Polaris Switchback 600 HO

Keskustelun 'Esittele kelkkasi' on aloittanut käyttäjä 19jonsku, 18/1/15.

 1. 19jonsku

  19jonsku Member

  Terveppä terve pitkästä aikaa. Lynxillä tuli vielä viime talvi ajeltua ja nyt viime viikolla vaihto omistajaa. Uus kelkka hommattu kanssa ja siitä voisi juttua kirjoitella, ehkäpä tänä iltana jo. :)
   
 2. 19jonsku

  19jonsku Member

  Noniin, elikkäs tuli jo tuossa viime viikonloppuna käytyä tommonen pollen switsu hakemassa pohjosemmasta päin. No paikanpäälle kun päästiin niin polleen oli ilmestynyt vika, mittaristo ja valot toimivat välillä.. No ajateltiin että joku huono liitos tai piuha poikki jostain. Ei siinä polle kyytiin ja kotia. Sitten kävin pienen testilenkin heittämässä ja valothan ei toiminu enää yhtään ja kelkka alkoi pätkimään.. Polle parkkiin ja seuraavana päivänä ei lähtenyt enää ollenkaan käyntiin. Kelkka talliin ja piuhoja ja liitoksia tutkimaan ja ei löytynyt mitään ihmeellistä.. Netti auki ja tutkimaan ja johan rupesi juttua löytymään näitten jännitteensäätimistä ja staattoreista.. Staattori mitattiin ja kunnossa vaikutti olevan, no sitten jännitteensäädin tilaukseen ja se kun tuli ja iskettiin paikalleen niin ei vieläkään lähtenyt käyntiin..:( Muut sähköt kylläkin tuntuivat pelaavan. No lopulta löytyi syy käyntihäiriöön, tulpat olivat tukossa :D Sittemmin on tullut jonkun verran ajeltua ja hyvin tuntuu toimivan.
  Tähän väliin voisin kuvia laitella kyseisestä kapistuksesta.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
  2006 vm ja 8600km rullailtu ja siihen nähden kuin uusi ja moottorikin kunnossa. On tähän joku joskus laittanut rmk jouset, hakaset ja etupukin. Sitten löytyy pohjapanssari ja kunnollinen tankkilaukku, pirun kätevä! :p Kirjotellaan taas jos jotain tapahtuu.
   

Suosittele tätä sivua