T-Motion ja ajettavuus

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Mipeee, 26/2/23.

 1. Mipeee

  Mipeee New Member

  Jonkin verran on tullut lueskeltua T-Motioniin kyllästyneistä ja itsekin jo aika vahvasti kääntynyt harkitsemaan takapukin vaihtoa C-Motioniin. Löytyykö kokemuksia, onko ajettavuus muuttunut reitillä? Onko vetely vähentynyt? Millaista haritusta suksissa kannattaa käyttää? Potilaana Summit 146" 600 2019.
   
 2. Jeme

  Jeme Khaos Slash 850 /Expedition Extreme 900T

  Lukitusholkkia käytin tuommosen pikkusummitin takapukissa ja ei se reitillä ainakaan vetelyyn vaikuttanut merkittävästi. Ummella on helpompi tähdätä ahtaisiin väleihin, mutta toisaalta kankeampi vietävä tuon jumitetun takapukin kanssa.

  Omaan makuun reittikäytöstä paransi parhaiten kun vaihtoi vakiosuksien tilalle Blade DS+:t. Rauhoitti ihan selkeästi ohjausta. Ummellakin Suomen lumissa paremmat kuin vakiopuikkarit. Etupukin rajoitinremmin voi myös säätää pykälän pidemmäksi ja ehkä naksu esijännitystä lisää etupukkiin niin ei kulje niin nokallaan.

  Haritusta pitää olla noin 1,5cm.

  Nuo vakiomehukepit pehmenee melko nopeasti reittiajossa. Jos yhtään enempi reittiä ajelee niin kannattaa ostaa x-summitin kepit jostain, saapi huollettua tarvittaessa.
   
  Mipeee tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua