Renegade X iron dog /Competition package -21,-22,-23

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 17/3/20.

 1. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Käynnistinnarun korjaukseen on kamppis olemassa. Ihme ettei ole jo tehty. Mittaristo ongelmista kannattaa samalla mainita kun varaat aikaa, niin hoitaavat kuntoon takuuseen. Molemmat yleisiä ongelmia Lynxissä ja Ski-doo:ssa.
   
  -jakke- tykkää tästä.
 2. -jakke-

  -jakke- Well-Known Member

  Onkos kukaan kokeillut eroja tuon etupukin kiinnityspisteen muutoksessa?

  125A9558-5174-4F9B-857F-14864BD5DC59.jpeg

  Ylempi asento on tehdasasetus ja alempi olisi sitten enemmän painonsiirtos tekevä asetus. Netin syövereissä videoissakin sanotaan, että ns. Scandi asetus, kun erillaiset reitit mitä USAn baanat, joissa tehdasasetuksilla halutaan pitää sukset tiukasti maassa mutkissa.

  Omaan makuun saisi vähän enemmän keulaa keventää, että saisi tietyissä tilanteissa suksia nostettua vauhdistakin.
   
 3. -jakke-

  -jakke- Well-Known Member

  Itse itselleni vastaten, aavistuksen ehkä enemmän keventää keulaa veto päällä ja n. 100km testilenkin perusteella jätän tuohon ei tehdasasetukseen oman. Ero ei ollut järkyttävän suuri, mutta kyllä ajettavuudessa jotain huomasi positiiviseen suuntaan.
   
 4. racing91

  racing91 X iron dog 600R -21

  Kannattaa muuten tarkistaa välillä nuo etupukin kiinnityspisteen ympärystä liukurungoista, murtuu nopiaa. Niiku moni muukin kohta gen4/radien rungoissa.
   
 5. tvirtala

  tvirtala Renegade X-RS 600R E-TEC Competition Package -23

  Onko porukka tehny jotain modeja jarrujen jäähdytykselle. Itellä suoja porattu reikiä täyteen vaihdettu sintteri palat ja endlessin nesteet. Joka reissulla keittää puunkierrossa nesteet ja jarrut pehmenee. -23 CP kyseessä.
   
 6. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Kellä on -23 niin oletteko katsoneet mikä on etupukin jousen jäykkyys? -21 jousi on 190lbs ja -22 240lbs, onko noissa mitä eroa ajokäytöksessä?
   
 7. tvirtala

  tvirtala Renegade X-RS 600R E-TEC Competition Package -23

  Itelle vaihdoin -21 jousen shimmityksen yhteydessä tuli mukavasti herkkyyttä alustaan.
   
 8. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Kokeilin kahdessa Iron Dogissa tuota asetusta "+", suksipaine lisääntyi ja ohjaus meni raskaammaksi. Laitoin vakio "-" asetuksen sitten molempiin takaisin ja omaan makuun parempi ja keventää enemmän keulaa. Tuo muutoshan joko laskee etupukkia (-) tai nostaa sitä (+).
   
  Viimeksi muokattu: 7/4/23
 9. Marek

  Marek Skidoo xrs

  terveppä terve,
  osaako joku kertoa sopiiko -19 mxz pätkä850 iskarisarja myös renegadeen?
  esim -22/-23 malliin. eli jos on esim totaltekin alusta -19 kelkassa niin sopiiko uudempiin renen malleihin. uusiin pätkä mxz luulisi sopivan ainakin.
   
 10. Macce71

  Macce71 New Member

  Hei,
  Itse pohdin aikoinaan samaa, kun olin päivittämässä -19 mxz uuteen renegadeen. Lopputulema oli että ei valitettavasti totalit enää käyneet uuteen reneen tai mxz:taan. Taisi päivittyä vm. -20 alusta sekä keula ja tämän myötä joustomatkat kasvoivat molemmissa malleissa.
   
 11. Marek

  Marek Skidoo xrs


  joo, niinhän se taitaa olla nyt kun vähän tutkin noita räjäytyskuvia ja varaosanumeroita.
  Täytyy kysyä iskarin valmistajalta onko mitään tehtävissä jos pituus kasvaa pikkasen, vai joutuuko suoraan vaihtaa koko sarjan...
   

Suosittele tätä sivua