Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

 1. KingOnTheRoad

  KingOnTheRoad Polaris sks 155"

  Paino sanoilla MINUN mielestä. Satun vain tykkäämään pitävistä teloista. En nyt mikään peak fani ole, challenger miehiä enempi. Ja eiköhän tuo mattoasia nyt ole jo taputeltu? Turhaa makuasioista väitellä.
   
  Korbimotors ja A-J tykkäävät tästä.
 2. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Kaivoin esille mk-lehen missä oli rr:n ens esiintyminen testissä. Ei erityisesti haukuttu eikä ollu viiminen
   
 3. Jannne

  Jannne The Un-Known Member

  Jatkoin kaivelua. Seuraavana vuonna rr oli vika
   
 4. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Niin.. Nykyäänhän se on nuorilla se tasamaan keulinta se juttu. Olet oikeassa.
   
 5. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Tokiha nyt ei puhuta otsikon kelkasta,

  Mutta se SKS joka oli MK-lehden testissä oli mulla ajossa alkutalven. Ja ainaki mun pihalta lähtiessä siinä oli alla tuo Series-matto joka on kaikissa tuotantomallin SKS:sissä.
   
 6. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Ei niin,nämä 146 mattohommat voisi siirtää oikean alle tai poistaa. Kevään keskusteluista sai kuitenkin sellaisen kuvan että peakki oli joka sitten vaihdettiin tuotantomalliin series matoksi.
   
 7. 700sks

  700sks Well-Known Member

  Tänään tuli sks:llä ajeltua,mukavasti tuntu pelaavan ja vääntävämpi on ku vertaa 800,iskunvaimennuski tuntu olevan hyvässä säädössä verrattuna aikasempiin vuosiin.
   
  Wiliperi tykkää tästä.
 8. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Mistä porukka on parhaat tarjoukset saaneet? Jokunen paikka on tarjonnut, mutta se mainostettu pollekauppias ei ole vastannut edes viesteihin vaikka useampi on laitettu....
   
 9. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  Kemijärven tarvikkeesta tulee mulle ens talvelle 850 155 3" polle. Vaihdossa menee -17 850 summitti ja PIENI väliraha ratkaisi kaupan ;)
   
 10. kaahari

  kaahari Well-Known Member

  Voipi olla ruuhkaa tällä hetkellä kauppiailla vastailla kyselijöille.. jotenki veikkaisin että soittaja voi olla voittaja
   
 11. MiKo84

  MiKo84 Well-Known Member

  Mikä on pieni? Sama ketju ja pitempään pitäisi laittaa 2.5k€ ja -18 DS Lynxi..
   
 12. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Kuinka pitkä takuu kyseisellä laitteella?
   
 13. Korbimotors

  Korbimotors -90 5900 GLX,-19 850X summitti

  Eiköhän tuo 2.v takuu ole
   
 14. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Onko kukaan päässyt näitä ajamaan onko mimmoinen laite? Tuli sen verran hyvä tarjous niin vakavasti harkinnan alla vaihtaa leiriä.... Mahtaako alustaltaan sopia reitille myös?
   
 15. 700sks

  700sks Well-Known Member

  Tuli käytyä ajamassa,hyvin puottelee reittiä,mukava laite on. Jos kuiten reittiä enempi ajat,niin suosittelen Switcback mallia,leveämpi keula,4 kääntöpyörää,itelle on aina ollu ja tulee 850 camso challenger 51,niin pitoja on.
   
 16. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Tätä miettinyt myös ainut mikä asiassa jurpasee niin on tuo 144 pituus ja jako, ettei pahemmin mattoja löydy kuin tuota 51mm.. Sillä enempi tuohon SKS kallistumassa ja nykyinen re dockeri on myös välimallin keulalla niin ei ole ajoa haitannut vaikka on "kiikkerä"
   
 17. 700sks

  700sks Well-Known Member

  Löytyy kai nuita muitaki mattoja,tuo 51 challengeri on kuin tehty assaulttiin,nykyinen 800 2017 ajanu kaikkialla säästelemättä 5400,virheetön tela,eikä leveä keula ole haitannu.
   
 18. Iletsu78

  Iletsu78 Lynx Rave RE 850 -20

  Mulla on tässä ajossa -18 mallinen kasisatanen ja tuota ihan hyvä alusta tässä on. Lynxistä minäkin vaihdoin ja eihän tuo alusta pps:sän veroinen ole, mutta simmaamalla saa kohtuullisen. Liukurungot meni just hypyssä solmuun, niin vahvistaa saapi kun saan uudet. Kokonaisuutena aivan soiva peli.

  - Ile -
   
 19. PteQ

  PteQ Äksy polle

  Tuli nyt sitte tilattua otsikon mukainen pulkka. Hyvähän tuo oli kasisatanenki, kun sai säädöt kohilleen, mutta tuo uus mylly kiehtoi liikaa ja näin pääs käymään.
   
 20. kuuskolme

  kuuskolme Polaris Khaos

  Tuleeko tämä 146 sks nyt sillä 57mm peakilla, vai sillä 51mm series matolla ? Rovaniemen korkeuksilla kiertää huhu, että tulisi sillä 51mm series matolla..
   

Suosittele tätä sivua