnitellaan lisää.
   
  FRH tykkää tästä.
 11. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Miksei? Eikö tuo pitkärunkoinen ole vielä pidemmällä jäähyllä kuin Slash? Tuo uusi jäähy on myös koko tunnelin levyinen eli ei kait tuossa ainakaan jäähdyttimen pinta-ala ole vähentynyt? Mutta kyllä nuo pitkät kovalla kelillä nostelee lämpöjä ilman raappoja kaikki. Itellä oli 13 mallin Rmk ilman etukennoa niin se oli aika herkkä nostelemaan lämpöjä, mutta Axys runkosissa ei ole tuntunut tuota ongelmaa olevan sen enempää kuin Summiteissakaan.
   
 12. Janme

  Janme Well-Known Member

  No ei tuolla omalla Kaaoksella ainakaan pysty raapijoiden kans turraamaan kovalla kelillä vähääkään, toisin kuin Summiteilla. Onko se jäähy sitte tuosta vanhemmasta 22-vuotiseen kasvanu tai Proossa eri?
   
 13. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Aika jännä. Kuitenki tuolla 13 mallisella pysty ajamaan raapioilla ihan hyvin kovillakin keleillä vaikka ei ollut etukennoa. Onko tuossa vanhemmassa Khaoksessa etukennoa?
   
 14. pexi

  pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

  Ehtikö joku koeajossa todeta matryx-rmk:n jäähdytyksen, onko axys-proota parempi? Pinta-ala ainakin kasvaa ja uudessa on vähän siiliä siinä jäähyssä-> olettaisin että on parempi:rolleyes:
   
 15. Make76

  Make76 Khaos 146, 5900, SnoScoot 200

  Joo pinta-ala näytti olevan enemmän kun oli koko tunnelin leveydeltä ja etukenno. Olivat myös enemmän tuommoista perinteistä jäähyä missä on jäähdytysripaa. Luulis että tarttuu lumi paremmin ja jäähdyttävä pinta-ala kasvaa.
   
 16. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Paremmaksi ja tehokkaammaksi ne ainaki mainostaa sitä ja on nuita vanhempiaki pro rmk ollu sekalaisessa käytössä ja hyvin ovat pärjänneet, tietenki joku betonikeli nii sillon lämpeää ja nii kyllä lämpeää ne summititki.. No se selviää en talvena sitte riittikö vai ei:rolleyes:

  @DooDoo hyvä tietää, miepä olen yhteydessä ku asia ajankohtasempi:cool:
   
 17. kikoske

  kikoske Khaos Slash 155

  Voin kyllä suositella näitä liukurunkoja. Uskaltaa ajella vähän patikkoakin.:D
   
  DooDoo tykkää tästä.
 18. Rautane

  Rautane Alpha -22, zr -16, summit -11

  Kyllähän niillä pystyy ajamaan, mutta jos vertaa summittiin tai sks:ään, niin jäähdytyksessä on vissi ero. Päivittyikös muuten 155" sks matryx-koppaan, kun ei ole pistänyt silmään? Vai jäikö mallistoon enää ollenkaan?
   
 19. Janme

  Janme Well-Known Member

  Tuossa uudessa Assaultissa ei oo taas kuivemmallakaan kelillä järvellä ollu ilman raapijoitakaan jäähyjen kans ongelmia. Ei tosin ihan Betonikeliä ole sattunut kohdalle. Muutenki ollu kyllä tosi mieluinen peli ja vaimoki tykkää sillä ajella. Huippuhommia nuo uus mittaristo ja kädenlämppärit.

  Kaaos vaihtuu kyllä SKSään tai Freerideen jossain kohden, ku ainaki itellä vittuillu nuiden lämpöjen kans, jos on joutunut kovalla kelillä turraamaan.
   
 20. petes88

  petes88 Well-Known Member

  Ei taida enää sks malleja Suomeen tulla, sen oisin itekki varmaan laittanu mutta paha laittaa ku ei saa
   

Suosittele tätä sivua