yamaha v-max 500 -99 variaattori/remmi ongelmaa

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä _max_, 5/2/07.

 1. _max_

  _max_ sxr

  joops eli se sitte otti ja pasahti remmi poikki tossa viime reissulla ja ongelmaa pukkaa.. elikkä vararemmillä joka on vanha ja kulunut ei pelitä juuri lainkaan.. joutuu antamaan hillittömästi jenkaa et vaihtaa isomman pykälän.. no uudella remmillä sitte samahomma.. taas pitää käyttää jotain 7000 kierroksia että vaihtaa isomman.. liikkeelle lähtee jostain 4000.. noh minun ymmärryksen tai luulon mukaan remmihän olis liian pitkä että tekee näin, mut kun ajaa lämpimäksi niin kummatkin remmit vinkuu ja täytyy jarrulla pitää paikallaa.. tästä taas tulee mieleen että remmi on liian lyhyt.. joskohan nyt kovinkaan väärässä..? vararemmi ihan orkkis jammun tekele ja uusi on tarvike kamaa.. kulkupuoli on ihan kohtalainen kun saa isomman silmään, 100 on äkkiä lasissa eikä huuda kiekat tapissa.. meneekö tuommonen säätö kikoilla kondikseen.. itellä ei isommin kokemusta variaattorin säätöhommista, sen kokeilin että kummassaki varissa pitäs jouset olla kunnossa, aattelin että oisko hajottanu jotain sillon kun remmi meni mut noin näppituntumalla ihan ok.. löytyskö kellään mitään vinkkejä..?
   
 2. rudolf

  rudolf Draakkeni -08, Lynx 454 Racing -96

  http://kelkkalehti.com/keskustelu/index.php?topic=6804.285
  Tuolta kun lueskelet niin alkaapi tietoa löytyä :eek:
   
 3. _max_

  _max_ sxr

  nojoo tuoltahan jotain.. elikkä jos nyt ruuaan lautasväliä isommaksi niin remmi senkus löystyy lisää joka tarkottaa taas kierroksia vähä lisää että vaihtaa.. ??? kohta kilahtaa ku joutuu kävelyvauhdista huuattaan kiekkoja tappiin.. tuo ei nyt mene mulla jakeluun, periaatteessa remmi on nyt liian löysä?? ja silti puree tyhjä käynnillä kiinni  ja lämpimänä ei taho käyntiin saada jos on perä maassa.. kumpiki remmi jotain 1mm yli kakkosvarissa.. sillä remmillä joka pasahti niin pelas niinku tollanen voi toimia..
   
 4. XTRacing

  XTRacing Vmax 500 -98

  Ei saisi olla yhtään yli kakkosvarin lautasten.1-2mm alle lautasten ylälaidan.
   
 5. _max_

  _max_ sxr

  no jos näin on niin sehän on sitte liian kireellä.. täytyy kokeilla.. kerokaas nyt viisaat vielä ku ite en tajuu et jos ja kun se on nyt liian tiukalla niin mites se vaihtaminen tapahtuu niin korkeilla kierroksilla.. jotenki tuntuu et se pitäs olla päinvastoin..
   
 6. jammu

  jammu vmax 600 xtc -99

  Ja mulla samoja ongelmia kun uusin narun :-\ Pitäs vissii koittaa avata lautasia enempi.
   
 7. _max_

  _max_ sxr

  noniin apua löytyi kun sääti lautasia kauemmas.. vielä jäi arvuuttelua, elikkä oli vain yhdet prikat välissä. elikkä säätöä ei kovin montaa milliä tullut.. nyt alkoi pelaan tuolla vanhalla remmillä ihan oikein mutta uudella vielä ongelmat jatkuu.. kysymystä viisaille, elikkäs montako prikkaa siinä pitäs olla orkkiksena välissä..? ja voiko nuo pultit kulua lyhemmiksi, näytti aika kulahtaneilta elikkä oli kierteisiin asti kulunut.. tuntus näin maallikosta että pitäshän niissä pultinpäissä olla vielä tavaraa kierteitten jälkeen.
   
 8. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Siihenpä näppärä mies laittaa uudet pultit, ihan vakiokierre pitäis olla, prikkoja väliin enämpi niin onnistuu, tai sitten laittaa lukkomutterin.
   
 9. Reimond

  Reimond Cleated tracks

  Pultit kuluu ja uusissa on jotain 3mm suoraa osaa kierteen jälkeen. Ei maksa alkuperäisetkään montaa euroa
   
 10. _max_

  _max_ sxr

  muistaisko kukaan minkä mittaset uudet pultit on..?
   
 11. vmax500xtc

  vmax500xtc Well-Known Member

  Vs: yamaha v-max 500 -99 variaattori/remmi ongelmaa

  Vanha viesti sama kysymys.
   
 12. hanski-58

  hanski-58 Well-Known Member

  Vs: yamaha v-max 500 -99 variaattori/remmi ongelmaa

  Käy pulttikaupassa ja hommaa 3 kpl 6mm normikierteellä olevia 6 kolopultteja, pituus riittää esim.25mm ja vaihdat semmoset tilalle, kierteisiin lukitetta, työntömitalla lautaset suoraan. Nuilla pulteilla säätö helppoa, toki sinne pultinkannan alle voi laittaa jäykän jousenpätkänkin pitämään pultin paikoillaan.
   

Suosittele tätä sivua