Yamaha Phazer -07--->

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä unppi, 25/9/06.

 1. Aaretti

  Aaretti Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Onkos kukaan muuttanut Phazeria kahden istuttavaksi? Rekisteriotteessa lukee että on yksipaikkainen mutta viikonloppuna ajeltiin pojan (12v) kanssa 140 kilsaa kahdestaan. Luin sitten Etelä-Saimaan verkkolehdestä että poliisi oli sakottanut yhtä kelkkailijaa kun olivat ajelleet kahdestaan yhden hengen kelkalla. Joskus olisi kiva ajella poitsun kanssakin, ihan luvallisesti

  http://www.esaimaa.fi/Online/2013/02/25/Moottorikelkka+pit%C3%A4%C3%A4+saada+uralle+kadulla+ajamatta/2013115261929/4
   
 2. mikniemi

  mikniemi AC M8000 HC evo -18

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Mitenkäs puristusten mittaus onnistuu Phazerista?
  Vaikuttaako tuo puolipuristus asiaan, vai jaksaako startti pyörittää tarpeeksi nopeasti?
   
 3. JanneV

  JanneV Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  No niin, jatkoa ylempään viestiin. Tulipa tusattua runko kasaan:

  Ensin halkeamaan kunnon railo, Tigillä täyteen ja pokkauksen alapuolelle 5 mm latat tukemaan molemmin puolin

  [​IMG]

  Viimeisenä vielä, pokkauksen yläpuolelle pulttikiinnitteinen latta Sikaflexillä kiinni

  [​IMG]


  Tein molemmille rungoille samat, toisella puolella oli vain hiushalkeama pokkaukseen asti mutta onpahan kunnossa.

  Tuli omasta mielestä ainakin niin hyvä että kestää jos on kestääkseen 8) Viikonlopun jälkeen ekat kestävyystestin tulokset
   
 4. upi_268

  upi_268 Summit sp 600etec

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Meleko varmasti murtuu poikki tuosta puhjaanlyönti kumin kohalta!Olisit vahvistanu takapukille asti.
   
 5. Perttu

  Perttu M8 -08

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  No tälläsen Seat Jackin kun siihen laittaa niin saa sen rekisteröityä kaks paikkaseksi mutta onhan tuo kallis: http://www.psep.biz/store/yamaha_snowmobile_seat_jack_backrest.htm#KX288014 Suomessa 600e
   
 6. JanneV

  JanneV Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Onhan se mahdollista mutta katsotaan miten toimii. Ajattelin kokeillaan ensin tällä koska periaatteessa en haluaisi aivan ratakiskoksikaan tehdä, uskoisin että joku ajatus tehtaallakin on että se on jätetty noin. Siinäkin on se että tod. näköisesti jos ei "jousta" mistään niin kyllä se jostain pettää, olkoon sitten vaikka pukkien kiinnitykset, jotka on ilmeisesti myös tyyppivikoina. Mutta kuten sanottu, jos pettää niin parsitaan sitten, vehkeet itsellä niin helpottaa kummasti :)
   
 7. antsu

  antsu Venture tfT Nytro rtxT Phazer gtT RX1 Viper MTXT

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Tuosta löytyy lisää keskustelua tälläkin palstalla, lain mukaan sovelletaan samaa kuin kyykkypyörissä, jotka yleisesti on rekisteröity yksipaikkaiseksi mutta kyytiläinen saa olla kyydissä jos sille on istumapaikka, ttila jaloille jne.
  Tosin viime kelkkamessuilla oleva konstaapeli totesi tylysti, että aina tulee sakko jos on yksipaikkaiseksi rekisteröidyn kelkan kyydissä joku ???
   
 8. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Tuohan pätee vain niillä reiteillä joilla on voimassa tieliikennelaki.....olettaisin.
   
 9. Mr. El Maco

  Mr. El Maco Yamaha SW440

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  En toki tiedä, missä tarkkaanottaen toi etelä-saimaan jutussa mainittu sakko kyydityksestä on annettu, mutta melko varmasti kelkkauralla, jossa on maastoliikennelaki. En ole varma, onko täällä yhtään virallista reittiä lähimainkaan, omasta mielestä ei. Tosin, sehän ei poliisia estä sakottamasta, maksamisesta voi sitten riidellä jos kokee olevansa himpun verran poliisia oikeammassa..
   
 10. Jolle23

  Jolle23 Well-Known Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Ossaiskos joku sanoa saako phazerissa säädettyä takapukkia? Siis niin ettei painu kasaan niin paljon jo valmiiksi. Takapukin etu ja takapuolella näyttäis olevan ne nilon stopparit mutta onkohan niissä säätöä tai saako niiden paikkaa muutta ettei mene koko linkku aivan sopaksi? Puskee aika pahasti kun kurvissa painaa kaasua? ::)

  Olis kiva vain kokeilla onko tuolla vaikutusta. :)
   
 11. Antti_

  Antti_ Well-Known Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Minullakin jää mountainissa telasto hieman kasaan, ei palaudu itsestään takaisin. Onko tuo normaalia? Juuri huolletut WPn iskarit paikallaan ja hakajouset tiukimmalla säädöllä.
   
 12. _max_

  _max_ sxr

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  jos tasaisella eli suoralla kenturalla kelkka on niin kyllä se ylhäällä pysyy.. löysä alustaan tulee tai tuli ainaki omaan kun ja jos se oli esim ojan penkka tms vastaan.. normaalia se on
   
 13. Teromarkus

  Teromarkus Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Suoraan haulla en löytänyt, joten kysympähän vaan :)

  Phazer ei starttaa, virrat tulee ja bensapumppu pyörii normaalisti. Startti ei pyöritä, kuuluu vaan yksittäinen hiljainen naks oikealta puolelta kun avain kääntää. Oli seisonut pari yötä, toissa yönä satoi vettä joka jäätyi suojaamattomaan kelkkaan. Viime yönä noin 15c pakkasta. Liekkö jokin jäässä vai pitääkö epäillä osan rikkoontumista?

  Kakkoskelkka kyseessä, niin en ajanpuutteen takia ole kerinnyt katsoa ohjekirjaa / vikakoodeja / avata edes sivukatteita / sulatella kelkkiä... kiitos avusta jos vinkkiä mistä lähteä liikkeelle :)

  edit. Ilmeisesti startin rele jäässä, osaankin käyttää hakua. Aamulla kokeillaan uusiksi :)
   
 14. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Olisko kellään heittää vinkkiä mistä nopeasti HYVÄT liukukiskot pastoriin 07 ? ja vaikka valmiiksi varaosanumerokin? Tai mitat liukukiskolle? Leveys korkeus ura/ uran muoto ? Vanhat katos jonnekin eilen :( eikä viitsis purkaa telastoa ennen kun on kaikki hilppeet valmiina.
   
 15. upi_268

  upi_268 Summit sp 600etec

  Vs: Yamaha Phazer -07--->


  kipaset huomenna varaosakioskiin ja kysyt yamahan alakuperäsie liukuja.Varaosa numero löytyy täältä!! http://partsfinder.onlinemicrofiche.com/yamahagenuineparts/showmodel.asp?Type=16&make=yamahasnow&ModelYear=2007

  Älä osta tarvike liukuja itellä kesti 400km etelliset ..Alakuperäset oli jopa halavemmat alle 20€kpl.Tarvikekeskuksesta.
   
 16. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Älä huulluja,,,,,että marmoritiskille :) Olisko kesko muka jotenkin sössiny liukujen hinnat alas.
  Laitoikko raffiittia vai muovia? Juup ja löysin tuon varaosanumeron kyl, mutta kun noiden tarvikemyyjien sivuilla ne tahtoopi olla hieman poikkeavia originaali numeroista niin ajattelin josko jollain olis ollu valmiiksi esim grafiittikiskon numeroa?
   
 17. Aaretti

  Aaretti Active Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Laitoin joulun tietämillä uudet liukukiskot omaan -07 Phazeriin. Ostin marmoritiskiltä eikä olleet kalliit. Vaihtokin kävi alle tunnissa. Perä ylös, tela löysälle, lukituspultti edestä irti. Vanha liukukisko mahtui tulemaan telan reijästä vetämällä ulos. Putkipihdeillä kiinni ja vetoa. Uusi samaa tietä takaisin. Helppo homma. Ei tarvinnut telastoa purkaa ollenkaan
   
 18. upi_268

  upi_268 Summit sp 600etec

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  grafiittikiskot laitoin tarvikeena ja niillä ei tehny yhtään mitn.makso muist.n.30€kpl.
   
 19. carrillo

  carrillo Well-Known Member

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  Ok, häätyy tuumia kummat laitan. Cattiin tyrkkäsin grafiittia ja hyvin tuntui kestävän. Saattaapi olla että telaston asento jammussa ja catissa on hieman eri, en tiiä. Porukka kun tuntuu kirjoittavan ettei liut kestä. Lauantain keli oli kyllä niin jäinen eteen ihmettele vaikka liuku saakin kyytiä. Eipä paljon pöllynyt lumi, eikä tuolla viidakossa ollu paljo tilaa koukkia pehmeämmälle alustalle, eikä kukhan ollu laittanu rapsuja kiinni mun kamppeeseen. :mad:
  Jospa tekis tutkivaa testiä ja laittais toiselle puolelle muovia ja toiselle grafiittia ;D
   
 20. Kaimann

  Kaimann Akuutti kelekkakuume ja krooninen rahapula

  Vs: Yamaha Phazer -07--->

  eri kitkakertoimet, kulkee kelkka ympyrää sen jälkeen ;D
   

Suosittele tätä sivua