Lynx 49 Ranger Pro 2024 ->

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Make76, 24/1/24.

  1. jp10

    jp10 Well-Known Member

    Nää on näitä vaihda ennen takuun loppumista brb kelkkoja.ei jatkoon
     
  2. FFoxi

    FFoxi X-trim & 5900 LTS

    Sehän noissa hinnat alkaen kepeissä on, että mitenpä niitä säädät, jos toimintaan ei ole tyytyväinen. Kättä taskuun, mutta nekin rahat on onneksi osittain tallessa, kun kamppeen vaihtaa, niin myy iskarit seuraavalle.

    Melko ero oli kun alusta vaihtui Pollen säädettävistä Velocityistä > Lynen hinnat alkaen Kybbeihin. Tämä oli onneksi jo tiedossa ennen ostoa ja oli varauduttu päivitykseen testien jälkeen. Melko paska oli kyllä vakiona.

    Sehän ei ole keltään pois jos toinen ei halua ajaa keskinkertaisella. Ei pitäisi näillä hinnoilla olla hinnat alkaen osia, kun ei ole hintakaan halpa.
     
    Rock OLA tykkää tästä.
  3. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    Mikä se sellainen merkki on mitä ei tarvi vaihtaa ennen takuun loppumista?
     
  4. jp10

    jp10 Well-Known Member

    5900 lynx
     
  5. pezq^

    pezq^ Nykyää Lynxejä

    No tämähän oli itestää selvä:D
     
  6. Rock OLA

    Rock OLA XT Pro & FF

    Mulla on "Wanna Be" Ranger Pro, eli MY23 XT Pro 600, johon laitettu Ranger:n keula.

    Kyllä se kapea keula ja vakioalusta on aika kiikkerä/pehmeä kaupasta tullessa. Kepit hiipuivat jo aika nopeasti reilussa 1800 km, mutta ei ne ihan loppu vielä olleet. Öhlins:it alle ja kyllä parani paljon ja nyt saa säädettyäkin riittävästi ja jouset kantaa sopivasti.

    Lähtöhinta oli 17 k ja 23 k on tähän saakka mennyt, kun kaikki kilkkeet, boxit, bensakannut yms. oli raksittu mukaan, sisältäen iskarit. Jospa tällä yhdellä nyt pärjäisi jonkin talven. Ei ole ilmaista, mutta ei ilmankaan osaa olla.

    Edit. Eihän se alusta kaupasta tullessa mikään huono ollut, mukava ajaa ja jne. Mutta kelkan potentiaalista jää aika paljon käyttämättä mitättömällä vaimennuksella ja liian löysillä jousilla.
     
    Viimeksi muokattu: 26/1/24

Suosittele tätä sivua