Renegade XRS 850 -18, -19, -20, -21, -22

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 5/10/17.

 1. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  taitaa olla monenlaista käytäntöä:( en minäkään uskonu et rullat takuuseen menis ennen ku kaverille ne vaihtovat:D
   
 2. teme-

  teme- Well-Known Member

  Ite huomasin sillon saman että vaihtelua on kauppijaitten välillä. Kuten oli paikallisessa huollossa joskus puhetta matosta että jos menee poikki niin meneekö takuuseen, huollossa sanovat että ei mene mutta silti täällä porukka kirjotteli että mattoja vaihdettu takuuseen. Enpä oo enää hirveesti marmoritiskillä asioinu kun aina sieltä tulee pahamieli.:D
   
 3. ysxviper

  ysxviper Skidoo renegade x-rs 850 - 20

  Terve. Tässä miettinyt jos päivittäisi kelkkaa. Eli tällä hetkellä on renegade xrs 850 vm 2020 ja miettinyt jos päivittäisi uuteen 2023 malliin. Näistä, kun itse ei ihan hirveästi ymmärrä ja tulee vain ajettua eli onko jotain huomattavaa parannusta tullut tai onko jotain muuttunut huonommaksi?

  Tuota 3400e mittaristoa en tosiaan ajatellut rustata ja sen saa vain tuohon harmaa/punaiseen mikä ihmetyttää kyllä, että mustaan tätä ei saa. Onko sitten näissä mustassa ja harmaa/punaisessa jotain muutakin "eroa" esim alusta?

  Mitäs varusteita rustaisitte itse kelkkaan?
   
 4. jam

  jam BRP 2020

  Yleensä maahantuoja tai valmistaja päättää näistä, tosin voi se jälleenmyyjä omaan piikkiin tulla vastaan
   
 5. Pikipoika

  Pikipoika xrs renegade 850 -20, Rave re 850 -24

  Katotaan ny mitä brp on mieltä, kauppias laitto hakemuksen.. Variaattori on kunnossa. Mut oli tulppa kiertyny auki ja tullu öljyä juuresta pihalle.... onko käyny jollekkin näin. Ei saanu kasaan ku pitää hakea uus tulppa.
   
 6. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Telastohan siinä on päivittynyt ja keulakin. Etupukissa korjattu iskarin yläkiinnityksen heikko kohta. Pakoputkea ja vaimenninta on päivitetty, -22 mallisessa on tähän mennessä vahvin, millainen lie sitten uudessa.

  Vähän samassa veneessä tässä, todella hankala saada näistä muutoksista mitään koontia mistään, salapoliisityötä:(

  Nopean käsityksen saa ehkä kun katsoo youtubesta esittelyt viime vuosilta esim. Itsellä mietinnässä lähinnä uudempi alusta eli -21 lähtien...
   
  Viimeksi muokattu: 23/2/22
 7. Simbaljev

  Simbaljev Lynx Enduro 2023

  Eikös tässä suurin muutos ole 2023 malleissa, että 850 koneet tulee uudella Gen5 rungolla, ja esim Competetion package vanhalla rungolla. Sama juttu MXZ: osalta. Ja sitten tuo Gen5 eroaa jo aika paljon vanhemmasta rungosta kaikkinensa. Se on eri asia, että kannattaako ekan vuoden versiota uudesta rungosta hankkia...
   
 8. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Paha sanoa kumpi se on isompi muutos, alustan päivitys vai rungon päivitys?
   
 9. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  Onkohan isokin ero tuossa uudessa alustassa vanhaan?
   
 10. Pikipoika

  Pikipoika xrs renegade 850 -20, Rave re 850 -24

  No joo. Uusi tulppa tuli laitettua takuuseen. Ja sit kun vähä purkas enemmän, niin toi pakoputken kiinytys panta oli irti. Oli niin löysä panta. Syksyllä toi muutettii, mut ei oikeen onnistunu. Tein uuden järeämmän. Si ku putki oli päässy heilumaan, niin äänenvaimennin oli retuuttanu ittensä irti kiinnikkeistä jokka on siinä alumiini kuoressa kiinni. Äänenvaimennin takuuseen uusi. Oli kiinnikkeet hitsattu sinne äänenvaimentimen runkoon uudessa. Tuntu hyvältä. Ja samalla, ku ketjukotelo oli auki niin uuden ketjun laitoin. Taas saa päästellä. En tiedä menikö takuusee qrs rullat....
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 11. Reverend_

  Reverend_ Nytro #PPS, X-Rs 850 137", Rene 900R

  Oletteko pitäneet suksien jousissa miten paljon esijännitystä? Nyt 5mm ja jouset prog 25-32. Ohjaus on kohtuu raskaan oloinen.
   
