Polaris XC 440 -97 kierrokset kateissa.

Keskustelun 'Polaris' on aloittanut käyttäjä Raito, 22/12/10.

  1. Raito

    Raito New Member

    Terve!
    Pari kuukautta sitten tuli hommattua ensimmäinen kelkka ja nyt sitten ilmaantui ensimmäiset ongelmat. Lumet kun tulivat nii polle kulki nätisti ja ei mittään ongelmaa, mutta nyt sitten polarikseen ilmaantui (toivottavasti) pientä vikaa.
    Polle seisoi pari kolme viikkoa ulkona pressun alla ilman käyttöä ja nyt sitten käyttöönoton jälkeen kierroksia ei meinaa ottaa ollenkaa vaikka kaasukahva pohjassa. 4000 päälle ku pääsee (kaasukahvan ollessa siis pohjassa), niin polle lähtee liikkeelle, mutta edelleenkään ei ota kierroksia kunnolla ja kulkee todella laiskasti, hyvä että jaksaa edes käännöksessä liikkua ja hirveetä booaamista. Tuntuisi aivan kuin ei saisisi bensaa tarpeeksi? Foorumia lueskeltuani vessin kalvoista on puhuttu, mutta tässä koneessa vessiä ei ilmeisesti edes ole(?). Joten missähän vika saattaisi olla? Tulpat tuli putsattua, jotka olivat suht paskaset. Samaa teki putsauksen jälkeen. Ja kaiken lisäksi vielä aivan tajuton savu kun koneen käynnistää.
     
  2. Dankova

    Dankova Well-Known Member

    Vs: Polaris XC 440 -97 kierrokset kateissa.

    Vessien tötteröthän on siinä pakosarjan yläpuolella pultattuina sylintereihin kiinni. Katoppa vaikka aluksi jääkö ryyppy kantamaan siis ne vaijerit mitkä menee kaasareihin, myös uutta bensaa tankkiin, jos ei jo ole :)
    Miltä tulpat näyttää kun otat ne pois? Onko ne märät bensasta vai kuivat, kun nyit narusta?
     
  3. jarih

    jarih Well-Known Member

    Vs: Polaris XC 440 -97 kierrokset kateissa.

    Kaverin uusi, viime talvena ostettu Trail Touring oli ollut juuri huollossa ja sen jälkeen ajettu 6km:n kun ilmeni kakoilua myös. Ei ottanut kierroksia oikein millään. Tutkittiin tulpa ja myös ryyppy, mutta epäiltiin vettä kaasarissa. Avattiin kaasarin vesiträpit sieltä alhaalta ja tyhjennettiin. Sen jälkeen lähti kuin tyhjää eikä nikotellut yhtään.. eli vesi oli selvästi tuossa syynä. Nähtävästi ei kuulu huolto-ohjlemaan ekassa huollossa kun ei niitä ollut avattu?
     
  4. Autioniemi

    Autioniemi '97 600 XC

    Vs: Polaris XC 440 -97 kierrokset kateissa.

    Itellä saman mallinen kelkka paitsi että kuussatku ja samallaiset lähtökohdatki, ekat reissut pelitti kunnolla sitte ei kierrä ei mitenkään. Ongelmaa haeskeltiin melkosen kauanki, ja ratkaisuksi saatiin se, että pistettiin tulpanhatut uusiksi ja sitte ei olekkaan ollu ennää ongelmia. Että ne tulpanhatut kannattais kattoa kansen, sillä ainaski minun polle korjaantu ;)
     
  5. Raito

    Raito New Member

    Vs: Polaris XC 440 -97 kierrokset kateissa.

    Kiitoksia vastauksista! Täytynee huomenna katella ku pääsen kelkan luokse taas.
     
  6. Raito

    Raito New Member

    Vs: Polaris XC 440 -97 kierrokset kateissa.

    Näinhän se oli, että helpoimmasta olisi kannattanut aloittaa. Kaasarit tuli putsattua kokonaan ja johtoja uusittua, mutta vikahan lopulta selvisi sillä, että vaihdoin uudet tulpat koneeseen. Johan lähti polle kehrää vanhaan tyyliin. Tulipahan samalla todettua pari uutta ongelmaa samalla.
     

Suosittele tätä sivua