Vmax 500cc -94 ongelmia

Keskustelun 'Yamaha' on aloittanut käyttäjä torre, 15/2/10.

  1. torre

    torre Member

    Hommasin tuos eilen tollasen vmaxin, heti ku laittaa käyntiin se lähtee vetämään jos ei pidä jarrulla vastaan ja jos pitää jarrulla vastaan niin variaattori kolistaa niinku se hakkais ylitte ku ei pääse lähtemään, mitä kannattaa tehdä ennenku hajottaa paikkoja?

    toista jarruvipua pitäisi kiristää mutta miten, löysin sen kiristyspaikan mutten tajunnu mitä löyhytetää ja mitä ei ja niin :)

    Matto on sileä kuin.... melkee asvaltilla sais ajella tuolla, mistä halvalla uusia? 340e on tähän asti halvin mitä oon nähny..
    Millanen homma se on vaihtaa?

    Nopeusmittari on pimeenä, myös valojen suhteen, minkähintanen tuo vaijeri on ja minne se tulee?

    Miten tuota perää saisi vähän korotettua kun tuntuu menevän nii matalalla koko ajan?
     
  2. jonezi

    jonezi Member

    Vs: Vmax 500cc -94 ongelmia

    Onko tyhjäkäynti säädetty liian isolle kun lähtee vetämään heti? sitä säädetään kaasareitten yläpuolella sijaitsevasta muovisesta ristipää ``mutterista``. pyörii sormivoiminkin ainakin täällä.

    Nopeusmittarin toimimattomuuden taitaa näissä yleensä olla vetoakselin ja kulmavaihteen välinen akseli joka menee rikki. Voi toki olla vaijerikin poikki..
    Eli nopeusmittarinvaijeri tulee 2 variaattorin alapuolelle vetoakselin päähän kiinni, sieltä lähtisin tutkimaan.

    Perää voi korottaa hieman laskemalla alustan takapään kiinnitystä. Näin ainakin itse tein, ei vielä kokemuksia seuraako tästä ongelmia alustan toimivuuteen.. :D
     
  3. torre

    torre Member

    Vs: Vmax 500cc -94 ongelmia

    tyhjäkäynti noin 1300rpm.. sit ku vaikka metrin ajaa niin kiekat on "tyhjäkäynnillä" reilu 2000rpm?
    1variaattori näyttää kiristävän hihnaa vaikka ei kone käykkään? olisko kiristetty liian tiukalle?

    Pitää melkeen ottaa joku ilta posket auki ja tarkastella sitä nopeusmittarin vaijeria, se tosin ei ole välttämätön varuste tuossa, paitsi sitte jos täräyttää tutkaan :)
     
  4. jonezi

    jonezi Member

    Vs: Vmax 500cc -94 ongelmia

    Kytkin siinä sitten mahtaa olla huollon/herkistelyn tai säädön tarpeessa, tuossa omassa liikkeellelähtö kierrokset muistaakseni 4000 rpm tuntumassa.
     
  5. torre

    torre Member

    Vs: Vmax 500cc -94 ongelmia

    Juu pitää tutkailla, minkämoinen se kytkin tuossa on? se vissiin on siinä 1variaattorissa? se 1variaattori näyttäis aika uudelta, toi lähtee samantien menemää jos lämpösenä nykäsee mut kylmänä se kolisuttaa variaattoria niin että hirvittää
    http://www.ronniesmailorder.com/fiche_section_detail.asp?section=24413&category=Snowmobiles&make=YAMAHA&year=1994&fveh=619

    mitä osaa noista kannattaas räpätä?
     
  6. torre

    torre Member

    Vs: Vmax 500cc -94 ongelmia

    Toi kolina osottautui aika vahvasti paskaan vetoakseliin, katkes tänää aivan ketjukopan juuresta, siis tuo akseli joka menee 2variaattorista ketjukoppaan.. mitä maksaa uusi? koko matkalle siis täytyy ostaa se..
    Sit eikös 2variaattorin kiinnityspultin alla pitäs olla jonkulainen prikka? lähes puolen sentin klappi kun ei ollu mitään :(
    sitte matto pitäs uusia niin mitä kaikkia pitää purkaa että saa vaihdettua..

    huomenna ketjukopan purku, mitä öljyä sinne laitetaan?
     

Suosittele tätä sivua