 12. Kojontti

  Kojontti 600R RE, x-rs pessimisti-evo

  Minä oon yleensä lähtenyt aina nollasta jäykempien jousien vaihdon jälkeen, oli kelkka mikä tahansa. Eikä siitä yleensä varsinkaan keulaa ole hirveästi muutettu.
   
 13. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Mulla oli renessä 32 suoralla jousella esaria hieman vähemmänkin kuin tuo 5mm eikä ollu raskas kääntää. Paljonhan se simmeistä ja suksista on kiinni mutta minun ajoissa toimi hyvin vaikka ei mikään pintaherkkä ollutkaan. Miten sulla alusta on siinä? Omassa oli ep esari lähes nollilla, hakaset ja kytkentä ykkösellä. Hienosti toimi kun alustassakin toimivat shimmit. Amt suspension teki tuon säädön.

  Niin ja tosiaan keulassa oli nelikymppiset kolmisäätö kashimakybit rs Lynskistä.
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 14. Skippaduu75

  Skippaduu75 Well-Known Member

  3mm 22nm jousilla ja etupukissa 900 turbo renen jousi mikä taitaakin olla kaikissa 21vm eteenpäin vakiona. Ei kyllä oo itellä raskas kääntää ja blabet suksina..
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 15. Markor

  Markor Skiittoni

  Edelleen palaan tähän öljyn kulutukseen... oma kelkka kävi huollossa ja valitin öljyn menekistä.
  On kuulemma normia että 850 vie paljon enemmän ölppää kuin 600:n. Joo tämä oli tiedossa :)
  Kuinka pitkiä reissuja porukka on näillä öljyä lisäämättä?
  Ajelin tuossa viime viikolla syötteeltä ranualle ja takas.... kilsoja tuli kelkkaan n.220. Reitti oli ummessa ja välissä hakusessa suopätkillä, joten ketunlenkkejä tuli muutama, ja vähän kovanjäljen sivussa sai kaasupohjassa yrittää etenemistä... Lähtiissä öljysäiliö täyteen ja takas tullessa vähän ennen syötettä syttyi jo varoitusvalo öljynmäärästä.
   
 16. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Kuulostaa täysin normaalilta, toki sen valon syttymisen jälkeen ajaa vielä pitkän pätkän.
   
 17. Markor

  Markor Skiittoni

  Joo kyllähän sillä hetken vielä ajelee.
  Kauden alussa ostin sen kolmen pöntön laatikon, nyt kun n.1500 kilsaa menty saa ostella lisää pikku hiljaa.
  Tuossa joku vaan kirjoitteli että saa 500 kilsan välein lisätä öljyä... sillä ajattelin kysellä paljonko porukat oikeasti ajelee tuolla öljysäiliöllä?
   
 18. M.E.A

  M.E.A Lynx

  En nyt mitään tarkkaa mittausta oo koskaan tehny mutta tuntuis että kun ajaa nätisti alle 18L/100km kulutuksilla öljyä menee maltilla mutta kun koneelle antaa enemmän happea niin öljynkulutus kasvaa suhteessa reilusi enemmän. Eikä tämä nyt ihan parin tankillisen mutua ole vaan 850 eteceillä ajanu yli 18tkm. Että se 500km säiliöllä ihan mahdollista kevyellä kaasulla.
   
 19. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Samoin huomennut kuten M.E.A, sen mitä 850 kuskien kanssa ollaan ajeltu niin nimenomaan nämä jotka ajaa ja iloittelee kunnon kaasun pumppauksilla tai aukoo reittejä valittelee öljyn kulutusta ja reikäpäille tämä on oikea ongelma kun kulutus on yli 30l satkulle, kerran olin tämmösen huudattaja @Mika_R tulppana tasakaasulla törräämässä 200km niin se ihmetteli vähäistä öljynkulutusta ja samallapa se kulutuskin tippui huomattavasti.
   
  M.E.A tykkää tästä.
 20. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ot: Mitähän 850 ottaa öljyä kun kunnolla vetää rinnerallia 50-100L/100km kulutuksilla?

  Kaveri muistaakseni joka reissun jälkeen lisäili öljyä, kun freeridea ajettiin.
   

Suosittele tätä sivua