Raapijat Renegadeen

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Reverend_, 19/3/23.

 1. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Mikä on oikea asennuskohta liukurunkoon asennettaville raapijoille? Pitääkö etummaisista pyöristä toinen ottaa pois vai onko muuta keinoa jos haluaa pyörät säilyttää? Ski-doo ei listaa noita raapijoita käytettäväksi reittimalleihin ja asennusohjekin on siten syvänlumen malleihin tarkoitettu missä ei telapyöriä niin ole.
   
 2. titanium

  titanium Well-Known Member

  No ei kyllä muistaakseni tarvi ottaa pois. Edelliseen laitoin pyörien jälkeen. Sen koommin en ole laittanut kun ei niillä käyttöä kyllä itsellä ollut.
   
 3. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Ei niillä taaemmilla pyörillä ole oikein merkitystä, varsinkaan raapijoiden ollessa käytössä. Minä jätin kilpurin pätkäalustasta niistä etummaisista ne taaemmat pois raapijoiden tieltä, ei syö muoveja yhtään enempää. Tuohon ei pystynyt oikein muualle edes laittamaan kun takapukin runkokiinnitys osuu äärijoustoissa muuten.
   
 4. juketsu

  juketsu Enduro600r 600r terrain aceturbo r terrain

  Turboterrainissa kestäny hyvin liuvut ilman taaempii pyöriä..raappoja on pitäny alhaalla sillo ku lämmöt rupee nousee 80c hujakoille. Varmaa saapi 10tkm ainaki alkuperäsillä liuvuilla ajaa..:)
   
 5. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Hahmottelin telaston geometriaa, en päässyt muuhun tulokseen kuin asennus tuohon etummaisista taaemman telapyörän paikalle. Telasto siis 137" rmotionx. Taaempana olisi hakaneula mahdollisesti osunut lepuuttajaan telaston pohjatessa.

  Riippuu paljon kalustosta ja ajoista. Esim. 850 Rene nostaa tosi herkästi lämpöjä reitillä, noin puolet ajoista oli raapijat käytössä. Tämä 15tkm / 3 vuoden kokemuksella. Kyllähän varmaan ajaa voi ilmankin ja moni ajaa, mutta se näkyy sitten liukujen kulumisessa, polttoaineen kulutuksessa, revittelyjälkinä penkoilla, korkeampana käyntilämpötilana, lämpöongelmina jne.
   
 6. Petr

  Petr Rene BCX 600

 7. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Tuohon en arvannut laittaa, kun menee tuo lepuuttaja liukurungon kantin alapuolelle ja on aika lähellä mattoa. Arvelin että saattaisi osua mattoon?
   

Suosittele tätä sivua