Yamaha nytro kokemuksia ym.

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Nikkari, 30/1/20.

 1. Nikkari

  Nikkari Lynxihän se

  Mitä eroa nuilla kaikilla malleilla on, kun löytyy RTX, MTX, XTX ???, kaikissa ilmeisesti sama kone.
  Kakkos kelkaksi katsellut tuommosta nytroa 2008-10, mallista. Koneet vissiin aika lujia nuissa(onko 20tkm jo paljon ajettu jota ei kannata hankkia?), mites sit ovatko raskaita kääntää reittiajossa, lähinnä jos lapset ajaa sillä kans? Mitkä on ns. heikot kohdat tai kohdat mihin kannattaa kiinnittää huomiota ostaessa?
   
 2. Yamaha enticer

  Yamaha enticer SxViper

  Moottori kestää kyllä. Vakiokunnossa ei mielestäni mikään kevein kelkka ajettavaksi, varsinkaan hitaissa vauhdeissa. Mutta ei tuo kyllä lastenkelkka ole, aika vihaisesti lähtee jos vähänkään enemmän kaasua painaltaa...
   
 3. janzka

  janzka Yamaha Sidewinder M-TX 153" 2020 Stage 4 270hp

  Rtx pätkä, xtx puolipitkä ja Mtx umpisvehe.

  Joo nytro on aikas raketti lähtee paikaltaa ja vakiona ottava kytkin nii lapsilla voi olla ongelmaa kaasun hallinnan kans. Toinen juttu jos niillä on pohjalla vuosien kokemus :)
   
  samumarkus tykkää tästä.
 4. Makestain

  Makestain SR Viper XTX & Nytro RTX

  Luotettava peli, lasten käyttöön ei oikein sovi, hommaa joku 600 ace lapsille niin ei ammu heti kuusen latvukseen. Mitäs siitä kelkasta mutta lapset.
   
 5. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re

  Meillä ainakin 9-11 vuotiaat opetteli viperillä ekat ajot pellolla.. Ei miusta nytro hirveesti eroo kaasun käytön suhteen viperistä. Tietysti onhan nuo pojat ajellu pikku krosseilla, mönkkäreillä, traktoreilla yms., nii on kaasun käyttö hallinnassa. Tarpeeks avara paikka missä ajella ja tasasta, nii hyvin on menny.
   
 6. Rusty

  Rusty Well-Known Member

  Tältä foorumiltahan löytyy melko paljon juttua, pitää vaan jaksaa lukea topikkeja ja/tai käyttää hakusanoja. Jos englantia osaat niin Ty4Stroke https://ty4stroke.com/forums/ sieltä sitten paljon lisää.

  Kuvia kun olen katsellut niin XTX:ssä on ilmeisesti jonkinmoinen raiseri ohjauksessa. Jos on niin se on varmaan matalampi kuin MTX:ssä. Tietääkö kukaan mittaa?
   

Suosittele tätä sivua