Polaris Iq cfi tukehtuu

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Qukko, 14/2/20.

 1. Qukko

  Qukko Active Member

  Hei,

  Osaisko joku kertoa mistä lähteä vikaa etsimään kun 600 IQ cfi polle hyytyy jos painaa kaasua... Lähtee hyvin käyntiin ja tyhjäkäyntiä käy erittäin nätisti, kaasua pumppaamalla saa kierrokset nousemaan. Jos kaasua painaa vaikka 1/4 osan ja pitää siinä niin sitten sammuu. Engine valo vilkkui viiden sarjassa ja sitten vaihdoin sen egt anturin ja valo lopetti vilkkumisen, mutta silti ei kestä painaa kaasua.
   
 2. PoHe

  PoHe Well-Known Member

  Kuulostas enempi mikrokytkin vialta jos kerta pumppaamalla saa kierrokset nousemaan.
   
 3. Qukko

  Qukko Active Member

  Mites tuon mikrokytkimen vois testata? Sen verran vielä kokeilin että jos kaasun pohjaan laittaa niin sitten pelaa mutta jos vaan 1/4 kaasua antaa niin sammuu heti.

  Edit. Jos mikrokytkimeltä katkaisee ne kaksi johtoa mitkä menee siihen hätäkatkaisijalle niin pitäisikö silloin olla tuo kytkin poissa pelistä? Vai pitääkö ne katkaista ja liittää yhteen?
   
  Viimeksi muokattu: 14/2/20
 4. Qukko

  Qukko Active Member

  Ei ollut mikrokytkimessä vikaa, tps anturinkin mittasin ja se on myös kunnossa... Nyt kun kelkka on ollut lämpimässä niin rupesi toimimaan normaalisti o_O olisikohan mahdollisesti jäätänyt jotain? Ongelmat kun alkoivat niin pakkasta oli -20 astetta.
   
 5. Qukko

  Qukko Active Member

  Ja vika jatkuu edelleen, kilometrin toimi normaalisti ja sitten taas 5 sarjassa väläyttelee check engine valoa. Kelkka toimii vain tyhjäkäynnillä tai täydellä kaasulla :mad: Mikä tossa voi olla vikana kun sammuu jos antaa vain 1/4 osan kaasua? o_O Ei kai pakokaasun lämpötila-anturi voi aihuettaa tälläistä oiretta?
   
  Viimeksi muokattu: 22/2/21
 6. Qukko

  Qukko Active Member

  Elikkäs nyt on vaihdettu kokonaan uusi mikrokytkin/hätäkatkaisija ja pakokaasun lämpötila-anturi, ja ongelma vaan jatkuu.
   

Suosittele tätä sivua