RMK 550-04

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä jakke86, 1/3/09.

  1. jakke86

    jakke86 Well-Known Member

    Moro.

    Tuollaista puhallin peliä olisin huomenna menossa katsomaan/ostamaan, mitähän kannattaisi ottaa erityisesti huomioon?? vehkeellä ajettu yli 13 000km.

    koneremontista en osaa sanoa onko tehty mut arvelin kuitenkin jos sinne varulta heittäisi uudet männät ja sellainen tuli mieleen et onko 550 sylinterit porattavissa? eli siis vaatiiko putkituksen jos nakkais seuraavan ylikoon männät kehiin.
     
  2. Harri.T

    Harri.T lynx

    Tutki runko tarkasti, varsinki siitä etupukin kohalta että onhan varmasti ehjä. Löysää vissiin aika herkästi siitä.
     
  3. jakke86

    jakke86 Well-Known Member

    tuosta luinkin jotain juttua, sekin lienee johtunee sit siitä missähän kelkalla on ajettu jos on lumella pysytty ja ei ole patteja räikytetty niin saattaisi vaikka kestääkkin :) mut hyvä aloitus se tarkastetaan ;)
     
  4. jakke86

    jakke86 Well-Known Member

    unohtui vielä mainita et ilmeisesti ei ole rääkätty kivikoissa yms.. ainakin kuvan mukaan matto ihan hyväkuntoinen ja harjaakin vielä hyvin jäljellä ja myyjä epäili et on alkuperäinen matto paikallaan kehui sekin sitä hyväksi.
     
  5. [IQ]

    [IQ] Sw assaultti & 600 Switchback

    nuo 04 moottorit on ollut kuulema aika huonoja kestämäänn :p
     
  6. jakke86

    jakke86 Well-Known Member

    Lieneekö vain käyttäjissä ollu vikaa ;D no ei tosi näin olen kuullut itsekki mut nyt on kuitenkin polle pihassa ja toisen pytyn alalaidassa tiiviste mossahtanu=ilma vuoto :p nooh huomenna pata auki ennen kuin paikat sulaa ja vilkaisemaan mitä se on syöny...
     

Suosittele tätä sivua