Snowcrossin SM-Sarja

Keskustelun 'Kisat' on aloittanut käyttäjä AC440, 10/2/18.

 1. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Moro!

  Ensimmäinen postaus viiteen vuoteen tälle foorumille... :) Hiljaiselon jälkeen tullut tehtyä paluu taas kelkkailun pariin. Foorumia tullut seurattua silloin tällöin, mutta vähemmälle on kyllä jäänyt, täytyy myöntää...

  Projektit-osiossa tuli aiemmin kirjoiteltua enemmänkin, kun kelkkoja tuli tunattua ja tuunattua vaihtelevalla menestyksellä. Tämä nyt ei sopinut enää Projektit-osioon, mutta onhan tässä melkoinen projekti meillä menossa Snowcrossin SM-sarjan parissa :)

  Risut, ruusut, kehityskohteet ja onnistumiset, kaikki kiinnostavat todella paljon! Ja muutenkin tietysti sana vapaa, toivottavasti mahdollisimman moni foorumilainen tulee käymään katsomassa kisoja talven aikana!

  Seuraava kisa Torniossa 16.-17.2.2018.

  www.snowcross.fi
  https://www.ruutu.fi/ohjelmat/snowcrossin-sm-sarja
   
  Golfster, Driver, racer ja 3 muut tykkäävät tästä.
 2. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  No johan. Tervetuloa toveri AC:lle myös. Tuo Frosty kun ilmaantui takaisin, niin tuli mieleen, jotta missähän toinen aktiivinen kissanhoitaja nykyään etenee.
   
  AC440 tykkää tästä.
 3. JRT

  JRT Well-Known Member

  Hiljasta on ketjussa pidelly niin kuin vissiin koko foorumilla nykyään.

  Eniveis, tulipa käytyä tänään Himoksella kattomassa crossia ensi kertaa yli 10 vuoteen ja täytyy sanoa että oli hyvin järjestetty tapahtuma! Rata erotti pojat miehistä, aikataulut oli fiksut ja piti, kuulutukset oli hyvät (pl. pienet tekniset murheet), varikolle pääsi palloilemaan, oli makkaraa, lakua ja uusia kelkkoja kylmätyypitettäväksi ja katsomosta näki koko radan. Järkkäreitä oli riittävästi ja sää helli. Hatunnosto Paulille ja kaikille jotka oli järkkäämässä, sen verran hyvä tapahtuma oli että menen varmasti jatkossakin jos sattuu olemaan lähistöllä.
   
  AC440, Golfster, nitro ja 2 muut tykkäävät tästä.
 4. o-p-k

  o-p-k 800 ID E-tec -15, 440x -06

  Olipahan pihlajan ajo kyllä ihailtavaa katsottavaa. Vauhtiero kyllä melkoinen muuhun porukkaan nähden. Varsikin ne vaikeat alamäki patikot kaveri tuli kyllä nätisti tuplaillen ja jopa triplaillen, kun muut jyskytti patti kerrallaan.
  Voi olla levin mm karkeloissa kova pala. Tosin varmaan vastuskin tulee olemaan kova, mutta ajo oli sen verta rennon näköistä että hyvät on saumat.
   
  AC440 ja JRT tykkäävät tästä.
 5. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Kaikki lähetykset jollainlailla katsottu, viimeisin haastatteluineen päivineen oli kyllä jo ammattimaista touhua, haastattelija pitää olla sellainen joka on lajissa sisällä ei vaan pelkästään nätti. ;)

  Äänitasapainoa kommentaattori/haastattelija ja varsinkin se yläpään leikkaus, meinasi pariin kertaa lapsi säikähtää pahasti kun tuntuu että kajarit hajoaa huudosta

  Oli kyllä melkoinen tasonnosto suomicrossiin, Pihlaja näytti mitä on opittu rapakon takana toki pitelemätön ennen sinnekin menoa.
   
  AC440 tykkää tästä.
 6. AC440

  AC440 Livesports.fi

  Moromoro!

  Joo vähän on hiljaista pidellyt ketjussa... :) Kiireinen kausi on takana ja nyt ollaan jo hyvän aikaa ehditty kirjoitella kauden 2019 suunnitelmia paperille.
  Kiitokset JRT palautteesta, oikein mukava kuulla että viihdyit! :) Kyllä siinä alkaa rutiini syntymään kun tarpeeksi usein pääsee kisoja järjestämään ja tavoitteena tottakai onkin, että katsojille ja kuskeille kokemus olisi mahdollisimman vaivaton ja viihdyttävä olitpa paikan päällä tai Ruudun ääressä.

  Kilpailun taso on kyllä noussut huimasti tänä kautena. Myös kuljettajamäärissä on tapahtunut kovaa kasvua kuten kuvaajasta näkyy. Tästä se lähtee laji kasvuun kun saadaan uusia harrastajia viivalle. Useasta suunnasta kuultuna livelähetysten myötä kelkkakärpänen on käynyt puraisemassa monia monia henkilöitä ja tämän myötä myös reittikelkkailijoita on tullut ja on tulossa entisestään lisää :) Rohkaisevia juttuja omaan korvaan, sillä tavoitteena meillä on alusta saakka ollut kasvattaa koko moottorikelkkatoimialan kokoa tuomalla sen yhtä näyttävintä osa-aluetta entistä suuremmin esille.

  Lähetysteknisesti ollaan menty isoja harppauksia eteenpäin jokaisena kisaviikonloppuna. Pieniä fiboja edelleen esiintyy, mutta joka lähetyksen jälkeen hommia laitetaan aina pala kerrallaan kuntoon. Tällä hetkellä meillä on monien moottoriurheilulajien kanssa keskustelut käynnissä tulevan kesän kuvioista. Toivotaan että meillä on pian mahdollisuus seurata monia sellaisia lajeja livenä joista ei ennen ole edes koosteita nähty ;)

   
  Jakelfin, JRT, Värjäri ja 3 muut tykkäävät tästä.
 7. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137"

  Kylläpä kuulostaa makialle tulevaisuus!
   
  AC440 tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua