crossfiret

Keskustelun 'Arctic Cat' on aloittanut käyttäjä mopedi, 19/1/06.

  1. SnoF5

    SnoF5 AC4000RR, Lynx 250, Lynx 150

    Vs: crossfiret

    äffäläisissä otti ainakin kiinni taitto pyöriin.
     
  2. jiiipeee10

    jiiipeee10 Guest

    Vs: crossfiret

    m sarjassakaan ei ole niitä palikoita.omastakin crossista otin pois ja parani en pannut enää takasin.en suosi kytkettyjä alustoja .
     
  3. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: crossfiret

    Jaaha, päivällä crossi käyntiin ja pukilla lämmittelyä. Käynnisty hyvin ja kävi hyvin pukilla, mutta yllättäen taas toinen pytty pimeäksi....
    Y-haaraa tunnustemalla päättelin kytkimen puolen tulpan pimenneen. 3 paria tulppia 27 kilometriin :)
    Sen turvakytkimen liittimenkin käyntin irti, muttei pytty lähtenyt matkaan. :(
    Pitää vielä huomenna polttaa yksi pari tulppia ja lähtiä raahaa kelkkaa takasin kuoppaan...
     
  4. ketomoto

    ketomoto piiptek 800 gaypride "146 -15

    Vs: crossfiret

    alustaa jatkettu ja mattoa vaihettu nii ei oo sitä ongelmaa :)
     
  5. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Joo, sulla mahtaa olla paras kaupan purku. Tai ainaki saavat liikkeessä kattoa mikä on vikana.
     
  6. Vilho

    Vilho freeride

    Vs: crossfiret

    Noni, viimeisellä tulppa parilla alkoi pelaan. :)
    Tuli eilen 40 km paukutettua, kolisteltua ja kaasuteltua.

    Laitetaan nyt kulutuskin: 63km/21l
     
  7. clown

    clown Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Sopiiko -09 crossfireen pyörimään 2,5" harjalla oleva matto vakiovetopyörillä?
     
  8. Ultimate

    Ultimate AC M6 153''x2,5"

    Vs: crossfiret

    Kyllä se mahtuu.
     
  9. Eemeli

    Eemeli AC M9ss 162", SnoPro1T, F5/8mod WC, Sabercat

    Vs: crossfiret

    Juu u. ;)
    [​IMG]
    Ainoo mitä joutuu tekee niin takapukin kiinnityksen puottaa alempiin reikiin tai pikkusen leikkaamaan harjoista nurkkia pois ettei vastaa kennoihin.
     
  10. clown

    clown Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Kiitos tiedosta :) Nyt onkin sitten enemmän vaihtoehtoja arvottavana ;D
     
  11. Pussi

    Pussi AC CF6

    Vs: crossfiret

    Ajossa alkoi kuulumaan kolahdus silloin tällöin kun painoi jarrua. Mökillä syy löytyi variaattorin akselin klapista. Ja vetoakselin ympäriltä löytyi liinan pätkä tuhannen kierroksella. Näinköhän on diamond driven sisuskalut sökönä? Kyseessä siis 07/08 CF 6. Kestihän se katti meikäläisellä 300 km.
     
  12. Muus

    Muus mxz 550 -07, Skandic 550 WT

    Vs: crossfiret

    laita uusi liina, niin lähtee välys :-X , huonoa huumoria...
     
  13. joge

    joge Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Päivää vaan, nyt on vannoutunut ja tapakasvatettu BRP mies vaihtanut leiriä ja ensimmäinen Catti pihassa. Kelkka on voorumiltakin tuttu nimim. Zmpy:n entinen ajokki malliltaan crossfire 7 vm. -06.

    Ja heti kärkeen kysymys tuosta ECU liittimestä joka on auki/kiinni riippuen käytettävästä bensasta.
    Tätä aihetta näkyy arvottu jo 2006, mutta ite en ainakaan löytäny mihin tulokseen tässä päästiin...

    Minulla tuo näky olevan nyt auki ja kone röpisee jonkinverran keskikierroksilla, sekä polttoaine näkyy kelpaavan. Voiko tuon siis huoletta laittaa kiinni.

     
  14. Juice

    Juice Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    mikä ecu liitin onkohan vastaavassa m7 06 semmosta?
     
  15. yama500

    yama500 AC M 1100T HCR -12

    Vs: crossfiret

    Tuli eilen hommattua -11 vm. 800 crossfire sp le 141" makosan olonen kampe. Alusta ei ole kovin mahoton reitille ees pakasta repastuna etupukkia lukuunottamatta (ainoa nurkka minkä saanu pohjaan) mutta aika herkästi hakkaa pohjaan eikä kestä tulla yllätyksiä. 140 kilsaa turrattu sisään tässä ylläksen ympäristössä ja kulutus n.19l/100km. Kone rötää lähössä ku käy tyhjäkäyntiä muutaman sekunnin mutta toivottavasti se poistuu ku karttuu kilsoja. Tähän asti pirun tyytyväinen ollu ja jos jollaki on tarjolla etupukkiin parempaa pumppua niin voi nakata yv:llä.
     
