Viperin alusta kyykähti

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä -OP-, 23/3/20.

 1. -OP-

  -OP- Member

  Viimeisellä reissulla ennen Koronakaaosta Viperinkin alusta antautui...ilmeisesti takaiskari petti (vaikka painetta pitääkin). Nyt siis mietinnässä vaihtaa hieman jämäkämpää tolppaa alle (ainakin taakse) ja siihen kaipailisin vähän jeesiä...eli mitä pakettia kannattaisi lähteä miettimään.
  IMG_3935.jpg
   
 2. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Onkos tuo sinun yksilösi mtx? Näytti takarunko jotenkin pitkältä. Tutkaile tarkasti se alusta. Tarkoitan jotta sopivuus on varmaa. Noh, itellä oli viperis totaltek: in setti. Ihan hyvän siitä sai kun pariin kertaan huollon yhteydessä sisuksia muutettiin. Etupukille kannattaa samalla pohtia mikäli originaali käytössä, siihen lienee fox zero 2.0 listoilla löydettävissä. Takapukille en muuta osaa tuumia. Noh, liekö jotku saanu öhlinssiä laitettua. Niistä huonosti kerrottu. Onhan noi fox floatit ihan ok mutta ite aina hiukan epäilen niiden toimivuutta. Esim telastossa voi pyöriä myös kiviä jotka aiheuttaa putken kylkeen kolon tms vamman ja siten voi aiheuttaa ilmavuodon. Tuollaiset jäljet on winderin originaali floattien putkes, molemmis.
   
  -OP- tykkää tästä.
 3. -OP-

  -OP- Member

  Minun on xtx -15 vuodelta. Noita jämympiä foxeja katselin myös. Etupukki muuten normaali mutta ameriikan pojilta tilasin siihen jousen.
   
 4. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Katoppa ja tiedustele öhlins:iä ruotsista. Josko ne nyt sais myytyä tai tehtyä. Jokunen vuos sitten olisi ollut hankala saada mitää sieltä. Vaikka nettisivut vaikuttaa lupaavalta niin ei.. Muistaakseni joku täältä kyseli tai tilas mutta liekö koskaan saanu, hatara muisti nyt voi temppuilla. Kruunukin kivas kurssis...
   
 5. -OP-

  -OP- Member

  Ok, pitääpä googgeloida. Nuo Foxit houkuttelee myös. Onneksi tässä on aikaa seuraavaan kauteen
   
 6. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Tutkailin äkkiä niin en löytäny foxia takapukille joka olis kierrejousellinen. Floattina evol versiona oli.. Suoraan foxin luettelo ollu aina köppäänen. Duellin luettelo oikiastaan kohtuullinen mutta itse valmistajan luetteloa en ole löytäny. Periaatteessa muukin sinne käy kun huomioi pituuden ja iskupituuden. Isompi iskari jousineen voi vaatia uuden vetotangon.

  Niin joo... Öhlinsiä myy/markkinoi Yamaha Europe... :mad:...yks välikäsi lisää..
   
  Viimeksi muokattu: 23/3/20
 7. -OP-

  -OP- Member

  Joo minäkään en löytänyt kierrejousellista takaiskaria. Mietin sitä jousellista etupukkiin ja taakse pelkkää iskaria...Totaltekkejakin tuossa jo pähkäilin. Ne öhlinssit pitää vielä käydä läpi.
   
 8. perttuni

  perttuni AC XF800 2012

  Floatti on minusta soppelilla simmillä ihan ok. Jos sinne jämäkämpää hakee niin taitaa Totaltekki olla melkein ainoa vaihtoehto. Kierrejouselliseksi jos välttämättä haluaa muuttaa niin perus 36mm huollettava iskari löytyy kyllä Catin puolelta ainakin 141" pitkään versioon. Maksaa Countrycatissa luokkaa satasen semmoinen foxi.
   
 9. Fiiberi

  Fiiberi Wintage Weikko

  Ne Yamahan Öhlinsit myydään Yamahan jälleenmyyjien kautta, ei niitä sieltä Ruottista suoraan saa.
   
 10. Kamppi

  Kamppi Well-Known Member

  Joo, tuon huomasin, huomattiin, kun selailin nettisivuja enempi.
   
  -OP- tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua