Polle ei kiihdy kunnolla

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Xc-sp500, 11/2/20.

 1. Xc-sp500

  Xc-sp500 Member

  Mitä pitäisi tehdä kun Polle röpöttää ja painaa kaasun pohjaan niin miettii hetken ennenkuin ottaa kierroksia. Muuten kulkee kovilla kierroksilla hyvin. Kylmänä käynnistää niin käy yhdellä ja paukuttaa pakoputkesta että lumi pöllyää? Osaisko joku kertoa mitä pitäisi tehdä?
   
 2. Viable

  Viable 850 khaos -155 2022.

  Selventäs paljon ko kerrot vielä mikä kelkka. Mutta näin äkkiseltään niin oisko liian isot suuttimet. Kaasutin peli varmastikki kyseessä?
   
 3. Xc-sp500

  Xc-sp500 Member

  XC 500 Polaris -98. Joo on kaasari kone.
   
  Viimeksi muokattu: 11/2/20
 4. Viable

  Viable 850 khaos -155 2022.

  Läppien kunnon lähtisin tarkastaan että ompiko väsähtäny eikä mene kiini kunnolla.
  Neulaventtiilit myös tarkistaa ettei vuoja.

  Vahva eppäilys että tukehtuu bensaan kun käyttää tyhjäkäynnillä. Tuo on melkeenpä ominaisuus näissä vanhemmissa kaasutin peleissä.

  Sopivat suuttimet kaasuttimeen niin helpottaa varmasti jo. Koita löytää manuaali jostain ellei ole tallessa. Sieltä pitäs löytyä taulukkoa eri pakkasille.

  Kun olet kaasuttimet ottanut pois niin laittele vaikka tänne mitkä suuttimet sieltä löytyypi. Samalla tarkista kunnolla onko kaasuttimien kumikurkut ehjät.
   
 5. Jarzka

  Jarzka Member

  Komppaan edellistä vastaajaa, neulaventtiili voi jumia tai niinkun itsellä teki vastaavassa kamppeessa nin siinä kohon juuressa on o-rengas, päästää bensaa neulan ohi vaikka se ois kiinni, eli kaasari pääsee tulvimaan ja kyllä paukkaa ilosesti. Itselläni oli lisäksi toinen mäntä sökö.


   

Suosittele tätä sivua