  16. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Joge:
    Sille liittimelle on tarra/selitys ilmanputsarin päällä tarrassa. Muistelen että se on avattuna normibensalle ja kiinnitettynä ilmabensalle, eli ECU rikastaa seosta muutaman prosentin. Tarkista vielä tarrasta, en muista kummin päin se oli. Pitää olla kuitenki sillä ei-etanisolisoidulla bensalla se liitin :) Itellä ei oo enää vakio putsaria nii ei voi tarkistaa vaikka kelkka onki tuossa pihalla. Uudemmissa kelkoissa ei enää liittimiä oo. M7:ssa pitäs olla kans. Se on siinä ECUn tykönä semmonen irtonainen liitin.

    Onnea Yamalle uuden kelkan puolesta ;D Äsken just tyypittelin M8 -10:iä. Siihen on vaihdettu kelta/vihreä Catin kytkimen jousi, kantsii koittaa myös Crossfireen sitä. Se laskee kytkennän alemmas, mutta muuten tuntu pelaavan hyvin. Siihen passaa suoraan Firecatin WP ja pelaa hyvin. Niitä on vaan harvoin tarjolla. Firecatin vakio iskari passaa myös, siinä on lisäsäiliö ja erilaiset shimmitykset. En tiedä miten toimis tosin?
     
  17. L4t3

    L4t3 AC CF/M 800 141" -11

    Vs: crossfiret

    Tuommonen ois kanssa pihaan tulossa maanantaina, arvatkaa että poltteleeko jo päästä ajelulle :p
     
  18. joge

    joge Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    "..must be connected when using regular gasoline."

    Lukion englannilla johdot pitää olla yhdessä normi pensalla.
     
  19. perttuni

    perttuni Lynx Xtrim 900 ACE

    Vs: crossfiret

    Tänään tuli ekaa kertaa tälle talvelle käytyä reitin pohjia polkemassa. Ihan hyvä oli ajaa, mutta catti meni remonttiin heti ekan reissun jälkeen ;D

    Aamulla huomasin että paissarista hieman nestettä (ehkä 1cm) hävinny. No kelkka ei nyt näyttäny vuotavan mistään, joten lähdettiin ajamaan. Erässä rinteessä pysähdyin ja jostain valahti hieman nestettä hangelle. No taas katseltiin ja huomattiin että nestettä hitusen hävinny, mutta ei löydetty vuotokohtaa.

    No ajeltiin reissu ja kaikki OK. Kelkka talliin ja pakoputki + pönttö pois edestä. Ja sieltähän se vika heti ilmeni, eli alavesiletku oli hankautunut moottorin terävähköä reunaa vasten niin että oli onni matkassa ettei nesteet pahemmin karannu ajaessa. No ei siinä mitään, letku puukolla poikki ja vanhoista pyöränsarvista metalliputki väliin ja letku kasaan. Arvelin ensi kokeilla jos tuo alkais pitämään, kun koko letkun vaihto näyttää vaativan moottorin nostamisen pois paikoiltaan. Ongelma johtui siitä, että letku asennettu hieman väärään asentoon etusyylärin päästä, jolloin se ottaa moottoriin kiinni. Kannattaa muidenkin tsekata jos ei oo vielä kattonu.

    Onko tuon järjestelmän ilmaaminen helppoa eli nestettä sisään ja perä alas jne... vai vaatiiko jotain erityistoimenpiteitä?

    Sitten toinen asia. Öljyä näyttää tällä hetkellä kuluvan reilusti. Pitää vielä tarkkailla öljyn kulumista pitemmällä aikaa, mutta tällä hetkellä näyttäis menevän noin 4% seoksella. Jos säätää pienemmälle niin paljonko yksi kierros pumpun säätötangossa vaikuttaa seokseen?
     
  20. Bearcat-97

    Bearcat-97 Well-Known Member

    Vs: crossfiret

    Se öljypumpun säätö kantsii tehä silleen että mittaat ensin paljoko on (sulla siis 4%) ja sitte säädät kierroksen tankoa pitemmäksi ja taas mittailet että paljoko on. Ei oo sellasta nyrkkisääntöä että x kierrosta vähentää y prosenttia seosta.

    Ite oon ilmaillu silleen että antanu kelkan käydä tyhjäkäynnillä tasasella. Sitte välissä vähä nostanu kierroksia ja nostanu pakarin puolen suksea ylös päin. Keulan voi kans ajaa pikkuseen ylämäkeen, mutta muistaakseni parhaiten ilmautu tasamaalla.
     

Suosittele tätä sivua