Yamaha ostos

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä vipetsu, 24/3/12.

 1. vipetsu

  vipetsu PHAZER

  Viikolla kyselin kokemuksia rx 1 jammusta ja vastauksia tuli hyvin. Mut päädyin kuitenkin tällaiseen kelkkaan ja merkin vaihtoon lynxistä jammuun. Kiitos kaikille jotka kerroitte mielipiteen! Toivottavasti tämä on patikossa parempi ku rx1 :)

  [​IMG]
  [​IMG]
   
 2. antsu

  antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

  Vs: Yamaha ostos

  Mielestäni teit hyvän valinnan :)
   
 3. JCLG

  JCLG Well-Known Member

  Vs: Yamaha ostos

  Onnittelut. Hauska laite
   
 4. vipetsu

  vipetsu PHAZER

  Vs: Yamaha ostos

  Kiitoksia! Joo todellakin on kyllä mukava kampe. Ennen piti vähän katsella missä olisi tasaiset reitit et viitsii lynellä ajaa mut eilisen kokeilu lenkin jälkeen jäi tuntuma että tälle pitää olla mahdollisimman patikkoinen reitti niin on aina vaan mukavampi aja ;D
   
 5. mijduwoerh

  mijduwoerh lynx RE e-tec

  Vs: Yamaha ostos

  Onneksi olkoon !! Varmaan parhaan phazerin sait tuolla hinnalla ;D !! Me ajoimme kyseisellä yksilöllä 0-9700 km 2 talvessa.. Ps huolla se etupukin WP kohta niin patti maistuu vielä paremmin.. Jos ei se 1 omistaja välissä ole iskareita huoltanut..
   
 6. vipetsu

  vipetsu PHAZER

  Vs: Yamaha ostos

  No sattuipas hyvin että löytyi eka omistaja kyseiselle laitteelle. Kyllä tuolle tuntuu patikko kelpaavan ihan mukavasti :) Täytyy kesän aikana huollattaa iskari. Tänään kun ajoin niin lämmön merkki valo syttyi pariin otteeseen ja jouduin odottelemaan vähän aikaan mut syy taisi olla siinä et jäähdytys järjestelmään meni reilu puoli litraa nestettä. Täytyy huomena käydä kokeilee miten se toimii.
   
 7. znood

  znood Guest

  Vs: Yamaha ostos

  Onko siinä se puhallin siinä oikeen puolen syylärin takana. Jos ei ole niin kipin kapin purkaamosta/marmorilta semmonen niin pysyy lämpöongelmat poissa kovilla keleillä. Aikoinaan näitä on saanut fx-malliin takuuna, mutta ilmeisesti ei ole takuupäivitetty täysin tuo kelkka.

  Myös alustan etummaisetpyörät kannattaa vaihtaa 135millisiin jos sielä on ne yammun vakiot paikallaan. Kestää liuvutkin hetken matkaa enempi kovalla.

  Pukkiongelmiahan näissä ei pahemmin ole muutankun sen etu ja takapukin välisen linkun osalta. Siihen on olemassa päivitys, mutta en tiedä onko kyseiseen yksilöön sitä tehty. Kannattaa tarkkailla linkun seutua tarkoin :)

  Ohjauksessahan noissa saattaa olla välystä, eli kannattaa etupää pukilla tarkkailla kaikki puslat ja varsinkin a-tukivarren pallonivel läpi. Myös sinne eturungon keskellä olevaan ohjauslinkkuhässäkkään tulee helposti välystä kun puslat on muovia.

  Tärkein homma on varmistaa että etu-tukivarsien pultit on kunnolla kiinni, ja hitsata se mutteri siihen eturunkoon kiinni ettei se tukivarren pultti pääse mulkkaamaan runkoa. Eturungon vaihto on meinaan hiukan vittuuumainen homma tuossa kun ei pysty korjaamaan paikallaan ja vaihtoon tarvii irrottaa moottori jos pääsee pultinreiät mulkkaantumaan.

  Muutenhan tuo on soiva kampe... siis paritonnia tuollaisella itse ajaneena ja huollot tehneenä.
   
 8. mijduwoerh

  mijduwoerh lynx RE e-tec

  Vs: Yamaha ostos

  Kyllä siihen nuo kaikki edellä mainitut päivitykset on tehty ja vielä "vähän" ylimääräistä.. Ei muuta vipetsu,kun kovaa ajoa ;D !!
   
 9. vipetsu

  vipetsu PHAZER

  Vs: Yamaha ostos

  Näin täytyy tehdä ei vaan kauan voi ajaa kun vettä tulee ku e..... p......! ;D
   
 10. vipetsu

  vipetsu PHAZER

  Vs: Yamaha ostos

  Niin ja lämpö ongelma korjaantu kun lisäsin nestettä. tänään kävin testi lenkin ajaa eikä ollut mitään ongelmaa.
   

Suosittele tätä sivua