Snowcross rataprojekti Pikku-Syötteellä

Keskustelun 'Radat' on aloittanut käyttäjä theless, 19/12/14.

 1. theless

  theless LYNX RS -14 "rottalynxi evol. 2"

  Halojata halloo! Pikku-Syötteen väki on ilmaissut halukkuutensa alkaa tekemään snowcross rataa harjoittelukäyttöön. Jotta radan tekeminen on järkevää halutaan varmistua, että radalla on käyttäjiä. Eli siis, ennen kuin projekti päräytetään käyntiin tarvittaisi tietoa mahdollisista käyttäjistä. Vielä ei osata sanoa milloin rata aukeaisi, mutta mitä enemmän meitä on, sitä vakavammin rataprojektiin lähdetään ja näin rata myös mahdollisesti aukeaisi nopeammin. Tarkoituksena käsittääkseni olisi avata rata viikon yksi aikana. Syötteellähän on luonnonlunta jo reilusti, mutta heillä on mahdollisuus myös tykittää lisää lunta sillä rata-alue tulisi rinteen viereen.

  Facebookin snowcross keskustelut ryhmässä on jo kartoitettu käyttäjiä, joten pyytäisin kaikkia facebook käyttäjiä, jotka kävisivät radalla ajamassa tykkäämään julkaisusta Facebookissa osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/553994464681065/752689171478259/?ref=notif&notif_t=like. Facebookiin kaivataan myös kommentteja siitä kuinka paljon rataa talven aikana käytettäisi.

  Ne jotka ei ole facebookissa, mutta kävisi radalla, voisi kommentoida mahdollisimman pikaisesti tähän viestiketjuun.

  Kommentilla voisi heitellä päivämääriä milloin olisi mahdollisesti käyttämässä rataa ja varsinkin jos meinaa käyttää rataa useita kertoja talven aikana, kannattaa tästä mainita, sillä se edesauttaa radan rakentamisen aloitusta.

  Levittäkää sanaa ja olkaa aktiivisia sillä käsittääkseni heillä on halua tehdä pysyvä rata, joka palvelisi myös tulevina talvina, joten jos ollaan nyt aktiivisia ja sitoudutaan käyttämään rataa, voidaan mahdollisesti saada myös tulevaisuuden kannalta hyvää aikaiseksi.

  Jos joku lukee tätä ilman tunnuksia, eikä pääse kommentoimaan, voi ottaa minuun yhteyttä sähköpostitse [email protected]

  Terveisin
  Jere Tynkkynen
   
 2. turboapc

  turboapc Well-Known Member

  Vs: Snowcross rataprojekti Pikku-Syötteellä

  käyn talven aikana usemman kerran syötteellä ja monesti kahden kelkan voimin jotta täältä ainakin löytyisi käyttäjiä..
   

Suosittele tätä sivua