Lynx RE 600 H.O Sammuilee

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä Olampus, 10/4/09.

  1. Olampus

    Olampus Member

    Onko kellään tietoa missä vika kun kone sammuilee kokoajan täydestä laulusta. Kiekkamittarin viisarikin jää siihenpaikkaan missä se sammuessaan on. Kun kone on sammunut sitä saa nykii ihan pirusti käyntiin ennenkuin lähtee mutta ei piru käy kun muutaman minsan ja taas ammuu äkisti. Sitten kun taas odottelee n.10min ja alkaa rykimään niin johan lähtee hetkeksi käymään. Käydessään kone pelittää kaikilla kierroksilla hyvin.
     
  2. pärinä

    pärinä Well-Known Member

    leipo leipo pullaa, ku kerta niin äkkipysäys että viisari jää paikolleen, nimim: kokemusta on.

    E: pikkusen tarkennusta, että loppuuko pyöriminen kertalaakista, vai sillai että moomoo että kone kuiteski pyörii? sillon se vois viitata sähköpuoleen.
     
  3. willson

    willson Well-Known Member

    Miun mielestä tossa on ilmiselvä sähkövika. Oliskohan ehkä anturi...??!!?? Minulla oli kuule joskus vastaava vika entisessä kelkassa, täydestä laulusta booo booo sammui, miulla oli sillon vika CDI-boksissa. Tuokin olisi vaihtoehto.
     
  4. muumi prox

    muumi prox 600 rs

    mulla teki tuo 600 sdi samaa että kun löi kaasun pohjaan niin nauku hyvin semmosen 10sekunttii ja sit sammu kun seinään niinku ois virrat katkennu kokonaan ja sit kun pysähty niin ekalla tai toisella lähti käyntiin ja kelkkaan on tehty koneremontti 1000km sitten ja cdi-boksi kokonaan vaihettu uusimpaan. Kelkan vm on -06. Tuota jatko jonkun 5-6 kertaa mutta sen jälkeen ei sillä reissulla enää tehny samaa ja tuntu niinku ois rajottanu kierroksii kun vähä aikaa oli kaasupohjassa ???
     
  5. Olampus

    Olampus Member

    Joo eli tosiaan kone jää pyörimään kun se sammuu. Ihan kyin sytkä loppuis. Muutaman kerran kun se tossa eilen sammu kesken ajon niin se hörähti vielä uudelleen käyntiin kun hihna vielä pyöritti konetta. Tänään se lähti laakista kylmänä tulille ja pelitti varmaan puol tuntii moitteettomasti. kunnes sammutin sen. Sitten se ei lähteny enään käyntiin kunnes odottelin vartin verran. Myöhemmmin ajoin sen Tb:n tankille ja ei sen jälkeen enään käynnistyny. katoin että kipunaa ei tullut. Kyllä ahdistaa kun ollaan just levillä kelkkailee ja huolto aukee vasta tiistaina. Ja tosiaan kyseessä on kaasari peli. Minkä hintasii noi cdi-boxit on? Kattelin että tos naapuri mökin pihalla on samanlainen RE jos kävis sieltä sen ruuvaamas :)
     
  6. -VMK-

    -VMK- AC M1000

    Joo mulla tekee Ski-Doo kans samaa ja MPEM boksi on paskana. Ihanan kallista. Vissin joku 600-700 euroa pakilliseen malliin.
    Tais loppua ajot tälle talvelle ja kesällä kuntoo.
     
  7. Re

    Re Lynx Re 600 H.O -07

    katoppa sielt ilmanputsarin takaa ne mittarin johdot ja samalla se öljysäiliön anturan johto..
     
  8. willson

    willson Well-Known Member

    Voisko ehkä olla jotain anturissa...? Onko kyseessä ruisku vai kaasari? Jos on ruisku niin voisi kattoa sen anturin.
     
  9. Re

    Re Lynx Re 600 H.O -07

    oliko johdot ehjät? yks tietämäni ree rötäs ja lopulta sammu eikä lähteny enää käyntii ku oli nuo piuhat hangannu sielt putsarin takaa runkoon..
     
  10. Olampus

    Olampus Member

    Se on kaasari peli. Täytyy tarkistaa ne piuhat...
     
  11. Jani Sipola

    Jani Sipola Presidentti Ylläpitäjä

    Tarkista johdot. Itellä oli johto kulunut siitä lampun alta ja osui alumiiniin. Vika oli hyvinkin samanlainen kuin sinun kuvauksessa.
     
  12. speedypete

    speedypete Well-Known Member

    Vs: Lynx RE 600 H.O Sammuilee


    Nostetaan aihetta.
    Itellä ihan vastaavat ongelmat. Kelkka RE 08 kaasari.
    Jos ketjun aloittajalla tai muilla tietoa, niin kertokaa mikä oli vialla.

    Päivitys:
    Alakerran stefat pullauttanut vaseliinit pitkin poikin staattoriin.
     
  13. Jaku

    Jaku Kaikki koitettu-> Lynx Brutal 850 Touring

    Vs: Lynx RE 600 H.O Sammuilee

    Saako tankki "ilmaa", tuosta itse lähtisin äkkiseltään liikenteeseen

    Toinen mikä kannattaa tarkistaa jos sammuu täysikaasu kiihdytyksessä on että tankin sisällä oleva bensaletku on "paikallaan" eikä irti tankin sisällä
     
  14. Tasala

    Tasala Sidewinder MTX 153" Maptune stage 4

    Vs: Lynx RE 600 H.O Sammuilee

    Tässä taannoin yks xtrimi teki samanmoista että täyskaasu kiihytyksesta sammuu samallalailla mitä että ottais dessin irti. Dessille kolvattiin lisäjohdot mutta ei vaikutusta, sen jälkeen puola vaihtoon niin kappas katos vika kokonaan. Vika oli tosiaan semmonen että osakaasu turrauksessa pelitti hyvin ku paino kaasun kerrasta pohjaan niin sammu ku saunatonttu.
     

Suosittele tätä sivua