Ski-Doo 2007

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä Redown, 24/1/06.

  1. piiparinen

    piiparinen New Member

    600xrs 43vko ovat väittäneet
     
  2. Puppe

    Puppe BackyardKing

    [​IMG]
    Nyheter/förändringar
    Huv i lätt lexanplast med ingjutna dekaler
    Nya bakfjädrar i lättare material
    Nya racinganpassade lättviktsskidor
    Drivband med nytt aggressivare mönster
    Keramikbehandlat avgasrör i rostfritt stål
    Förändrad ECU kalibrering för högre effekt
    “Nygammal” 288 variatorrem
    Ny effektivare variatorkalibrering
    :p
     
  3. oudie

    oudie Polaris AXYS Pro RMK 163"

    ainaki uudistuksiltaan vastaa XRS:ää. Eli ne mitä ei viime vuonna ollut normi kisakiitossa ja tuli uudistuksena 600 XRS:ään, laitettiin 440:een.
     
  4. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Eikä tullut sitten mitään uutta ja myllistävää Doolta tänä vuonna :-\
     
  5. Vilho

    Vilho freeride

    ;) Miksi hyvää muuttamaan?
     
  6. Rookie

    Rookie NightRider

    Nimenomaan.. :), mutta itse odotan mielenkiinnolla millainen se uusi 800R-motti todellisuudessa on. Kestääkö, taloudellisuus jne...
    Tosin summiteissa se taloudellinen ajo ei taida olla etusijalla ;D Testatkaahan sitten kunnolla että meikä saa talvelle 07-08 luotetavan pelin ;D
     
  7. Jannne

    Jannne Rust - eze vintage sled #winterrules #summersucks

    Kehitys kehittyy tuolla alakaa olla ikää ja toisilla alakaa olla samanmoisia ja kohta ne painaa paitti Lynski joka on menny jo
     
  8. 600SDi

    600SDi Well-Known Member

    Ei hyvää mallia kannata muuttaa ku lasten taudit yms saatu pois, Uuvessa mallissa aina pieni jännitys että millane on jne. ennenku se saadaa kehitettyä hyväks.
     
  9. Puppe

    Puppe BackyardKing

    Ihme on jos ei kauden loppupuolella Morgan (ei tää voorumin Reinokuski) nähtä seuraavan runkotyypin ratissa...
    Mutta mitäs se Bomba nyt keksii? Sais tääki voorumi jappasta yhtäpaljo SD:stä kö Phz-heinäsirkasta.
     
  10. Sape

    Sape Polaris indy 400, Axys RMK & Winha

    Vaan mitä jappasua siinä ois? Sehä on skidoo. ::)
     
  11. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    niimpä, kuinka moni teistä spekuloijjista on ikinä ajanut Revillä? edes sataa kilsaa ;D Saatikka uudella lynellä?

    Tuo revi on just nappi silimään tuola oikiassa patikosa, ei sitä mun mielestä tarvi muuttaa mihinkään. Pellaa helevetin hyvin. Näkeehän sen jenkkirosseistakin, ihan sama mikä Rytomaul sillä vetää, niin aina on podiumilla.

    Selällään ajettavaa tai möhkökatelyneä en ton tilalle vaihtas.

    se siitä, paluu 2007 vuoteen. Jännä etteivät muuttaneet tota 440 tunnelia, niinku morganilla ja muutamilla oli noissa krossipeleissä. (suora tunneli)

    kuva on tammikuulta..->

    [​IMG]
     
  12. Hemmo

    Hemmo Paluu Tulevaisuuteen -

    tuli vielä mieleen tosta rungosta sun muista jutuista.

    Kattelkaa huvikseen noita uusia kelekkaleffoja. Sielä ei paljon muita vehkeitä näy, ko skiiboon revejä. Catti/polle ois varmasti hyvä kampe kans, JOS joku insinööri sielä tajuaisi tehdä kisapelin mihin saa nätisti istutettua ison koneen. Tyyliin skiidoon plug&play. Tässä on revin etu, 440 osat käy isompiin ja päinvastoin..

    Eli periaatteesa se kisaratatekniikka joka oli alunperin tuhat vuotta eessä muita, on myös noissa reittikamppeissa. Muut valmistajat pysyttelevät hyvinkin konservatiivisissä ideoissa noiden laitteiden suhteen. En sitä sano, etteikö kaikki ole omalta osaltaan hyviä kamppeita, mutta lähinnä tota runkoratkaisun ideaa tässä pohdiskelen. (ei aloiteta sitä inttämistä tyhjästä). Kaikkihan muistaa, miltä näytti Yamahan open kampe 2t ajoilta? Oli muuten hyvin pitkälti kopioitu revin kolmiorunkoideaa.

    Itte olin juurikin vanhan liiton miehiä vielä kun ton revin hommasin. Tuntu ettei tommosella helevetin tornitalon korkusella kikottimella pysty ajaan, polvetkin oli ihan miten sattuu. Ja kauheen raskastakin on.. Nyt kun on talven puuhannu säätöjen kans ja ajanu tuhansia kilsoja, ei tulis IKINÄ vaihettua takasin perinteiseen vehkeeseen. Tolla on äärettömän siisti ajaa kuplavolkkaripattia seisaalteen ja ummessa se soppii ajoasennoltaan käteen ku nyrkki silimään. Tietty toi on ihan paska ajaa tasasta nopeaa pätkää tai jotain käsittämättömän liukasta jääsyheröränniä missä puut on kapeammalla mitä raideväli laitteessa. Keula ilman vakaajaa ja tanko korkea ku kurki. Mutta kuka semmosta muutenkaan jaksaa ajaa.

    Viime talvena tuli ajettua melko monella erinäkösellä vehkeellä ja nyt ne entisen koulukunnan laitteet tuntuu ihan kamalilta. Lisäksi ku on kesän ajanu pyörällä, tuntuu se hyvin samankaltaiselta vehkeeltä käsitellä.

    No, tästä tähän. Jokasen käteen sopii se oma vehe, tyhjääpä niistä kiistelemään.
     
  13. Dragon600HO

    Dragon600HO Guest

    Jotain dynolukuja doostakin.

    "800R"
    149.6HP @ 8100
    97.3 ft lbs @ 7900
     
  14. Reimond

    Reimond Cleated tracks

    Pitääpä tehdä syksyllä vertailuja...
     
  15. Mr Cool

    Mr Cool Aina ei voi olla ensimmäinen

    Näyttää nää vesiliikenteen kulkuneuvot tekevän tuloa:Huipputarkka Nokialaisen kuva ;D


    [​IMG]
     
  16. Vesku

    Vesku Renegade

    Tämän voin allekirjoittaa omaltakin osalta. En nyt kauheasti vanhakoppasilla enää Revi pörräilyjen jälkeen ole ajanut, mutta ne vähäisetkin niin hoh hoh...
    Pihassa jo istahtaessa sohvalle tuli fiilis haroa vastaan kun oli selälleen mennä, ja tuntuma kapeassa juuri ja juuri kelkan mentävässä risukossa oli kauhea. Tuntuu Revin jälkeen ettei enää edes hahmottanut missä ne sukset menee. Tuntuu että helpompi revillä tiukoissa paikoissa hahmottaa missä suksen kärjet menee - ja näkyykinhän ne sivakat paremmin edemmän ajoasennon ansiosta sekä aina seisaaltaan helpompi "pikaseen tarkastaa  :p" kuin vanhakoppasella kämytä pystöön...  ::)

    Rev...  :-*

    2007 koeajoja odotellessa...
     
