G-typet

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä jkomu, 11/7/06.

  1. JoonasP

    JoonasP Member

    Vs: G-typet

    Onko muilla G-typeissä rasvanippoja etupukissa? Omasta purin just telaston pois ja etupukista ei löytynyt yhtään rasvanippaa ja aivan kuivana oli paikat. Jälkihän oli sitten sen mukaista ja sieltä on kulunu ne muoviset (ainakin ne näyttää muovisilta) laakeriholkit aika loppuun. :eek: Onko joku joutunut joskus vaihtamaan nuita muovisia holkkeja, onkohan kalliita/paha vaihtaa?
    Takapukilla nuita rasvanippoja taas on heti reilusti ja sieltä kyllä rasvaa löyty. :)
     
  2. Hompppa_

    Hompppa_ Kelkaton

    Vs: G-typet

    jaa kato nyt vasta itekki huomasin ettei mullakaan ollu nippoja muutaku takana. eessä kumminki oli rasvaa niin paljon ettei tarvinnu lisätä...
     
  3. Maike

    Maike Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Omassa rottelossa on etupukissakin nippoja, mutta en tiedä sitten, että onko jälkikäteen joku lisänny. Hyvä että tuli puheeksi, nyt muistui mieleen se etummaisen iskarin alapään korvakon halkeama. Saa nähdä millä senkin hitsaa kun migistä kaasu loppu...
     
  4. Golfster

    Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

    Vs: G-typet

    Kyllähän ne muovia tosiaan on, joten ei kovin hullun hintaisia. Mutta kyllä niistäkin kertyy, ku rupiaa koko telastoon laittamaan (n.5-6€ kipale?, ei nyt tarkkaan muista)


    Onko joku vaihtanut viime aikoina oman geetyyppinsa ketjukoteloon stefoja? Mimmonen stefa tuohon alemman laakerin taakse tulee, kun eivät tuntuneet marmoritiskillä oikeen hoksaavan räjäytyskuvista? Mitat olisivat jees, niin vois koittaa onneaan laakerikauppiaalta, niin sais osan ennen pyhiä...
     
  5. Andep

    Andep Kelkaton.

    Vs: G-typet

    Kyllä löytyy ainakin omasta nipat myös etupukista.

    Mites muuten. Onko takapukin iskarilla(lisäsäiliötön) mitään väliä kummin päin se telastossa on?
     
  6. Omppu68

    Omppu68 Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Paljonkos teiän 500 Endurot kerää nopeutta? Jäällä testattuna kiihtyy 120 asti tosi hyvin ja sitten saa antaa mennä, 140 ottaa huippuja?
     
  7. JoonasP

    JoonasP Member

    Vs: G-typet

    Aikalailla saman kulki tuo omaki, kun viimetalvena merenjäällä tuli testattua..
     
  8. KiNmo

    KiNmo ex 136" enduro 600

    Vs: G-typet

    583ssa etummaiset kannenpultit(pakoaukon kohdalla) on lyhemmät.
     
  9. Andep

    Andep Kelkaton.

    Vs: G-typet

    No hemmetti, kyllähän nyt jokaisella jotenkin päin se iskari siellä takapukissa on, kelkassa kuin kelkassa, mutta onko sillä nyt väliä kummin vai toisin? ???

    Hyvää Joulua kaikille!
     
  10. JoonasP

    JoonasP Member

    Vs: G-typet

    Omassa on ainakin se lisäsäiliöpää siellä yläkääntöpyörien "palkissa" kiinni ja vastaavasti toinen pää siinä takapukissa.. Ja nuin päin se on merkitty räjäytyskuvaanki.
     
  11. Andep

    Andep Kelkaton.

    Vs: G-typet

    Noniin, kiitokset! Räjäytyskuvaa kun ei itseltä löydy, niin hankala tarkistaa asiaa mistään. Eikä googleenkaan osaa oikeita sanoja syöttää. :p

    Liekö tuolla loppujen lopuksi mitään väliä, kummin päin se sieltä paikaltaan löytyy. Ainakaan itse en keksi mitään syytä, miksi tuo iskari toimisi toisin päin oikein/paremmin.. Mutta täytynee tarkistaa kummin päin se siellä pakoillaan on ja kääntää se, mikäli se nyt siellä "väärin päin" on.
     
  12. Maike

    Maike Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Täällä on Lynxiin räjäytyskuvia, vuosimallista -99 eteenpäin. Näistä on kyllä ollut apua. http://12.2.215.22/pub/default.asp?SessionId=982a58c7bbb0464c89ab7ef1af91f16e&Lang=EN&brands=LYNX
     
  13. heinrich

    heinrich RE -10

    Vs: G-typet

    No niin! Aikasemmin kysyin 98 g-typen kiekkamittarin toimimattomuudesta. Nyt ku ajamaan on päässy, niin toimiikin ihan normaalisti..
    Eli, pukilla paikaltaan kaasuteltaessa vaikka kuin antaa kaasua niin kiekkamittari ei hievahdakaan. Ja ajossa/kuormittaessa pelaa normaalisti. Kellekään tuttua tämmönen?
     
  14. vipe92

    vipe92 lynx enduro g-type special,lynx gl250 377 mod

    Vs: G-typet

    onko kukaan laittanu g-typeen 44 räpylällä olevaa mattoa tai etes 38mm?alustaa tietty joutuu laskemaan.miten paljon sitten?
     
  15. Harri_82

    Harri_82 Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Mä laiton pikkuveljen g-typeen 38 ripsawin. Alustaaki laskin. Lukaseppa muutama sivu taaksepäin niin löytyy siitä lisää juttua. Syylärin etureuna tulee melko lähelle mut ei ihan näyttäny yltävän
     
  16. Jänes

    Jänes Member

    Vs: G-typet

    Kahdeksan hampaiset läpivetävät vetopyörät, niin menee myös 44:nen. Lisäksi alustan lasku ja joko liukurunkojen lyhentäminen tai alustan siirtäminen taaksepäin, jotta liukurunkojen päät ei vastaa vetopyöriin.
     
  17. keetype

    keetype Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Laitas lähikuvaa muutoksesta ! :D
     
  18. Maike

    Maike Well-Known Member

    Vs: G-typet

    Ehkä laitan kelkan nykytilasta kuvan, jos kehtaan. Nyt ei ole napannu kuvailla, kun on joko pimeää tai sataa lunta. ;D
     
  19. keetype

    keetype Well-Known Member

    Vs: G-typet

    täytyypä odotella
     
  20. riispa

    riispa 2022 850 KHAOS Slash 146"

    Vs: G-typet

    Onko kellään kuvia korotetusta tangosta ? Käykö se sx-riseri tanko joka korottaa 4 tuumaa niin suoraan Enduro 500 1998 ?
     

Suosittele tätä sivua