Vuokrataan reki irroitettavilla laidoilla / Rovaniemi

Keskustelun 'Myydään, Ostetaan, Vaihdetaan kaikki muu' on aloittanut käyttäjä JPTolonen, 24/3/20.

 1. JPTolonen

  JPTolonen Member

  Vuokrataan reki irroitettavilla vanerilaidoilla --> ei vie paljon tilaa peräkärryssä.

  Oletko suuntimassa riekkojahtiin tai rautupilkille? Tai sekuvaan kämppäilemään syvälle kairaan ja pitäisi varusteet saada mukavasti liikutettua?

  On tässä itellä tullut tuntureilla kuljettua edellä mainituissa harrastuksissa. Ja boksirekien kanssa on monesti ollut logistisia ongelmia. Kiinteillä lootilla varustetut reet kun ovat vieneet hirveästi tilaa. Eipä paljon ole normimuulikärriin kelkkaa ja kiinteälootaista rekeä mukavasti pakattu. Ja siksipä piti suunnitella loota, jonka saa helposti koottua/purettua ja kuljetuksen ajaksi niin sanotusti "flat pack" muotoon. Ja tämmönen paketti tämä nyt on.

  Maailman kaunein? Ei. Toimiva? Kyllä. Kaikki laidat saa niputettua nätiksi paketiksi ja koottua lootaksi ilman ruuveja tai pultteja. Ja koko helahoito eli 154" telalla varustettu kelkka, 3-takkanen reki sekä loota (K70xL68xP265) mahtuvat nätisti normimuulikärriin.

  Kevyt yhdistelmä, kestävä ja kulkee nätisti kelkan perässä, joten on helppo liikahtaa kairaan pikkusen isommankin varustemäärän kera. Kuvia löytyy Torista https://www.tori.fi/vi/67300858.html

  Vuokrahinta:
  20e/pvä
  95e/vko

  Vuokrahinta sisältää:
  -3-takkainen reki (L86cm P270cm)
  -Laatikko irroitettavilla laidoilla ja pohjalevyllä (L68cm K70cm P265cm)
  -Tarvittavat liinat & remmit laatikon kokoamiseksi
  -Kaupan päälle vinkit kalavesistä esim. Nikkaluoktan suunnalla :)

  Löytyy tarvittaessa myös kipillä varustettu perusmuulikärri 1400 (lava L140cm, P277cm) vuokralle. Reen vuokraajalle peräkärryn vuokraus 10e/pvä, 55e/vko. Ilman reen vuokrausta kärryn vuokra 15e/pvä, 70e/vko. Huom! Kärryssä ei ole kuomua.

  Maksutapa:
  Käteinen, MobilePay, pankkisiirto

  Yhteysyiedot:
  [email protected]
  Nolla Neljä Viisi 633 79 89
   

Suosittele tätä sivua