Yamaha Phazer I-III

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä Laree, 12/3/06.

 1. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Polttoainesuodatin lie siellä tankissa letkun päässä ...sykeletku voi olla ihan normi kumiletku, ei siellä kummosia paineita ole.
   
 2. T-Cat

  T-Cat Well-Known Member

  Niin jos se sykeletku ei pehmene koneen lämmetessä ja mene littiin.
   
 3. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Juurikin noin ne kumitutit on oikein. Eli tuossa tyhjäkäyntisuuttimen päälläkin on kumitutti paikoillaan. Monesti hämää jos kumitutit irtoo kohokammiota avatessa ja ei huomaa mistä ne tipahtanut. Kun tuossa on kaksi kumituttia ja kolme kohtaa mihin ne laittaa, niin moni ajattelee että tuohon tuohon keskelle ja sitten vasemmalle ne kuuluu laittaa että pitäähän tyhjäkäyntisuuttimen kanava olla auki. Itsekkin joskus sen mokan tehnyt, sitten korjausmanuualia katsoen huomasin että pääsuuttimen kanavasta menee se pieni reikä mistä ottaa sen bensan sinne. Silloin kun kumitutti puuttui tyhjäkäyntikanavan päältä tulvitti bensaa ja kaasupohjassa jollain tapaa pelasi ja sitten heti sammui (tukehtui) rikkaaseen seokseen ja sai kaasupohjassa repiä että sai käymään edes kierroksilla jotenkin.
   
 4. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Onko ngk made in france ??? eikä japan?? Se valmistusmaa lukee siinä tulpankyljessä meistattuna siihen metalliosaan,posliinissa sitten on maalattuna se tulpanmalli lämpoarvoineen yms. Ne ranskalaiset ngk:n tulpat on aika surkeaa laatua voi uudetkin mykistyä.Kannattaa kokeilla varulta toisia tulppia. Kannattaa laittaa phazeriinkin japsi ngk BR9EYA tulpat ne kestää rikkaita seoksia paremmin ja eivät helposti mykisty.
   
  Laitetaanjotain tykkää tästä.
 5. veeqs

  veeqs Well-Known Member

  NGK iridium kestää myös hyvin bensaa.
  Itse katsoisin ensimmäisenä imun vaijerit ja ettei imu männät vuoda. Omassa tolppakeulassa aikanaan kesti käyttää imua 30s, muuten pimeni tulppa/tulpat. Vikana oli jumivat vaijerit ja liian isoksi säädetty imumännän korkeus. Rotaksin tekeleissä kestää imupäällä ajaa koko päivä mutta huippuunsa viritetyissä moottoreissa ei :)
  Imuvaijerit saa osina/sai osina orkkis tavarana.
   
  Laitetaanjotain tykkää tästä.
 6. wasted years sleds.

  wasted years sleds. Well-Known Member

  Totta ryyppyvaijerit kannattaa katsoo ettei ryyppy jää päälle. Vaijereissa pitää olla se reilu millin välys että ryypynjousi pitää sen ryypynmännän pohjassa.
   
  Laitetaanjotain tykkää tästä.

Suosittele tätä sivua