  17. heikkb

    heikkb Well-Known Member

    Itse olin vannoutunut yamaha kelkkailia. Olimme työporukan kanssa viikonloppu reissulla loppukeväästä, kelkkoina pari uutta pollen xc 500, lynx 500 , ski-doon revi 600 ho -03, 3kpl  550 f ja 600sdi -06. Eka päivä keskisuomen patikossa -03:lla 180 km. Kokemus oli kaksijakoinen joskus ok. ja joskus? polvet mustina haavoja nuolemaan. Onneksi havaitsimme etupukin iskarin olevan jäässä, joten ho sai jäädä. Aamulla paikat kankeana lähdin vetämään ryhmää ja valitsin 550f:n koska revit olivat mielestäni ainoa poikkeus perinteisiin. Jääosudella singerin tehonpuute oli ensimmäinen havainto, mutta reitillä oli hieno ja kevyt vietävä. Vauhti kasvoi ja alusta löi kaiken läpi, mutta silti vauhti riitti kaikille ja kun luki reittiä vastapatteja varoen pystyi reviä viemään helposti "väsymättä" koko 280 km. Saunan jälkeen uni maistui kaikille. Aamulla porukka odotteli jo kotiin lähtöä. Sain kuitenkin houkuteltua osan mukaan pikku tripille. Itse olin intoa täynnä kun istuin sdi:n kyytiin, kaikki tuntui heti loksahtavan kohdalleen. Sähkölinjan alla kulkeva reitti oli nopeaa, mutta pattista (sikaa ja kuplaa). Rehellisesti sanoen nauroin kokemukselleni niin hauskaa se oli ei haitannut -06:n matala keula.
    Parin viikkoa vierähti pääsin kiireiltäni ajamaan omaani sikapatikko oli myrkkyä selälle, eikä hymy karehtinut suupielissä. Kelkkailu ei enää tuntunut uudelta ja hauskalta se maistui puulta. 150km:n jälkeen laitoin jammun odottamaan seuraavaa talvea.
    Kesän loppulla jammu vaihtui busteriin, enää ei ollut kuin lasten 80:n ja pollen trailtour kelkkoina
    Jk:n messujen jälkeisenä maanantaina menin paikallisen edustajan luo ja tilasin mxz rs 600:n
    En sano että revi olisi hyvä tai huono, mutta itse kaipasin jotain uutta, jotta se hymy tulisi takaisin tekemiseen. Nyt on helppo sanoa, että testatkaa muita merkejä ennakkoluulottomasti, mielummin useampi päivä.
    Tunne jonka koin kevätreissun viimeisenä päivänä oli paluu nuoruuteen sitä ei enää valitettavasti tapahdu usein.
    Merkki voi vaihtua tulevina talvina, enää en ainakaan ole sokeasti merkki uskollinen.
    Lunta ja kelkkaa odotellessa.
     
  18. Redown

    Redown Ski-doo Renegade 600SDI -05

    Juu, itsekkin voin yhtyä tähän. "Vanhanmalliseen" ei ole paluuta, aivan kauhealta tuntui ajaa kun on muutaman tonnin ajanut revillä....
     
  19. pexi

    pexi Matryx rmk 850 155 -22, SKS 800 155 -16

    Samaa mieltä asiasta. Selällään ajettavalla voi ajaa tasan yhdellä tavalla, hiljaa... ;D
    Varsinkin jos on selässä vikaa...
    Jos selässä ei ole vikaa, niin vanhalla lintalla semmosen vian saa kätevästi tehtyä
    Hyväkuntosella reitillähän nuo vanhat on nopeita

    Revillä taas...noo enpäs viiti hehkuttaa ;)
    Mutta noista uusista revin ajoasento on ainakin mulle paras. Moni muu on vähän liikaa vanhan tyylinen. 440 revi, josta on ohjausakselia siirretty etuasentoon, on just kohillaan!
     
  20. Leader Dog

    Leader Dog ROTAX 440x-06 +R8 -63+R8 -64+912-ULS

    Koskas noita -07 revejä rupee ilmestymään tontille , kohtahan rupee maakin jo valkenee......
     

Suosittele tätä sivua