Polaris 550 fan tehoputki

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Great Sled, 17/7/20.

 1. Great Sled

  Great Sled Well-Known Member

  Kulkeutui käsiin tuollainen vm 2003 Sport Touring 550 tuplakaasareilla. Tuhnu kuin mikä. Jos vertaan Lynxin 3500 Rotaxin 503 tuplilla ja teharilla, niin aivan eri maasta. Lynx kulki GPS:llä mitaten 120kmh ja tämä tuskin 80kmh.

  Eli löytyykö tähän Pollen puhallinlaitokseen suoraan passelia teharia? Ja tarviiko esim kaasareita säätää sen asennuksen jälkeen?
   
 2. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Kyl se vika on muualla ku pakoputkessa
   
 3. Great Sled

  Great Sled Well-Known Member

  No toki joo mutta samalla kiinnostaa tehonlisäys samalla. Putsaan kaasarit ja sen pakoaukon säätimen ja polttoainelinjat. Mitäs muuta?

  Mistä etsisi sitä teharia?
   
 4. JiiKoo

  JiiKoo Kelkkojen SAAB med PPS

  Laitapa eka kuntoon molemmat variaattorit, uudet jouset molempiin alkuun ainakin ja uusi hihna sekä muut kuluvat osat.

  Polaristietäjät varmasti osaa neuvoa paremmin ja tarkemmin.
   
 5. Great Sled

  Great Sled Well-Known Member

  Tällä on ajettu kokonaisuudessaan n. 3100km (tai mailia). Onkohan varin jouset kuoleentuneet tässä käytössä? Viimeksi ajoin tällä n. 10v sitten ja sen jälkeen ei ole yhtään ajettu. Silloinen muistikuva on, että tuhnu. Toki hihna voi olla kyllä kulunut. No ensi talvi näyttää, onko tästä pilkkikelkaksi.
   
 6. Tomppa82

  Tomppa82 Well-Known Member

  oNh 17 vuodessa nyt ainakin helpostikkin, jos ei oo vaihdettu koskaan, vaikkei paljoa olis ajettukkaan. Ja onhan tuo 3100ml kuitenki n.5000 km, että hyvinkin jo kilometrienkin puolesta. Muutenkin ihan asiaa olisi käyttää kytkin ja kakkosvari auki ja puhdistella ja tarkastaa niiden kunto muutenkin. Sellaisia juttuja, joita se "Pentti Peruskelkkailija" ne välttämättä tee koskaan sen jälkeen kun kelkan takuu ja sitä myötä kelkan merkkihuollossa käyttäminen loppuu....
   

Suosittele tätä sivua