Sidewinder vai Xterrain turbo

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä Pekka AC, 23/3/21.

 1. M.E.A

  M.E.A Lynx

  Alustan nelikymppiset saa simmaamalla hyväksi mutta keulan kolmikutoset vaatii myös jouset tai mielellään paremmit kepit. Itellä rs Lynxin kolmisäätöiset kashimakybit joissa RS racing servicen säätö, toimii.
   
 2. anttiL

  anttiL Member

  Sidewinder L-TX:ssä tulisi tällaiset kepit, mutta onko kokonaisuutena Renegadea kummempi o_O

  "FOX 1.5 Zero QS3 Kashima -iskunvaimentimet ja SR137-takajousituksessa on kaksi iskuvaimenninta: keskellä QS3 Kashima ja takana Zero QS3-R 2”

  jamaha1.png jamaha2.png
   
 3. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Yamahaan ainakin mukavuutta saa lisää jos laittaa esim. sen 2" Foxin etupukkiin myös. Toki sitten keulaakin saa paremmaksi isommilla vaimentimilla. Itse uskoisin, että noilla kummankin vakiovaimentimistakin saa tarvittaessa shimmaamalla ok hyvän. Kovimmat kuskit laittaa Totaltekkiä tms. kierroksen alle ( ihan sama mitkä vakiovaimentimet ja mikä kelkka alla).
   
 4. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", SXR 700

  Siellähän on jo hyvä kepukka lisäsäiliöllä etupukissa ja takapukin iskarikin on hyvä, mielestäni tuo paluupuolen lisäys keulan iskareihin on hyvä lisäys jos toimii kuten lisäsäiliöttömissä Zeroissa, takapukin iskari näyttelee isoa osaa 137" jousituksessa.
  Jos tykkää helpposäätöisyydestä QS3 on nro1, sen jälkeen Skiidon easyadjust mielestäni mutta tuossa qs3:ssa on mielestäni isompi säätöalue, en minä huonona pidä Skidoo iskareita mutta pari kertaa niiden klikkereitä keulasta ruuvanneina tulee äkkiä jousituksesta sellainen jypyttävä tai näin muistelen ja joku voi oikaista jos olen väärässä.
  Jos olet tyytyväinen Viperiin ja haluat "herrasmaisuutta" kelkkaan "nykyiseen" kelkkaan niin sukset talteen vanhasta ja Sidewinderissä saat äänettömyyttä, tasaisempaa vetoa eli sellainen on-off-on ajaminen loistaa poissaolollaan mutta terävyydestä saat tinkiä 0-50kmh nopeuksissa, sen jälkeen alkaa SW:n raivoaminen :D ja ihan heti se ei lopu, nätillä ajolla jos ei ota kuin muutaman kunnon kiihdytyksen silloin tällöin SW:llä mennään pienemmällä kulutuksella kuin RTX Viperillä jouhevalla kohtuu nopealla baanalla, sitten jos vedetään kaasu pohjassa mutkasta mutkaan alkaa kulutus kääntyä toisinpäin mutta enpä tiedä kenellä siihen voimat riittää, sarvissa saa oikeasti roikkua:confused:.
   
 5. Värjäri

  Värjäri Well-Known Member

  Kokeile vuokrata molempia, niin ei mene isot setelit hukkaan.
   
  Hemikoo tykkää tästä.
 6. Pekka AC

  Pekka AC Well-Known Member

  Siinä se onkin kun väittävät 2022 xterrainin olevan nykyistä parempi parannetun moottorin vasteen, pps3 ja leveämmän raidevälin yms myötä. Jostan syystä näitä ole tainnut päästä koeajotilaisuuksissa kokeilemaan.
   
 7. Värjäri

  Värjäri Well-Known Member

  Samat erot on tämän vuotisissa laitteissa, kuin ensitalven malleissa keskenään.
   
 8. gontso

  gontso Well-Known Member

  Eiköhän se -22 Xterrain ole aika erillainen kuin tämän vuotinen. Eri keula, alusta ja moottori.
  Renessä vain moottori muuttuu.
  Yamahassa taitaa taas ainoa muutos olla väri, vai oliko jotain iskareita petranneet.
   
 9. Värjäri

  Värjäri Well-Known Member

  Lähinnä meinasin, kun ovat tyypiltää aivan erilaiset laitteet. (BRP vs Yamaha) Testaa tämän vuoden mallilla, kumpaan löytyy kiinnostusta enemmän.
   
 10. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

  141 xtx widerillä tullut rullailtua noin 2000km.Moottori on kyllä mahtava ja tekniikassa ei ole mitään ongelmia ollut vielä.Muuten laitteen laatu vähän arvellluttaa;tarroja on saanut takuuseen tilata ja nyt takuu käsittelyssä on hitsisauman vierestä ratkennut takapukki.Aiemmin talossa oli Japanin Yamaha joka oli kyllä varma peli,tämä ameriikan sekoitus jakaa mielipiteitä.Kyllä sitä täytyy palata brp leiriin takaisin...
   
  juketsu tykkää tästä.
 11. juketsu

  juketsu Kolomen lynksin talous.

  Luulen et iteki vaihan takas lynksin sarvii enstalvekso_O
   
  Nebwy tykkää tästä.
 12. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Saman suuntaista juttua kuulee safariyrittäjiltä, joille kelkat ovat elanto ja rikkinäinen kampe ei tienaa.

  Brp rungot ja kelkat muutenkin kestäviä.
   
 13. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R ZR 120 Nordik 377R

  2500km kerty vinderin mittariin.Takuu hommat pelas kyllä rovaniemen tarvikekeskuksen kautta hyvin,taka pukki meni myös takuuseen.Niinkuin mainitsin niin ei nämä ameriikan vehkeet ole japsin vertaisia.Uusi lynxi tilattu :)
   
  juketsu tykkää tästä.
 14. juketsu

  juketsu Kolomen lynksin talous.

  Miula wintteri varttuu huollos etupukkia saa nähä koska sekii tulee ku jenkkilästä toimittavat.. Turbo terrainista kuha saan viimosen hinnan tilaan sellasen:D
   
 15. Vesukka

  Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

  Kuitenkin nelari tilalle eikä 2t?
   
 16. juketsu

  juketsu Kolomen lynksin talous.

  Onha miula rene:)
   
 17. Vesukka

  Vesukka Rs Venture, Bd 3700 re

  Eli molempi parempi ilmeisesti?:p
   
 18. juketsu

  juketsu Kolomen lynksin talous.

  Joo nastamatolla ja muuteki lyhyempänä rene mukavempi kotiseutuajeluissa ja nelari enempi pohjosen reisuilla.. :D
   
  Vesukka tykkää tästä.
 19. Mikkoyli

  Mikkoyli Well-Known Member

  Mulla oli piristetty Sidewinder yhden kauden ja olihan siinä hyvä moottori. Vanha Ski-Doo Renegade 1200 MCXpress kitillä ja WP iskareilla on hyvin samanlainen, mutta laatupeli. Pidän sen varakelkkana edelleen kuin myös 850 RE 3300 kun paremmalla en ole ajanut. Mutta nelaria tekee mieli. Arvoin myös 2022 Ski-Doon ja Lynx turbon välillä nimenomaan tuon Lynxin 3700 maton takia. Mutta Ski-Doossa on niin paljon heppaisemmat iskarit ja soitin tutuille, joilla oli kokemusta tuosta uudesta Lynxistä. Vakuuttivat sen olevan niin hyvä, että valinta oli selvä 41 matolla. Sitten vakuutti viimeistään kun näin sen livenä ja näin liukurunkojen olevan nousevat takaa. Eikä se edes näyttänyt pitkältä vaan hyvin sopusuhtaiselta. Aika monet tutut olivat testanneet 2022 850 RE:tä ja oli kuulemma kaikin puolin kehittynyt. Niistä kaikki myös tilasi semmoisen, aika vahva näyttö.
   
 20. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  Kaveri oli ajanut pitkän testiajon uudella ace900r:llä ja on kaasutuntuma parempi kuin aikasemmin mutta ei lähelläkään yamahan vastaavaa, eikä ole yamahamiehiä niin ei ollut kotiinpäin vetoa.
   

Suosittele tätä sivua