RAVE 600R E-TEC -19...

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä rupsu, 13/8/18.

 1. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  "Jutun heitin" ok, no kun olet noin tietäväinen , ni paljonko huiput laskee tolla backcountry 44 copran 41 verrattuna?
   
 2. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Nyt esimerkkinä eri kelkka mutta xs runkonen 800 rene kulkee 44 backcountryllä reilusti yli 170km/h mittariin ja nykyinen g4 850 rene ei kyllä hirveästi kovempaa kulje ja mattona 41 cobra.
   
  rehto tykkää tästä.
 3. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  jaa jaa,, muistelin et joku valitteli ettei 800 Re huilannu ku rapiat 140 44 matolla. Oliko tuo backcountry 44 uusissa 800 re.ssä aikoinaan?
   
  Viimeksi muokattu: 20/3/19
 4. M.E.A

  M.E.A Enduro

  Kyllä se huilaa, sellaisenkin oon omistanu.
   
 5. Seiti

  Seiti AC ZR6000R SX -16 & SnoPro [email protected] 146" -04

  En ala väittämään paljonko, jonkun kilsan varmasti, mutta tuskin 10 enempää. Rullaavuuksiin jos palataan, niin ne cobrat taitaa olla parhaita, se catin 44 jonka perusteella nyt tunnut tuomitsevan kaikki muutkin 44, on ehkä huonoin, ainakin tuossa luokassa. Backcountry sitten jotain noitten väliltä.
   
 6. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Boxi vika joka hajoitti suuttimen.
   
  M.E.A tykkää tästä.
 7. Iletsu78

  Iletsu78 Rave RE 850 -22

  Minusta se vakio 44mm matto ei ollut backcountry, mutta huilasi kyllä. Sain -14 RE:llä aikanaan jäällä 173km/h mittariin. Vaihdoin kelkkaan noin 5000km kohdalla 41 Cobran ja rullasi kyllä kevyemmin, mutta myös sekä veto-, että jarrutuspito väheni selvästi. Se vakiomatto oli btw 41cm leveä silloin, niin jonkin verran enemmän pinta-alaa cobraan verrattuna.

  - Ile -
   
  Viimeksi muokattu: 21/3/19
 8. Nebwy

  Nebwy Lynx RE 600 R Enduro 2022

  No niin, tämäkin asia on nyt sitten käsitelty.Cattiloisen crossi matosta jäi vaan tosiaan se päällimmäisenä mieleen ,et viddu ku ei kule mihinkään:eek: Hyvää palautetta; Seiti, M.E.A ja Iletsu78:)
   
  Seiti ja M.E.A tykkäävät tästä.
 9. tontton

  tontton Well-Known Member

  Tämä mun kelkka kun kävi huollossa niin eivät näköjään tee näihin takuupäivityksiä ellei erikseen niitä vaadi. Nyt kun kelit lämpesi niin tuo käynnistinlaite lyö taas tyhjää. Pitää koittaa liimata sen kylkeen alumiiniteippiä tai muuta lämpöeristettä, jos se vaikka sillä asettuisi. Myöskään puhkikuluneelle variaattorin suojalle ei ollut tehty mitään. Huomasin nämä tänään kun jouduin reissussa kytkimestä nyhtämään käyntiin.
   
 10. jonessi88

  jonessi88 Lynx rave RE 600r -19

  Joo se on totta että niihin ei tehdä ennakoivasti mitään. Kaikesta erikseen sanottava, se käynistin laite hajoaa totaalisesti jossain kohtaa itellä kesti 1000km ja uusia käynistinlaitteita oli repullinen korjaamolla odottamassa hajoamisia. Minunkaan variaattorin suojalle ei tehty mitään vaikka puhki ja sanoin jo aiemmin siitä. Tehtaalta oli uusi suoja luvattu ja mitään päivitystä ei oo tulossa oli vaan sanottu että omistajan pitää kiinittää suoja kunnolla :D vaikka ei sen kuluminen oo siitä kiini vaan huonosta kiinityksestä..
   
 11. K9Pro

  K9Pro Lynx Rave RE 3500 600R 2020

  Toi varinsuoja on ihan täysi vitsi. Olen taivuttanut kiinnikettä ja joka kerta katsonut, että se on kunnolla kiinni. Silti se kytkin jauhaa sinne reikää joka on nyt läpi asti. Olkoot paska, näköjään 15 tuhannella eurolla ei saa vielä laatua. Nythän hinnat nousi sen 500-600 eur, joten ehkä se suoja istuu 2020-malleissa paremmin... :) Olis ainakin rahalle vastinetta.

  Tosin tämähän on täysin kosmeettinen ongelma. Ei vaan jaksa ymmärtää, että miten tuollainen suunnittelun kukkanen pääsee tuotantoon asti 2010-luvulla, kun on 3D-mallit ja kaikkea. Omassa duunissa jos suunnittelijat tekisi tuollaisia mokia, niin uusi osa lähtisi kaikille veloituksetta. Mutta ei, kelkkamaailmassa artisti maksaa. :mad:
   
  Nebwy, Kimurantti ja rupsu tykkäävät tästä.
 12. mjuvis

  mjuvis Well-Known Member

  Mulla edellisessä skidoossa käynnistinlaite oli täynnä varastorasvaa. Kylmänä lähti käyntiin vaan jos sammutti tauolle ja yritti niin turha toivo ennen kuin jäähty. Piti purkaa ja puhdistaa huolellisesti rasvat pois.
   
  Viimeksi muokattu: 22/3/19
 13. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, Enduro

  Mitäpä mieltä XC:n suksista?
  Reitillä pehmeää ja vieressä vielä pehmeämpää niin kylläpä velloo miten sattuu! Tekisi mieli kokeilla esim. CA:n suksia?
   
 14. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Miula viperissä ca pro xtx, nii parasta kun ohjautuu kelillä kuin kelillä ja uskaltaa ajaa umpisen puolelle eikä haukkaile.. Ihan parhaat sukset reittiajoon.. Tosin ei oo kokemusta miten käyttäytyy re:n alla..
   
  Seiti ja rupsu tykkäävät tästä.
 15. rupsu

  rupsu GLS 3300, GLS 3500, Enduro

  CA:n xtx:t on käynyt minullakin mielessä.
   
  Vesukka tykkää tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Ainakin Cattikeulaisessa menee kuin juna niillä ja raudoiksi totaltek pätkä, mulla vielä toinen sivuköli höylätty ja toisen etureunaa.
   
  rupsu tykkää tästä.
 17. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Cattikeulasessa tuo CA toimii loistavasti. Lynxiin en olis ihan niin varma. Mutta se tietenki riippuu sitiä mitä hakee.
   
 18. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Haritukset kunnossa?
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Joo tuo luotto iskariseppäkin on tuskaillut suksien kanssa jonkin verran, muistelen että 850 skiidossa ois ollut ne xcs:t mutta 850 lynessä ei vaan normi bladet
  Haritustahan noissa pitänyt olla 10mm ellei enemmänkin ettei pitkä köli mene auraukseen
   
  vetkulilm tykkää tästä.
 20. Jani Sipola

  Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

  Ja Catin ohjaus on siitä makia, että se kääntää kelkkaa pienellä ohjauksella, jonka vuoksi tuommonen super ohjaava suksi pelaa hienosti. Lynxissä pitää ottavallaki suksella kääntää pitkälle, tai se kääntyy tekipä mitä tahansa. Yhellä Lynellä oon ajanu jossa oli CA sukset. Suoraan se meni, mutta kyllä olkapäitä pakotti päivän jälkeen.
   
  rupsu tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua