Skidoo backcountry 600r -2020

Keskustelun 'Minkä kelkan ostaisin?' on aloittanut käyttäjä meskola2, 17/6/21.

 1. meskola2

  meskola2 New Member

  Hakusessa olisi kelkka monipuoliseen yleiskäyttöön. Ajoista reittejä on ehdottomasti suurin osa, mutta satunnaisesti myös umpea. Kyytiin tulisi välillä myös matkustaja, kaksi päällä reittiajoa (vauhti reitin kunnon mukaan). Ajot suurimmaksi osaksi pitkiä reittisiivuja

  Löytyisi uusi ajamaton 2020 vuosimallin otsikon mukainen kampe, valmiiksi varustettuna lisäpenkillä selkänojalla. Mitä tutustuin -21 ja -22 malleihin, niin juurikaan eroja ei näyttänyt olevan? -22 näytti olevan karkeampi matto 2.0 powdermax , kuin tuossa -20 on mattona 1.6 cobra.

  Itse arvelluttaa:
  Iskarit HPG plus edessä ja HPG takana. Ras3 edessä Cmotion takana. Millaiset nuo iskarit on, itsellä ei mitään kokemuksia näistä? Miten esim. huollot ja säädöt??
  Matto 1.6 cobra, ajot toki suurimmaksi osaksi reittiä, mutta tekeekö tuolla ummella mitään?

  Saa laittaa kommentteja myös muista laitteista. Omat ajot olleet tähän asti pääosin 600 RE 3300 lynxillä ja 600 Polaris 144” assaultilla.
   
 2. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Tuolla matolla kyllä pärjää, mutta iskarijumppa taitaa olla edessä. Alkuperäiset vaativat jatkuvaa huoltoa ja tiukaksi shimmaamalla ne toimii jotenkin, mutta keula tökkii sitten käsille ja etupukki pohjailee tai pönköttää jäykän jousen varassa. Ainakin lisäsäiliömalliset HPG-iskarit saa toimimaan oikeilla jousilla.
  Kust. 2-3 t€, mutta käytettyjäkin iskareita on.
   

Suosittele tätä sivua