Renegade XRS 850 -18, -19, -20, -21, -22

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä M.E.A, 5/10/17.

 1. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Vanhemmiten se o-rengas turpoaa, ihan tekemätön paikka saada vanhaa laitettua. Että kannattaa henkisesti varautua hommaamaan sekin uusi.
   
  Pikipoika tykkää tästä.
 2. aka85

  aka85 Well-Known Member

  BRP voimalinja ja kaasun "vaste" on juurikin kuvailun kaltainen.
   
 3. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Kannattaa laittaa sinne kytkimeen sen 0,6mm shimmi mikä pienentää lautasväliä, tuli ainakin umpismalleihin -21 päivityskitin myötä. Samalla kytkin puhdistaa kunnolla ja tarkistaa että spiderin rullat/laakerit pyörii kunnolla. Ja viimeisenä remmi laittaa oikealle kireydelle, eli remmin naru siihen kakkosen lautasen reunan tasalle.
   
 4. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Mikähän oli kevään viime ajoilla, pakkasi telastoon n 15cm lunta jo muutaman kilometrin ajon jälkeen. Keli oli muutaman asteen pikkupakkanen ja siis reittiajossa, irtolunta reitillä reilu 10cm. Lumi hyvin kevyttä puuteria, joka telaston lämmössä muuttui nuoskalumeksi ja tiivistyi kovaksi kuin kivi. Huomasi siitä kun telaston joustovara väheni sen 15cm eli lumipatja esti joustoliikkeen. Ei tullut ajosta mitään kun koko ajan piti pysähtyä hakkaamaan lunta pois. Sama juttu oli kolmena päivänä vastaavassa kelissä. Seurueen muilla ei ollut ongelmia, mietin että onkohan joku yhteys kun tämä oli ainoa 850, muut oli kaikki 600 3300 ja 137 pitkiä? Koskaan aikaisemmin ei ole vastaavaa kohdalle sattunut.

   
 5. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  Sama ongelma on ollut lynxin -18 ravessa ja -20 endurossa. Veikkaan että tuo ilmiö tulee tuosta jäähdytyksestä, joka on osa runkoa, eikä elementteinä, niin kuin ennen vanhaan. Sitä en tiedä miksi tuo runkoon integroitu jäähdytys tekee tuota, mutta samaan ongelmaan ei ole ollut missään muissa kelkoissa, mitä olen omistanut.
   
  Reverend_ tykkää tästä.
 6. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Eli 600 koneilla?
   
 7. Mika_R

  Mika_R Klonks rave enduro 600r, Yamaha RS Vector -06

  850ssä(rave) ja 600ssa(enduro)
   
 8. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Mulla oli -18 850 Xtrim Re:ssä sekä tuossa -19 iron dogissa samaa. Lauhalla ilmalla juurikin ja paljon lunta reitillä niin teki tuota. Ei monesti talveen siis
   
  Mika_R tykkää tästä.
 9. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Lähes 20tkm oon ajanu 850 g4/radieneilla ja tuttu ilmiö lauhalla ja lumisella kelillä. Harvoin sitä lunta haitaksi asti on kertyny mutta joskus on joutunu putsaamaan.
   
 10. Reverend_

  Reverend_ Nytro /brpmod, X-Rs 850 137"

  Ok, tuntuu olevan ihan yleistä siis. Vissiin ei ole kenelläkään hajonnut alustasta mitään tuon takia, kun ei ole tässäkään ketjussa mainintaa aiemmin? Käytännössä pohjaa takaiskaria ja reaktiotankoja vasten. Ilmeisen kestävä tuo on.
   
 11. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Ei ainakaan mulla oo mitään särkeny, eiköhän se lumi senverran periksi anna.
   
 12. ruupanen

  ruupanen Lynx RE

  Samaan ongelmaan olen törmännyt Polariksella ja Catilla. Kelikun sopiva, niin lumi pakkaantuu ja joustot menee minimiin. PPS telaston omalaatuisempi rakenne erityisesti takapukin osalta ei ole niin paha, mutta on josku etukepin pakannut sekin täyteen. Catit oli pahimpia. Varsinkin kun oli vielä etupukissa progressiivinen jousi, niin eihän se joustanu sopivassa kelissa yhtään :D
   

Suosittele tätä sivua