Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

Keskustelun 'Kerhotoiminta' on aloittanut käyttäjä Kelkkaman, 11/3/08.

 1. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Pohjanmaan lumisin seutu!
  SuSeMK on perustettu vuonna 1989. Kerholla on jäseniä noin 300 ja kelkkauria n. 500 km seitsemän kunnan alueella Alajärvellä, Alavudella, Kuortaneella, Lehtimäellä, Soinissa, Töysässä ja Ähtärissä. SuSeMk:n urilta on yhteydet Virroille, Seinäjoelle, Järviseudulle ja Keski-Suomeen.

  Kilpailuja kerhomme on järjestänyt monia mm: moottorikelkka sprinttejä sekä yhden SM-snowcrossin, 8.3.2008 meillä oli kunnia järjestää MM-snowcross osakilpailu, joka ajettiin Tuurissa Velj.Keskisen mailla. Parina kesänä ollaan myös järjestetty Atv-motocross kisat ja jatkoa on luvassa tänäkin kesänä...

  Lisätietoa kerhomme tapahtumista, kilpailutoiminnasta, kökkätalkoista, saunailloista, ym. löytyy sivuiltamme www.susemk.fi sekä sieltä löytyy myös jäsenmaksutiedot, galleria,ym.
  Kehitysideoita otetaan vastaan mielellään ja niistä voi meilailla suoraan kerholle [email protected]
   
 2. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Talvi tulla tupsutta,,,,ja toivottavasti myös luntakin ::) ::)

  Nyt alkaa olla viimehetket käsillä tarkastaa oman alueen urat/reitit kuntoon, ennenkuin valkea kultaa alkaa satelemaan...Heitänkin nyt jokaiselle kelkkailijalle haasteen, että käykää tarkastamassa edes oman asuinalueen ura jota kuljet/kuljette, että onko tarvetta risujen raivaukselle ja että onko sillat ehjiä vai tarviiko kunnostusta. Mikäli siltoja pitää korjata niin kerholla on varattuna puutavaraa niitä varten joten ota yhteyttä minuun niin katsotaan miten asia saadaan hoidettua ennen lumien tuloa.

  HUOM!
  Viimeviikolla on jo uusittu Tuurin keskustan tuntumassa oleva silta sekä Yhtiönperällä sijaitseva silta, mutta uskon että niitä rikkinäisiä on vielä joten korjatkaa tai delekoikaa työ jollekkin kuka hoitaa homman enne lumien tuloa.

  HUOM!
  Alavuden kirkkojärveltä tuuriinpäin oleva reitti muuttuu ja uusi ura tullaan tekemään lähipäivinä joten sitä vanhaa uraa joka menee tien alta ei saa kulkea missään tapauksessa!!
  -Uusi ura tulee kulkemaan myös kirkkojärven poikki mutta maihin nousu tapahtuu järven Virtain puoleisesta päästä, uusi ura merkitään välittömästi kun ensilumet sataa maahan.

  T.Jaakko Leikkainen 050-9131171
   
 3. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Kerhomme sivut on nyt uusittu, käykääpä vierailemassa...päivityksiä ja hienosäätöä tehdään vielä, mutta näillä pääsee jo hyvään alkuun...

  www.susemk.fi
   
 4. znood

  znood Guest

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  minkätakia uraa välillä lehtimäki(keskikylä)-kuortane pohjoispuolen ura ei ole kunnostettu?

  ura olisi huippuluokkaa jos se olisi ylläpidetty, joitakin vanhoja merkkejä on vielä reitillä, ja ura on suurimmaksi osaksi ajokelpoinen ... hoxhox nyt kunnostusta että pääsisi luvallisesti kauhajärveltä ajelemaan
   
 5. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  Herätelläänpäs tämäkin sivu kesäunelta ;D ja aletaan päivittämään ajankohtaisita tietoa kerhon toiminnasta.

  Heti alkuun pitänee kertoa, että kaikki "virallisempi" tiedotus tapahtuu kerhon omilla sivuilla joten tänne ei nyt ihan kaikkia aleta runoilemaan, mutta kannattaa ainakin "baana" osioon päivitellä tietoa reitistöstä jos tulee jotain mieleen.

  Tuossa vielä suora linkki oikeaan osioon: http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=89943.0

  Sitten se kivoin uutinen...saamme kunniaksi järjestää tulevana talvena MM Snowcross osakilpailut jotka ajetaan Tuurissa 16.2.2013 joten laittakaahan päivämäärä muistiin ;) ;) lisätietoa kisoista tulee myös kerhon sivuille.

  Lumista talvea toivottelee SuSeMK:n pj.Jaakko Leikkainen
   
 6. SRMK

  SRMK ET 340 Professional '86

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  Pääseekö kelkalla luvallisesti hotelli mesikämmeneen ähtäriin? Ähtärin reitit lienee kuitenkin kaikki Susemkin reittejä.
  Lupamaksu hoidetaan tietenkin.

  EDIT: Mulla ei toimi tuo Susemk sivujen kartta, ei suostu aukeamaan.
   
 7. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Postituslista käyttöön!!

  TERVEHDYS KALKKAKANSA!

  Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry on siirtynyt sähköiseen aikaan ja jatkossa kaikki jäsenkirjeet sekä muu tiedottaminen tapahtuu ainoastaan sähköpostin välityksellä. Mikäli haluat saada "UUSIMMAN JÄSENKIRJEEMME" tai tietoa muuten kerhomme toiminnasta liity postituslistallemme jo tänään! http://susemk.fi/postituslista.html

  Postituslistalle liittyminen ei maksa mitään, eikä se tarkoita jäsennyyttä ennemmin kuin olet maksanut kauden jäsenmaksun joka ilmenee seuraavassa jäsenkirjeessä joka lähetetään sinulle automaattisesti liittymislomakkeen kautta.

  Tulemme lähettämään n.4-5 kertaa vuoteen kirjeitä (keväällä, syksyllä, alkutalvesta ja kevättalvella) joka pitää sisällään uusimmat tiedotteet, jäsenmaksuohjeet, sekä mahdolliset tapahtumat alueellamme, joten kannattaa pysyä postituslistallamme ja mainita myös muille kavereillesi listan käytöstä! KIITOS :)

  Mikäli kuitenkin haluat poistua postituslistaltemme, tilaa pyyntö "poistu postituslistalta", tämän jälkeen emme lähetä sinulle sähköpostia etkä saa muitakaan kerhomme tiedotteita.

  Lumisin terveisin Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry
   
 8. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry järjestää "kelkkapäivät" Alavudella, Kuortaneella, Lehtimäellä ja Ähtärissä La 11.1.2014 klo 10-14.00

  Koko perheen tapahtuma seuraavilla paikkakunnilla, ALAVUS, KUORTANE, ÄHTÄRI, LEHTIMÄKI. Tapahtumassa mukana SuSeMK:n edustajia sekä paikkakunnan kilpakuljettajia kalustoineen kertomassa kelkkailusta ja kerhoon liittyvästä toiminnasta. Samalla myymme myös uralupia ja jaamme SuSeMK:n pipoja kaikille jäsenmaksun lunastaneille. Lisäksi jokaisella tapahtumanjärjestäjällä on omia tarjouksia liittyen kelkkailuun. TERVETULOA!!

  PAIKKAKUNNAT JOLLA TAPAHTUMAT JÄRJESTETÄÄN:

  -ALAVUS: ABC
  -ÄHTÄRI: KARILAINEN OY
  -KUORTANE: NESTE
  -LEHTIMÄKI: LETEC

  PS. OLEMME JÄRJESTÄMÄSSÄ YKKÖS SAFARIN SU 2.3.2014, LUE LISÄTIETOJA KERHOMME SIVUILTA!!
   
 9. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  ja tässä vielä safarimainos!

