Ski-Doo GTX kipinä hukassa

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä mtalo, 5/3/19.

 1. mtalo

  mtalo Active Member

  Mittasin triggerit ja molemmista tuli noin 0.4V ac:tä startilla pyörittäessä.

  Laitoin koneen nippuun, mutta ei tullut minkäänlaista kipinää. Mittasin yleismittarilla tulpan hatusta jännitettä ja ei viisari värähtänytkään startatessa. CDI:tä koputtelemalla taas sai kipinän. Eiköhän se vika ole nyt siinä boxissa. Kokeilin rapsutella massaa pois boxista ja aika helposti sai näkyviin piirilevyn, mutta se näytti ihan ok:lta ja rakenne näyttää olevan sellainen, että pohjalla on emolevy ja siinä on pystyssä pari piirilevyä. Suurjännitepuoli on sitten vielä jotensakin paketoitu erikseen ja ei tuntunut saavan kovin helposti auki.

  Tuossa boxissa on numero sarjat "42507" ja "32389405" ja valmistaja on Ducati. Koodit viittaisi Lynx Forestiin, kuten edellinen omistaja sanoikin. Mutta noilla koodeilla ei löydy netistä mitään myyntipaikkaa. Tämä om aika hämmentävää. Yritin etsiä jotain universaalia cdi-boxia pakki-toiminnolla, mutta en löytänyt.
   
 2. TmMp

  TmMp Well-Known Member

  Kokeile alkuun numero 420 ja sitten tuo 42507 numero, välilyönnillä... onko tuo oikeanlainen CDI- boxi ?
   
 3. teme-

  teme- Well-Known Member

 4. mtalo

  mtalo Active Member

  ^Ilmeisesti molemmat tarkoititte samaa boxia. Se ei ole oikea, se on tarkoitettu vanhempiin pakittomiin malleihin.
   
 5. mtalo

  mtalo Active Member

  Hommasin Tuovirenkaasta uuden vastaan cdi-boxi eli Foresteriin tarkoitetun 42507. Kelkka toimi ainakin tämän päivän päristelyt.
   
 6. mtalo

  mtalo Active Member

  Vanhan cdi-boxin ja rungon välissä oli jotain pehmikettä ja ruuvit oli löysällä, että boxi pääsi heilumaan. Onkohan se ollut niin alunperinkin vai onko edellisen omistajan lisäys. Tuolla tavalla on varmaan yritetty vähentää tärinää, mutta epäilen tärinän pikemminkin lisääntyvän tuolla tavalla.
   

Suosittele tätä sivua