Polaris Axys 850 sks 146" 2019->

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä kaahari, 6/3/18.

 1. polaris^

  polaris^ Lynx re etec

  Kyllä kai tuo jo kuulostaa vähän huonolta vitsiltä
   
 2. Pistin

  Pistin Well-Known Member

  Tuota noin ainakaan 20 mallin khaoksessa ei matto hypi ylitte siihen muuttui vetarit siinähän tulee keskimmäinen pyörä reilusti läpi matosta eli on läpivetävä jo verrataan esim 19 mallin rmk;n tai esim taas 21 mallin kahaokseen jossa keskimmäinen piikki on vain piikin natsa vs 20:ssä mulla ei ole kertaakaan 20:nen hyppinyt yli
   
 3. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Ei mahda olla ainoa merkki joka tuossa tapauksessa pesisi kätensä takuu hommista.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 4. acm800

  acm800 Active Member

  Nui se alakiekko tekee ilman läpivetäviäki.
  Ei tarvinnu jankata.
  Koppaa ja kantta myöten meni uusiksi
   

  Lisätyt liitteet:

 5. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Joo eihän tuo läpivetävistä kiinni ollut, että ketjukotelo paskoi. Halusin vain tuoda ilmi ettei muille tule yllätyksenä takuun raukeaminen tuon takia. En olisi laitattanut läpivetäviä, jos olisin tämän tiennyt.
   
 6. Rautane

  Rautane Catti ja 600 xp-summit

  No jo on melkoista pelleilyä, ihan tyyppivikahan tuossa on kyseessä. Eiköhän se voimansiirron sulake löydy kuitenkin sieltä vasemman posken takaa.
   
 7. Juuso Lampela

  Juuso Lampela Member

  Nyt tämmösillä raskailla keleillä tuntuu ettei jaksa oikein sks vedellä. Ens viikolla taidan hakea tiukemman kytkimen jousen. Mikähän jousi ois hyvä? Kelkka on muuten vakio. Ens talveksi tulee drt kitti että pelkkä jousi nyt hakusessa
   
 8. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Mitä sulla on voimalinjassa?
   
 9. Juuso Lampela

  Juuso Lampela Member

  Ei ole laitettu muuta kun parempi matto, läpivetävät ja keltanen kytkimen jousi
   
 10. HAPPYHILL

  HAPPYHILL Well-Known Member

  Hyvää Päivää vaan kaikille.
  Ei kyenny selaamaan koko ketjua läpi, vaikka sitä silloin tällöin tuleekin paljon tutkisteltua.
  Siis kysymys. Jotenkin tuntuu että 5tkm aikana ei vieläkään ole tottunut tuohon kapeaan suksiväliin. Joten . Onko joku rakentanut tai tietääkö mistä saisi tilattua reilusti leveämmän keulan. Ehkä sitä on vaan omaksunut sen leveän keulan ja nyt ei millään löydä rauhaa ajamiseen vaan kokoajan tuntuu että kohta ollaan lepikossa. Ja siis nimenomaan siihen reittipattiin tarvisi sitä leveää keulaa. Kiitti jos joku viittii vinkkaa. Muutenhan tuo tuntuu mukavalta kiesiltä, eikä vikojakaan ole juuri ollut jotka olisi aiheuttaneet päänsärkyä. Tässä mitä laitettu. Tai koettu. Durapro suksen gummit, oli hurja ero vanhoihin.kytkinkitti jossa ,helixi, jousi,säätöpainot,ihan ok peli, ei nyt paikoillaan. Uutena ostettu 1v+ ajettu, kone meni,jos käsitin oikein polttoainekartta huono,kävi kuivana km 4100+. Uusi kone mallia 2020 ja 3v lisätakuu 2021 eteenpäin( takuu koskee konetta) nyt ajettu noin 1tkm lisää ei ongelmia. Helmikuussa 2021 meni pakoaukon säätimien vetovaijeri poikki. Ja hihnoja meni 1 tuossa juuri konevian aikaan.( liekkö sitten johtunut koneviasta).jäähdytyksen lisäämiseksi olen laittanut roiskeläpän alkuperäisen läpän perään jotta osuu melkein maahan asti, sen jälkeen ei ole tullut reittiä jossa olisi pitänyt dippailla mattoa pehmeellä lumella). Ajettu on vaaka ja pysty suunnassa ja pystyssä vaakasuunnassa). Lumettomilla jäillä näissä saisi olla ap raapijat joita ei ole olemassakaan. Asian olen ratkaissut ohjaamalla vähäiset lumet jalalla maton suuntaan, on tuntunu toimivan. Pelkälle jäälle ei ole tullut mentyä/tullut vastaan.
   
 11. Juuso Lampela

  Juuso Lampela Member

  Switchback assaultissa on leveämpi keula. Itestä tuntuu tuo sks keula vieläkin liian leveältä vaikka sukset on kapeimmalla, ei kallistuksen vakaajia ja vähän korkeammat iskaritkin laitettu keulalle
   
 12. HAPPYHILL

  HAPPYHILL Well-Known Member

  Jees. Varmaan siihen umpisen vetoon rakentelit.
   
 13. Juuso Lampela

  Juuso Lampela Member

  Joo kyllä
   
 14. HAPPYHILL

  HAPPYHILL Well-Known Member

  Jaa minähän tarvisin reitille vakautta.
   
 15. Eriou

  Eriou Member

  Osaisiko joku neuvoa minkälaiset tukivarret menevät 2020 146” polleen? Varmaan tukivarsia ei voi sekotella että toisella puolella on orkkis ja toisella skinzin?
   
 16. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Kenen valmistajan jousi?
  Edit. Ja mikä remmi käytössä ja paljonko ajettu?
   
 17. Juuso Lampela

  Juuso Lampela Member

  Keltanen jousi laitettu, ultimax remmi ja 5000km
   
 18. Jerppaa

  Jerppaa Well-Known Member

  Polariksen keltanen on todella löysä, teamin keltanen taasen jäykkä. Laita orkkishihna niin toimii, ultimaksi ei mun testeillä kestä ollenkaan umpisen käyttöä näissä etes kevyellä voimalinjalla.
   
 19. Juuso Lampela

  Juuso Lampela Member

  Tämä käy ylikierroksilla orkkis hihnalla
   
 20. revisdi

  revisdi Well-Known Member

  Mitä mattoa näihin on laitettu ja hyväksi todettu? Meneekö heittämällä korkeampi lappuset, vai vaatiko mitä muutoksia?
   

Suosittele tätä sivua