SM-SnowCross

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä AC440, 29/1/06.

 1. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Mites, oliko porukka vkl kattomassa/ajamassa Kaanaan kisoja? Valottaisko joku vähän tuosta Racing 500 luokkajaosta? Oli kuulemma ollut erikseen A ja B luokka? Ite en päässyt paikalle ajamaan... Kuvia myös ja yleistä jutustelua SM-Crosseista.
   
 2. Jarspi

  Jarspi Lynx RS

  Juuh. Olin ajamassa. Elikkäs homma meni tossa silleen, että jaettin kahteen aika-ajoryhmään joista kummastakin 10 parasta A-finaaleihin ja loput 5kierroksen B-finaaliin. Ja B-finaalihan se kutsui... 13. B-aika-ajoryhmässä ja B-finaalissa nokankautta ympäri? Kai, ku ei täyttä käsitystä mitä kävi ;D
   
 3. Jarspi

  Jarspi Lynx RS

  Joo elikkäs nyt olis pikku videon pätkä Kaanaan kisoista ja kootut selitykset omalta osalta ;)
  Elikkäs eikun tosta vasemmalta alhaalta painelemaan tota pikku maapalloa, niin sieltä löytyy.
   
 4. Jarspi

  Jarspi Lynx RS

  Vähän lisää "yksin puhelua"... ;D

  Elikkäs, jos jollain on kuvia niin laittakaa tosiaan kehiin ja jos vielä olis tarttunu meikä filmille, niin kiinnostaa eli nro65 XR polle. Nii ja erityisesti siltä toiselta porrashyppyriltä, jos jollain on racingin B-finaalista meikän kaato?!

  Kuinkas kaltoin Kaanaa kohteli muitten kalustoa tänävuonna -> jo perinteisesti voisi kai sanoa, että raakarata!? Vaikka menestys ja vauriot ovatkin olleet Kaanaassa vaihtelevia omalta kohdalta, niin rata on mielestäni hieno ;)
   
 5. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Hyvä että ees joku hupattaa ;D Vkl sit Siilinjärvelle? Jos joku kattomassa, ni kuvia kelkasta nro. 777, ni oisin kiitollinen. Ainakin sunnuntaina ajamassa Racing500 ja mahdollisesti lauantaina Pro600.
   

Suosittele tätä sivua