Yleiset skiidokysymykset jotka eivät kaipaa omaa topikkiaan!

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä sahtari, 11/12/10.

 1. Jannne

  Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

  Äkkiseltään käännä alaspäin tuota kahvaa ja paina kaasua peukalonhangalla. Kaasukahvanrungon joudut vaihtaan myös jos vivun haluat uusia
   
 2. GLX 5900

  GLX 5900 GL 3900 Syncro

  Oon kokeillu kääntää alemmaksikkii, ei ainakaan viimereissulla helpottanut toki "vika" oli jo silloin päällä. Tuntuu olevan vaan niin kaukana tuo kahvan nokka, että joutuu peukaloa pahimmoilleen venyttämään. Vanhan 3900 aikaan ei tuota ongelmaa ollu, mutta ihan ei 80-luvulta kehtais hakea kaasuvippaa.
   
 3. Petr

  Petr Rene BCX 600

  Rene 600 E-tec vm. 2015. Kelkan päävalojen alapuolelle laitettu lisävalopaneeli oli mennyt nyt pimeeksi. Kyseessä siis BRP:n oma tehdasmalli, asennus on tehty 2 v sitten merkkiliikkeessä. Onkohan siellä välissä jossain sulake?
  (En ruvennu vielä tuossa pihalla kärryssä katsomaan katteiden alle tilannetta).
   
 4. perttuni

  perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

  Joku muistikuva, että sen valon liitin on siellä mittariston takana ja sieltä voi joku pinni mennä huonosti/taipua ja valo ei sen vuoksi enää toimi.
   
 5. Nixu

  Nixu Well-Known Member

  Sc4 alustanen revi, takapukin iskarissa onko vain keskellä oleva ruuvi säätöön vai myös tuo punainen "mutteri" ja jos on niin kummalla saa nopean alueen löysemmälle? En löytänyt haulla ihan selvää tietoa.

  Ongelmana kun patikossa iskee perää ylös, hakaset löysimmässä mut ei mene pehmeästi eikä koskaan pohjaa. Iskarit juuri huollettu.
   

  Lisätyt liitteet:

 6. rehto

  rehto Well-Known Member

  Nyky kybeissä on tuo punainen nopeelle ja ruuvi keskellä hitaalle puristukselle.
   
 7. karra

  karra Well-Known Member

  Oisko korvaavaa hakaneulajousta 2009 MxzX 1200? Siis mistä muusta mallista vois käydä, kun orkkista ei enää saa. Tarvikkeet ei taho kestää.
   

Suosittele tätä sivua