Yamaha - Linhai 90cc?

Keskustelun 'Muut merkit' on aloittanut käyttäjä zilpappa, 10/10/09.

 1. zilpappa

  zilpappa Rasva-apina

  Onko kenelläkään kokemusta tällaisesta keksinnöstä? Alla tekniset tiedot. kuvaa en nyt löytänyt.

  Lumiskootteri, edessä 2 suksea, pieni tela "haarukka" kiinnityksellä, 90cc skootterin moottori, ehta aitoa kiinan laatua.

  Itsellä on tällainen nyt "työn alla". muutaman vuoden vanha ja parin pojan kaltoin kohtelema. Esim etuiskarit on solmussa joten mistähän saisi pieniä iskareita "halavalla" noin 15cm pitkät säädettävät on tällä hetkellä, niistä ei saa enää kalua ku sulaton kautta. Tarkemman tutkimuksen jälkeen huomasin ettei niissä ole iskunvaimennusta ollenkaan vain "jousen ohjaus varsi" ja sekin pirun mutkalla.


  Description:
  Features:
  1) Speed: <30km/h (18.64mile/h) ( rajoittimen poiston jälkeen kuulemma "hiukan" enemmän)
  2) Range: 60km (37.28mile)
  3) Load capacity: 100kg (220.46lbs)
  4) Displacement: 90cc Linhai Yamaha engine
  5) Start method: electric
  6) Fuel tank capacity: 3L
  7) Foldable design
  8) Dimensions: 1900 x 750 x 1100mm (74.80 x 29.53 x 43.31")
  9) Colors available: red, yellow, blue
  10) N.W.: 81kg (176.37lbs)
  11) G.W.: 85kg (187.39lbs)
   
 2. viperi

  viperi 2 x AC SnoPro 600 2013

  Vs: Suzuki - Linhai 90cc?

  tämmönenkö?

  [​IMG]
   
 3. zilpappa

  zilpappa Rasva-apina

  Vs: Suzuki - Linhai 90cc?

  Just tismalleen, paitsi väri on sininen.

  Ohjauksen välyksiä aloin jo ottamaan kiinni, harmi kun ei ole tigiä joutuu viilaileen noita puikolla hitsattuja "täyttöjä" niin paljon.

  Seuraavaksi pitäisi keksiä millaisen akun tuohon laittaa kun ei ole muuta tietoa kuin se että on 6V. Eikä sekään kyllä ole varma että olisi 6V. Hitostakohan tuonkin varmistaa. Ajattelin josko laittaisi jonkin jammun skootterin akun, tuskin se kauas heittää. Ja sit ei kun arvailemaan mihin mikäkin irtonainen sähköjohto kuuluu...

  On muuten veikeän näköinen peli kun on noi kaikki muoviosat karsittu pois... Samalla teen paremman paikan akulle yms pikku parannuksia, jotta tuo laitos kestäisi pidempään.
   
 4. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Vs: Suzuki - Linhai 90cc?

  Offin koffia,

  otsikko on "Suzuki - Linhai 90cc?", teknisissä tiedoissa "4) Displacement: 90cc Linhai Yamaha engine" eli kumpi oikein?

  Tuskin kumpikaan mutta kumman merkin kopio moottori on.
   
 5. zilpappa

  zilpappa Rasva-apina

  Vs: Suzuki - Linhai 90cc?

  Jaa pitänee katsoa kun kotiin pääsen, arvatenkin jammu... ;D

  Sitä sotkee kun vieressä on suzuki noppeli parkissa...

  Ja sit pitäs vielä hankkia crossi ja minikelkka jotta puoltoista vuotiaalla pojalla ois ulkoleluja...

  Mistähän sekin johtu että eukko suuttu kun poitsu oli vielä mahassa niin hankin sille jo kyoshon polttarin?

  Täsmennys:

  Linhai Group on vuonna 1956 perustettu moottorivalmistaja jolla on yli 40 vuoden kokemus pienien moottorien valmistuksesta. Linhai on ollut pörssiyritys vuodesta 1997 alkaen.

  Linhai työllistää yli 1600 työntekijää joista yli 400 on teknisiä erikoisosaajia eri aloilta. Tuotantolinja kykenee tuottamaan vuodessa jopa 600,000 moottoria sekä 400,000 ajoneuvoa.

  Linhain yhteistyökumppanina toimii Yamaha, joka on perustanut yhdessä Linhain kanssa tytäryhtiön, Linhai Yamaha Motor Co., joka tuottaa 90cc- sekä 100cc moottoreita. Yhteistyötä Yamahan kanssa on tehty jo pitkään mm. suunnittelun puolella.
   
 6. zilpappa

  zilpappa Rasva-apina

  Vs: Yamaha - Linhai 90cc?

  Nonnii räpellys jatkuu...

  Otsikkoa korjailinkin jo sen osalta että on siis yamaha-linhai, ei suitsa.

  Ohjauksessa oli niin paljon välystä että suksen sai sivuttain toisen ollessa vielä suorassa, nyt ollaan jo matkalla parempaan.

  Etu iskarit on solmussa, sitä arvailin että onkohan nuo lie ikinä olleet iskun vaimentajat, vai ainoastaan jousen ohjarit? Helpot oli kuitenkin purkaa, joten oikaisen akselit ja katson jos "toimivat" siedettävästi niin mulle passaa. Arvatenkin tuohon uudet sellaiset jotka kestäisivät maksaisivat vähintäänkin yhtä paljon kuin koko kapistus.

  Sähköt onkin sitten todella hauskat. Koska tuo moottori ja kaikki mahdolliset muut hilut on peräisin skootterista, niin löytyy sähköpuolelta esim. vilkut. Niitä ei kuitenkaan ole sentään käytössä tuossa keksinnössä (ehkä) ainakaan ei johtoja/paikkaa vilkuille löydy. 2-T öljysäiliössä on pinnan tasoanturi johtoineen ja liittimineen, mutta "mittaristossa" ei ole paikkaa johon tasomittauksen näytön sais. ( Lähinnä siis loppumisen varoitusvalo )
  Valojen johdotuksia ei ole tallessa, ja ainoa "ylimääräinen" johtoliitin on 4 napainen, jonka lisäksi on 2 irtojohtoa joille ei löydy järjellistä paikkaa eikä ennen akun hankintaa siis selviä mitä niissä liikkuu.

  Jos joku tietää jonkun jolla tällainen on tai itse moisen omistaa, niin olisi oikein kiva saada vaikka pari valokuvaa noista sähköhommista tai sitten käydä vilkaisemassa paikanpäällä jos asustelee "lähistöllä" eli 200 km säteellä lapinläänin rajasta.

  Koneen öljytilavuus oli käsittämätön: 100cm3 eli 1dl! Ja suunnilleen sen verran koneesta lirisi kun pohjapropun irti otti. Ajattelin täyttää "vähän reilusti"

  Harmi kun tällaisiin keksintöihin ei löydy netistä korjaamokäsikirjaa.
   

Suosittele tätä sivua