Polaris 2022

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä FFoxi, 16/2/21.

 1. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Tuohan on pieni murhe ja korjaantuu vahvistavalla puskurilla. Muutenkin pollen puskurit olleet niin meltoa, että heti uutena vahvemmat ja molempiin päihin.

  Parille kaverille tulossa 155 khaokset. Normi ja turbo. Tekisi mieli testata, mutta se testi saattaa hyvinkin tulla kalliiksi:oops:
   
  Prormkpolle tykkää tästä.
 2. Deecee

  Deecee Well-Known Member

  Tämä minul on näis Polariksis vähän harmitellu. Minul oli sellai Axys Pro RMK, ekaa sarjaa. Ekal reissul meni tukivarsi. Tokalla perästä kulma linttaan ja kolmannella toiselt puolelt tukivarret. Sitten lähitikin kelkka vaihtoon. Ja kyllä, kyl ne tilanteet ois ollu vältettävis. Mut kyl minun mielest kelkan pitäis olla sellai, että sitä ei tarvi tonnilla vahvistella että viitsii ajaa alkuunkaan.
  Eli onko toi keventäminen mennyt liika pitkälle? Runko ja puskurit tehdää tinasta, joka ei kestä käyttöö? Mutta on kevyt. Jos minult kysyttäis, niin sanoisin, että ihan sama vaikka painais 10 kg enemmän, jos kestää talven, ilman etä tarvii pikku pusun jälkee vaihdel osia.
  Mutta eipä silti, kovasti tollai Boost Polaris kiinnostelisi. Pitää vähä vilkuilla, jos joku hätähousu jättäiski lunastamatta omansa.
   
  Rautane, teme- ja Driver tykkäävät tästä.
 3. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  No joo. Pitäsköhä tuota runkohommaa speksata sitten kun on kelkat alla. Kannattaa muistaa, että pelko on tehokas ja edullinen mainoskikka. Mitäpä veikkaatte, kuinka monta puskuria on Backwooddi myyny sen jälkeen, kun tuli nuo kuvat nettiin? En sano, etteikö tuo vahinko ois mahdollinen. Mutta ajoitus kuville on kyllä liianki hyvä. Sattumoisin just, ku esim Backwood lanseerasi puskurit.
  Vähä samanlainen meininki kun oli esim Alphan liukurungoissa tai Summitin eturungoissa. Peloteltiin että ne hajuaa samantien ja heti. Ja johan alko vahvikkeet käymään kaupaksi. Sitä kun nykyään nää huonot uutiset on niitä, joita jengi levittää.
   
  Prormkpolle, pasi 29, Jakke_ ja 8 muut tykkäävät tästä.
 4. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Keveydessä on heikko puolensa, mutta kun merkkien kelkkoja ajelee ristiin rastiin keskenään, niin kyllä se kevyt polle on vain todella mukava laite rinteessä. Tonninpari varaa varusteluun uutta ostaessa, niin kohtuudella kestää ajella.

  Nuo vahvikkeet on minusta ihan syystä tehty merkistä riippumatta. Jos meinaa ryskätä niin kannattaa vahvistaa. Jos vain ajelee niin ei tarvi.
   
 5. julli

  julli rmk

  kevyt ja pystyvä kelkka jota väärinkäyttäjät saavat vahvistella haluamistaan kohdista. itse runko on kohtuu hyvin pysyny näissä kasassa.
  jos tykkää vähällä lumella jänkällä keulia ympäri niin vahvistaa tunnelin. jos tykkää kannikossa vähällä lumella viltota niin laittaa lujemmat tukivarret. jos tykkää törmäillä puihin niin laittaa puskurit.
  nämä on kuitenki suunniteltu syvään lumeen.
   
  juoni ja BABLO tykkäävät tästä.
 6. julli

  julli rmk

  ja itse en ole muita pakollisia muutoksia kokenut tarvitsevani edelliseen axys prormk:hon kuin kunnolliset suksikumit. etupuskuria en ole hajoittanut kymmeneen vuoteen, takapuskurin vahdoin vain vetokoukun takia ja kosmeettisista syistä. tukivarret oli rautaa ja vakiota kapeammat silloin 39 leveän keulan aikaan.
   
 7. rehto

  rehto Well-Known Member

  Semmosta se on kun tulee Julli vanhaksi:)
   
 8. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Sehän se näissä on, että mikä kestää sitä "väärin" käyttöä ja mikä ei. Kaikki kait ne ulkoisesti kestää hamaan tappiin asti, jos 1,5m lumilla ajelee osumatta mihinkään. Ei onnistu(nut) ainakaan täällä:D
   
 9. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Blingfactoryn kans tunnelit mittailtu matryxista ja kova yritys ois vielä alkuvuodelle saada myytävät versiot harrastajille.
   
  Joni732 tykkää tästä.
 10. kikoske

  kikoske Pro rmk 155 850  Ilmeisesti osalle snowcheck tilaajista tullut sähköpostilla viesti, missä kerrotaan viivästyksestä ja voi halutessaan vielä peruuttaa tilauksen.
   
  Viimeksi muokattu: 14/12/21
 11. Juikee

  Juikee Member

  Onko kellekään vielä täällä tullut muuta sähköpostia kuin se lokakuun puolenvälin viesti? Paikalliseen soittelin viikko sitten, sanoi vaan että ei tule tänä vuonna minun kelkka.
   
 12. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Sanoisin, että helmikuussa luovutellaan suomalaisille kelkkoja...surullista.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 13. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No onko kellään tietoa mitä siinä ekassa erässä tuli tai tulee? On kuulemma ainakin joillekin listaa tullut saapuvista?
   
 14. P4V3-62

  P4V3-62 XCR 850

  Tänään soitin kauppiaalle. Ei mitään tietoa kuormasta. Ruotsin kautta tulevat ja sieltä tulee kauppaan tieto kun rahti lähtee. Mutta ei tietoa mitkä tai kenen kelkat on kyydissä. Ei hyvältä näytä...:(:(
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.
 15. wille86

  wille86 Well-Known Member

  No viime perjantaina soittelin kauppiaalle ja oli juuri saanut listan kelkoista jotka pitäisi heille tulla joulukuun aikaan ja oma nimikin sieltä löyty. Toivottavasti pitää paikkaansa
   
 16. Tahtine

  Tahtine New Member

  Torstaina soittelin itsekkin kauppiaalle ja viimeviikolla olisi pitänyt kuulemma ensimmäinen satsi saapua jo kelkkoja.
   
 17. pasi 29

  pasi 29 800

  Näkyy Torniossa muutama olevan tullut
   
 18. Qeedu

  Qeedu Well-Known Member

  Ottakeehan rauhassa. Ruotsiin ko tulee kelkkoja, tulee yleensä ekat siitä viikon kahden sisään Suomeen. Eli jos listalla on oma kelkki ollut, voi sen todenäköisesti tälle kuuta noutaa.
  Lisäähän niitä sieltä putkuttaa kokoajan lähemmäs loppukäyttäjiä, joten seurataan nyt maltilla vielä ennenku tätä suomalaista jokavuotista perinnepessimistisyyttä mahrottomasti kylvätte. Syvänlumen malleilla ei vielä mitään tekiskään, lunta näyttäis ennusteiden mukaan tulevan sopivasti vasta tammikuun puolella.
   
 19. petes88

  petes88 Well-Known Member

  No eikö siitä se pari viikkoa ole ku naapurissa ekat luovuteltiin vai ylikki..
   
 20. HMK

  HMK Well-Known Member

  Itekki sain erittäin hyvän tarjouksen -20 sks 146 vaihdosta uuteen matryx 850 assaultiin, mutta myyjä sano suoraan että ei tiedä millon tulis suomeen. No ei hermo pitäny yleisen saatavuus ongelman takia niin vaihdoin vähän ajettuun 850 backcountry xrs:sään.
   
  Arwid Käkivaara tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua