Veneet...

Keskustelun 'Kesälelut' on aloittanut käyttäjä JPI, 26/1/09.

 1. _olbe_

  _olbe_ Ski-doo 144" 600rs open mod, Ski-doo 144" mxz "zx"

  Tuli venettä päivitettyä parempaan kalastusta ajatellen. Pulpettivene vaihtui Jurmo lux ht-veneeseen. Jurmon perään 35 Evikka ja apumoottoriksi 5hp nelitahti Suzuki.
  Vapatelinettä, kaikua ja soitinta pitäisi veneeseen vielä ruuvata.
  On siinä vielä tekemistä että vesille pääsee. :D
   
 2. Lavikka

  Lavikka Well-Known Member

  Vähä meinas olla vallaton setti 3.5 metrine lohi ja 60 evikka :D eikä siinä kauaa menny ku pohja vähä repes:rolleyes: 20170729_150415.jpg
   
  Jakelfin, Mika_R, Fudge ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 3. Nipademu

  Nipademu Lynx RE-23, XTRIM STD 600ACE 2020

  Tässä jälleen joka kesäinen venekuume noussut pintaan. Katselin ensin Yamarin Cross BR49 veneitä, mutta sitten hoksasin, että uutta samantyylistä Silver Beaveriä saa pakettina samaan hintaan. Onko kellään kokemuksia, millä voisi perustella tuota 10 vuotiaan veneen samaa hintaa tai Beaverin edullista uuden hintaa?
   
 4. Jakelfin

  Jakelfin Nytro MtxT & RTX 136 -RX1 4100 -Titan Adventure

  Viime kesänä tarttu tommone taifun äxän näkönen paketti hanskaan, oli just laiteltu sieväksi, 20 evikka perässä ja lapsetki tykkäs niin samahan se oli piettää. Moottoriksi jäi tälle kesälle jammun 75 ja vähän rekisteröinti on tökkiny ku 50 maksimit... No se onneksi selvisi perälautaa vahvistamalla. Ohjaus pitää päivittää ku paljon klappia ja muutenki epävarman ja raskaan olonen tuo vanha vaijerijuttu. Hyvillä keleillä kiva lelu ja pääsee biitsille ja biitsiltä tukka kuivana kotia. Vauhtia nyt 35kn ja potkureita tullu jo muuan nurkkiin, vakaa vene pikkuseksi ja pääasia että on kivaa.
   

  Lisätyt liitteet:

  ParCatti ja Fudge tykkäävät tästä.

Suosittele tätä sivua