  [​IMG]
   
 10. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  Ykkössafari 2.3.2014 on peruttu!

  Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry peruuttaa Ykkössafarit vähäisen lumitilanteen vuoksi. Safari piti ajella maaliskuun ensimmäisenä viikonvaihteena, mutta ilman lunta se on mahdottomuus toteuttaa, eikä sääennusteet ainakaan lupaile lunta kun katsoo tästä päivästä seuraavan 14vrk. eteenpäin, joten ei auttanut muuta kuin peruuttaa tämä tapahtuma.

  On todella harmillista, sillä mukaan olisi lähtenyt paljon vanhan kansan safariporukkaa sekä muita innokkaita safarien kiertäjiä, mutta kun lunta ei ole kuin muutama sentti, niin sillä ei paljoa ajella sanoo kerhon puheenjohtaja Jaakko Leikkainen.

  Ensitalvelle 2015 meillä onkin uudet "kujeet" mielessä, sillä aiomme järjestää MK-Enduro tai Cross country kisat Ähtärin alueella, sekä keväälle vielä safari mikäli innokkaita osallistujia löytyy.

  Terveisin Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry
   
 11. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  SM MK-Enduro Ähtäri 28.2.2015

  SuSeMK Ry järjestää MK-enduro kisat Ähtärissä hiihtolomaviikon lauantaina. Tarvitsemme talkoisiin melkein sata henkeä, joten jos haluat olla mukana toteuttamassa historiamme ensimmäistä enska kisaa niin ilmoittaudu kökkään sivuiltamme!

  http://susemk.fi/lomake.html?id=2
   
 12. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  Tervehdys!

  Lähetimme alkuviikosta kaikille postituslistamme jäsenille jäsenkirjeen 2016, ja kuin tilauksesta sen jälkeen alkoi satamaan "valkoista kultaa" taivaalta.

  Tässä kuitenkin muutama muistutus sinulle innokas kelkkailija, jonka kaasupeukaloa polttelee päästä ajelemaan tuoreelle puuterille.

  1. Pysythän vain merkityillä urilla.

  2. Mikäli olet talven ensimmäinen uralla liikkuja, toivon mukaan tiedät missä ura kulkee, ja vältät turhia/vääriä jälkiä maastoon, koska yleensä ensimmäiset jäljet on niitä joita myös muutkin seuraavat.

  3. Pyrit ajamaan rauhallisesti, koska tuore lumi on pehmosta, ja lumen alla on 100% teräviä kiviä, pieniä kannon nysiä ym. vaaratekijöitä.

  4. Urapohjat on keskimäärin 2-3 metriä leveitä, joten on suositeltavaa pysyä tuossa välissä, ja mieluiten polkea reittiä koko leveydeltään, eikä ajaa vain keskellä uraa.

  5. Keskustat ovat arkoja alueita, joten VAROVAISUUTTA myös keskustojen läheisyydessä, sillä tankkauspaikat käy vähiin jos joku lähiön asukas herpaantuu ylimääräisistä kaahailuista.

  6. Uraluvat kuntoon!! Jäsenkirjeestä löytyy maksuohjeet, ja jäsentarrat tulevat jakoon ensiviikon aikana.

  TURVALLISTA KAUDEN ALOITUSTA!!

  TÄSSÄ VIELÄ JÄSENKIRJE NIILLE JOTKA EIVÄT SITÄ OLE SAANEET!

  Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje

  Tämä on Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköinen jäsenkirje kaudelle 2016.
  Tämän kirjeen tarkoituksena on tavoittaa kaikki SuSemk:n kelkkauria käyttävät henkilöt.
  Kelkkaurien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita!!

  Kerhon jäsenmaksu ja ohjeet sen maksamiseen:
  Jäsenmaksun voitte maksaa Suomenselän Moottorikelkkailijoiden tilille:
  FI1249241040007471, 31.1.2016 mennessä, tai viimeistään ennen reiteillemme menoa.
  -Jäsenmaksu kaudelle 2016 45?, Lisäperheenjäsenmaksu 15?, Viikkolupa 15?

  -Jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään oman nimesi ja mahdollinen sähköposti osoitteesi. Jäsentarran voit lunastaa maksukuittia vastaan kirjeen alaosassa olevilta yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti voit pitää pelkkää maksukuittia mukana kelkkaillessasi. Jos käytät kelkkauriamme vain satunnaisesti, voit lunastaa pelkän viikkoluvan (15?) joka on voimassa siitä päivästä, kun lupa hankitaan seuraavat 7vrk. (Viikkoluvasta ei anneta jäsentarraa)!

  -Muistathan, että tällä jäsen/hoitomaksun maksamisella on suuri merkitys kerhon toimintaan ja urien hoitamiseen, sillä jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aihettaa maksujen korottamista, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa.

  Urien kunnostus:
  -Talkooporukkaa on vähän, mutta silti olemme jaksaneet puuhastella uriemme eteen. Töysä-Tuuri reittiä piti muuttaa maanomistajan pyynnöstä ja se on nyt saatu valmiiksi. Siltoja on rakennettu ainakin Alajärvelle, Lehtimäelle ja Ähtäriin. Kerhon mökille (Potaska) tehtiin uudet penkit, ja myös sillat saivat uuden elämän.

  Tapahtumat kaudella 2016:
  -Viime talvena järjestettiin SM MK- Enduro kilpailut Ähtärissä joka osoitti sen, että kerholtamme onnistuu myös Enduro kisojen järjestäminen. Kaudelle 2016 emme kuitenkaan järjestä mitään kilpailuja, vaan keskitymme siihen mihinkä kerho on aikoinaan perustettu, eli reittikelkkailuun.

  -Jotain kivaa on silti luvassa, sillä onhan kyseessä Suomenselän Moottorikelkkailijoiden juhlavuosi, kun kerhomme täyttä 30 vuotta! Sen johdosta vietämme kerhon synttäreitä kakkukahvien ja makkaran voimalla Potaskan mökillä Su.6.3.2016 Klo 12- 16.00, TERVETULOA!

  Postituslista, jäsenrekisteri, WhatsApp ryhmä ja urakartta:
  -Sähköpostitse lähetetty jäsenkirje toimii hyvin, mutta silti emme voi tavoittaa teitä kaikkia kelkkailijoita, joten välitäthän tämän kirjeen myös kaverillesi. Mikäli kuitenkin haluat poistua postituslistaltamme, voit sen tehdä täältä: http://susemk.fi/postituslista.html?depart

  -Moni omistaa ?älypuhelimen? joten perustamme kerholle oman WhatsApp ryhmän, minkä kautta voimme informoida teitä kelkkailijoita tapahtumista, reittimuutoksista ym. Ryhmään liittymisohjeet tulee löytymään tammikuun aikana kerhon nettisivuilta www.susemk.fi

  -Urakartta löytyy helpoiten kännykällä www.kelkkareitit.fi Vaihtoehtoisesi voit ladata kerhon oman kartan nettisivuiltamme, jonka voit tulostaa mukaasi tai tallentaa puhelimeesi.

  YHTEISTYÖKUMMPPANIT / JÄSENMAKSUPAIKAT: Alavus: ABC, Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki: Letec, Alajärvi: Neste, Ähtäri: Neste, Karilainen, Kuortane: Neste

  Lumisin terveisin: Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry
   
 13. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Vs: Suomenselän moottorikelkkailijat Ry

  Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry 30 vuotta!

  Kerhomme alkaa olla "aikuisiässä" ja sen johdosta vietämme kolmekymppisiä kerhon mökillä (Potaska) tulevana sunnuntaina 6.3.2016 klo 12-16.00

  Tarjoamme kaikille jäsenille kakkukahvit sekä makkaraa ja mehua.

  PS. Viekää sanaa eteenpäin, koska toivomme mahdollisimman paljon väkeä paikalle, ja ennenkaikkea niille jotka ovat olleet perustamassa kerhoa/alkukantaisia jäseniä.

  PPS. Potaskalle pääsee helpoiten kelkalla! Mökki löytyy Ähtäri-Lehtimäki väliseltä reitiltä n. 4km Töysä/Alavus risteyksesä Lehtimäen suuntaan tulee kyltti vastaan (Potaska), seuraa uraa ja merkkejä maastossa. HUOM! Mökin pihaan mahtuu vähäinen määrä kelkkoja, joten jos piha on täynnä, jätä kelkka parkkiin alatasanteelle!

  Ajoohje autolla tultaessa: Aja Hakojärvelle, käänny sieltä SAPPION suuntaan, aja tätä tietä n.4km ja käänny vasemmalle LAMMINAHONTIE, aja tätä tietä n.5km, käänny vasemmalle POTASKA, aja tätä tietä n.1km (jos tätä loppupätkää ei ole aurattu joutuu sen kävelemään).

  HUOM! ÄLÄ TUKI TIETÄ PARKKEERAUKSELLASI, KOSKA LAMMINAHONTIELLÄ ON JATKUVA LIIKENNE!!
   
 14. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje

  Tämä on Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry:n sähköinen jäsenkirje kaudelle 2017. Tämän kirjeen tarkoituksena on tavoittaa kaikki SuSemk:n kelkkauria käyttävät henkilöt.

  Kelkkaurien käyttäjien tulee olla Susemk:n jäseniä tai hoitomaksun lunastaneita!!

  Kerhon jäsenmaksu ja ohjeet sen maksamiseen:

  -Jäsenmaksun voitte maksaa Suomenselän Moottorikelkkailijoiden tilille:

  FI1249241040007471, 31.1.2017 mennessä, tai viimeistään ennen reiteillemme menoa.

  -Jäsenmaksu kaudelle 2017 40€, Lisäperheenjäsenmaksu 20€, Viikkolupa 20€

  -Jäsenmaksua maksaessasi muistathan laittaa viestikenttään oman nimesi, sekä puhelinnumeron tai sähköposti osoitteesi. Jäsentarran voit lunastaa maksukuittia vastaan kirjeen alaosassa olevilta yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti voit pitää pelkkää maksukuittia mukana kelkkaillessasi

  -Jos käytät kelkkauriamme vain satunnaisesti, voit lunastaa pelkän viikkoluvan (20€) joka on voimassa siitä päivästä, kun lupa hankitaan seuraavat 7vrk. (Viikkoluvasta ei anneta jäsentarraa)!

  -Muistathan, että tällä jäsen/hoitomaksun maksamisella on suuri merkitys kerhon toimintaan ja urien hoitamiseen, sillä jäsenmaksun / hoitomaksun maksamatta jättäminen aihettaa maksujen korottamista, sekä heikentää urien hoitoa ja kunnossapitoa.

  Urien kunnostus:

  -Pidettiin yhteistä kelkka palaveria Alavuden Abc.llä lokakuun alussa, jossa käsiteltiin jokaisen paikkakunnan reitistöjen parannus toiveita. Samalla jaettiin uudet vastuuhenkilöt jokaiselle paikkakunnalle, jotka ottavat asiakseen tarkastaa reitit hyvissä ajoin ennen lumien tuloa. Reittejä on raivattukin, ja siltoja samalla uusittu, mutta aina sitä parannettavaa löytyy, joten oma apu on tässäkin asiassa paras apu. Eli mikäli tiedossasi, on jotain korjattavaa, ota ROHKEASTI yhteyttä alueesi uravastaavaan, ja hoitakaa homma pois ennen lumen tuloa.

  Tapahtumat kaudella 2017:

  -Viime keväänä kerhomme täytti kunnioitettavat 30- vuotta, jota juhlimme isolla porukalla kerhon mökillä, kiitos siitä mukana olleille. Tälle tulevalle talvelle 2017 suunnitelmissa olisi myös jotain historian ”haminaa” kun ajatuksemme YKKÖS SAFARISTA lähti jälleen liikkeelle.

  -Ajankohta olisi 18-19.2.2017 välinen viikonloppu, ja tarkempi päivä selviää varmasti tuossa tammikuun puolivälissä, kun nähdään mihin tämä lumitilanne on suuntautumassa. Safarin ideana olisi se, että saataisiin kasattua kolme eri ryhmää (Perhe ja touring ryhmä, Harrasteryhmä ja Sportryhmä). Reittejä olisi kaksi, joista perhe ja touring ryhmä kiertäisivät lyhyemmän lenkin, ja harraste sekä sport ryhmä pidemmän lenkin.

  -Mukaan toivottaisiin mahdollisimman paljon kelkkailijoita eri ikäryhmistä, ja ennen kaikkea teitä vanhoja jäseniä, jotka olette olleet aikoinaan mukana safareillamme.

  -Tulemme päivittämään tästä tapahtumasta lisätietoa kerhon nettisivuille, sekä yleistä jutustelua SuSeMk:n omassa WhatsApp ryhmässä.

  Sähköinen tiedottaminen:

  -Viimetalvena saimme kunnian ottaa käyttöön WhatsApp palvelun, jonka kautta tulemme tiedottamaan reitistöjen kunnosta, tapahtumista ym. Eli jos omistat älypuhelimen, ja sinulla on siinä WhatApp niin lähetä meille liittymispyyntö ryhmäämme, niin tavoitamme sinut jatkossa yhdellä napin painalluksella.

  -WhatsApp ryhmän liittyminen on helppoa, ja tässä siitä ohje:

  1. Tallenna puhelimesi osoitekirjaan Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry numero tässä muodossa: +358407188300 HUOM! Numeron tallentaminen on tärkeää, sillä ilman sitä emme voi lähettää sinulle WhatsApp viestejä!

  2. Avaa WhatsApp sovellus ja etsi osoitekirjastasi Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry, jonka jälkeen lähetä meille seuraava viesti: "Liityn ryhmäänne, lisää viestiisi oma nimesi sekä paikkakunta". Mikäli haluat olla listallamme anonyyminä, jätä nimesi pois. Tämän toimenpiteen jälkeen sinun ei tarvitse kuin odottaa viestiä meiltä.

  3. Kun olemme saaneet viestisi, saat meiltä vastausviestinä "tervetuloa mukaan" viestin. Tämän jälkeen lisäämme sinut "SuSeMK Jäsenryhmään", jossa viestintä tapahtuu avoimesti kaikkien listalla olevien jäsenten kesken. Kerhon hallitus toimii ryhmän ylläpitäjinä, joten keskustelu pidetään asiallisena.

  HUOM! Mikäli sinusta tuntuu, että puhelin alkaa piippailemaan viestejä liikaa, ryhmään liityttyäsi, kannattaa ryhmä vain vaimentaa, siltä ajalta kun en halua viestejä meiltä. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää whatsapin käytöstä, voit ottaa yhteyttä myös meihin, niin opastamme sinut alkuun.

  4. Mikäli et halua olla SuSeMK:n jäsenryhmässä, voit poistua sieltä koska vaan. Kun taas haluat liittyä takaisin, lähetät saman viestin meille, että "liityn listalle sekä omat tiedot"

  5. Kaikkien WhatsApp käyttäjien yhteystiedot pidetään salassa, eikä niitä jaeta ulkopuolisille henkilöille.

  6. Kerrothan myös ystävillesi ryhmästämme!

  Sähköpostitse lähetetty jäsenkirje toimii hyvin, mutta silti emme voi tavoittaa teitä kaikkia kelkkailijoita, joten välitäthän tämän kirjeen myös kaverillesi. Mikäli kuitenkin haluat poistua postituslistaltamme, voit sen tehdä täältä: http://susemk.fi/postituslista.html?depart  YHTEISTYÖKUMMPPANIT / JÄSENMAKSUPAIKAT: Alavus: ABC, Tuuri: Velj.Keskisen huoltoasema Onnenliekki, Lehtimäki: Letec, Alajärvi: Neste, Ähtäri: Neste, Karilainen, Kuortane: Neste

  Lunta toivoen Suomenselän Moottorikelkkailijat Ry /Pj. Jaakko Leikkainen
   
 15. Kelkkaman

  Kelkkaman --??--

  Jee!!!! Etelä-Pohjanmaalla on lunta :) Tässä uusin jäsenkirjeemme!!

  Suomenselän moottorikelkkailijat Ry jäsenkirje 12/2017

  Tervehdys kelkkailija! Pitelet juuri kädessäsi uunituoretta Suomenselän Moottorikelkkailijoiden jäsenkirjettä. Tämä kirje lähetettiin kaikille alueemme kelkkailijoille keiden yhteystiedot ovat kerhon jäsenrekisterissä. Kaikkia kelkkailijoita tämä kirje ei kuitenkaan tavoita, koska moni on muuttanut eri osoitteeseen, joten jos tiedossasi on kaveri kenelle kirje ei ole mennyt, välitäthän sanaa myös hänelle.

  Kuulumisia:
  - Viime talvi oli todella vähäluminen. Ne ketkä pääsivät ajamaan alueellamme eivät varmastikaan pröystäilleet kilometreillä. Moni suuntasikin auton nokan kohti Lapin lumia ja ajelivat siellä. Tämä oli harmillinen juttu, mutta mitäpä sääolosuhteille tekee jos lunta ei ole, silloin sitä lähdetään etsimään kauempaa.

  - Tulevasta talvesta toivotaan lumista. Ainakin nyt näin joulukuun puolivälissä näyttää hyvältä, sillä ainakin Alavudella on tällä hetkellä reipas 20cm valkoista kultaa, kun tätä kirjettä kirjoitan.

  - Kerho haki kaupungeilta tukia reittimerkkien uusimiseen ja saimmekin pienen avustuksen, jonka johdosta uusittiin useita stop-, kolmio-, ja reittimerkkejä ympäri maakuntaa. Tekemistä silti jäi ja merkkitalkoot tulevat jatkumaan viimeistään ensi keväänä, kun päästään tämän kauden yli. Merkitsemistalkoisiin saatiin uutta väkeä, jotka ottivat homman hienosti haltuun ja olivat intoa täynnä. Tämä on hieno juttu, että saadaan uusia aktiivisia jäseniä, sillä se tuo aina uutta näkökulmaa meihin ”vanhoihin partoihin”.

  - Kilpailuista mainittakoon sen verran, että kerholla on suunnitelmissa pitää MK-Sprint kilpailut helmikuussa, mikäli sääolosuhteet sen sallii. Tarkempi aika ja paikka selviää tammikuun alkupäivinä, josta tiedotamme kerhon sivuilla ja WhatsApp ryhmässä. Tulemme tarvitsemaan kisoihin talkoolaisia radan varteen, lippumiehiksi ja varikolle liikenteen ohjaukseen ym. tehtäviin. Toivomus olisi, että tämän kirjeen tavoittaneista kelkkailijoista saataisiin ainakin osa talkoisiin kerhon kisoihin.

  - Lisäksi kerhomme on lupautunut hoitamaan vähintään kymmenen talkoolaista Seinäjoella pidettäviin SM-Snowcross kisoihin, jotka pidetään 19-20.1.2018. Mikäli haluat olla apuna tässäkin tapahtumassa, ota yhteyttä alueesi uravastaavaan tai hallituksen jäseneen kenet tunnet, niin katsotaan sinulle sopiva talkootyö tähänkin tapahtumaan.

  Kerhon jäsenmaksu:
  - Edellisessä kirjeessä kerroinkin, että alueellamme on n.800 moottorikelkkaa, joista noin puolet ovat rekisterissä ja aktiivisessa käytössä. Tästä määrästä vain murto-osa on vuosien saatossa maksanut kerhon jäsen/uramaksun. - Kerhomme toimii omavaraisesti ja jokainen vuosi kerholle aiheutuu useampi tuhat euroa kuluja, vaikka lunta ei tulisi senttiäkään. Niinpä tämä pienenpieni jäsenmaksu on meille todella tärkeä kerhon toiminnan takaamiseksi.

  -JÄSENMAKSU KAUDELLE 2018 ON 40€/KAUSI. Mikäli perheessäsi on useampi kelkka, lisäperheen jäsen/uramaksu on 20€. Esim kahdesta kelkasta maksu on 40€+20€ Jäsenmaksu maksetaan kerhon tilille: FI1249241040007471, viimeistään 15.1.2018. Viestiksi oma nimi ja paikkakunta. Jäsentarran voit noutaa kuittia/maksutositetta vastaan alueemme yhteistyökumppaneilta, tai vaihtoehtoisesti pidä kuittia mukana kelkkaillessasi.

  Uralupia myyvät yhteistyökumppanit: Alajärvi Neste keskusta, Alavus Abc, Alavus Aseman - Auto 66, Ku ortane Neste, Lehtimäki Letec, Tuuri Onnenliekki, Ähtäri Karilainen ja Autopirtti.

  Oikein hyvää ja lumista talvea kaikille kelkkailijoille T.SuSeMK

  Ps. Liity mukaan SuSeM K:n omaan Whats App rinkiin , Tallenna numero +358407188300 puhelimeesi, ja lähetä viesti tähän numeroon ” liityn ryhmäänne ja oma nimi” niin lisäämme sinut ryhmäämme .

  Nettisivut: www.susemk.fi, Sähköposti: info(at)susemk.fi,
   
 16. Tuomas Myllykoski

  Tuomas Myllykoski SuSeMK Ry sihteeri

  Päivitelläänpäs tätäkin ketjua

  Kerhomme on neuvotellut jäsenilleen kattavan valikoiman erilaisia etuja alueemme yrityksien tuotteista ja palveluista. Nyt jos koskaan kannattaa liittyä kerhon jäseneksi vaikka ei välttämättä joka talvi ehtisikään kelkkailemaan! Kerhollamme on nykyään käytössä sähköinen jäsenkortti, joka kulkee kätevästi aina puhelimessa mukana!

  Jos olet joskus aikojen saatossa liittynyt kerhomme jäseneksi, tulee myös sinun päivittää jäsentietosi ajantasalla liittymislomakkeella mikäli mielit säilyttää jäsenyytesi ja hyödyntää jäsenetuja! Jäsenrekisterijärjestelmämme on vaihdettu uuteen ja se käydään nyt läpi ja karsitaan passiiviset jäsenet pois listoilta!

  Kerhomme yhteistyökumppanit ja jäsenedut

  Tietoa kerhon jäsenyydestä
   
 17. Tuomas Myllykoski

  Tuomas Myllykoski SuSeMK Ry sihteeri

 18. Tuomas Myllykoski

  Tuomas Myllykoski SuSeMK Ry sihteeri

  Terve!

  Puuterilunta on sadellut mukavasti viime päivinä kerhomme alueella ja säätiedotus näyttäisi lupailevan lisää lunta lähipäivien aikana. Uria on nyt joulunpyhinä saatukin hyvin ajettua auki. Tässä vaiheessa on todella tärkeää, että uraa ajetaan aivan reunoja myöten, että saadaan tampparille hyvä ja kantava alusta. Huolellinen pohjustaminen tuo myös lisää päiviä ajokauden loppuun!

  Ohessa kerhomme tuorein jäsentiedote:
  https://susemk.fi/blog/2021/12/02/jasenkirje-2022/
   
 19. Tuomas Myllykoski

  Tuomas Myllykoski SuSeMK Ry sihteeri

Suosittele tätä sivua