49 Ranger 600 E-TEC

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Porokone, 15/3/10.

  1. a--

    a-- deep snow glider

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Ei varmaan tekis pahaa pistää auton sisätilalämppäriä koneen päälle ja peittoa nokan yli. kirskuu se 2tki.. tai oikeastaan lämmittelisin noi ötökän sarvet,, konelle nii väliä.

    kovat on pakkaset jossain.
     
  2. Lameli

    Lameli R A N G E R

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Missähän kohin ohjekirjaa tuo sanotaan? En ole ite huomannut tollaista tekstiä. Viime talvena vetelin käyntiin kyllä poikkeuksetta joka kelillä, kovin pakkanen tais olla milloin käynistelin -41c
    Aina on lähtenyt käyntiin..
     
  3. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Enpä ole itse lukenut. Kelkka lähti narusta käyntiin, mutta sähköstartti ja sähköpakki mykkiä.
     
  4. mikko85

    mikko85 Active Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    sama vika täällä. sähköpakki ja tartti ei sano mitään kun pakkanen läheni -30. Olisko keräny kosteutta ja sitta napsahanu jäähän? Joku viisas tiesi....
     
  5. Lameli

    Lameli R A N G E R

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Ei ole ilmennyt minulla moista vikaa tossa, ja muutenki toiminut moitteitta. Alkuperäinen remmi paikallaan ja ajettu noin 2000km.
     
  6. ilkkak_i

    ilkkak_i New Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Kuinkakohan pahvista nämä nykykelkat oikein on? Ajettuna 200 ja pajalla. Eturunko sökö, kelkka meni kohvasta läpi. No ei tullut kasko turhaksi. Aikaisemmin paukuteltiin vasaralla kelkat suoraksi. Ei vanhalla 3900:lla olut näitä vaivoja...Onko vastaavia kokemuksia? Muuten vaikuttaa kohtuulliselta, ei patikkopeli, mutta vähäiset ummen kokemukset hyviä. Lunta sais tulla lissää ja pakkasta vähemmin, varvuilla kun ei ummen kulkua testata.
     
  7. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Minkälaisesta vauhdista tökkäsi?
     
  8. ilkkak_i

    ilkkak_i New Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    30-40 km/h. Niin ja menihän siinä tietenkin tukivarsi. Kuinka ne on kestäneet nämä käyristetyt?
     
  9. jaffa

    jaffa Well-Known Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Onkait ne ihan lujia ollu, mutta liekkö sillä taivutuksella
    merkitystä juurikaan kun se takimmainen varsi on kuitenki suora..
     
  10. sappe

    sappe lainavehkeet.

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Tänään tuli 500km rangerilla täyteen ja ei ainakaan vielä ole tarvinnu pettyä kovin mahottomasti. Toki kun pari talvia menny trail tourinki pollella ja 250 lynxillä niin johan tuo tuntuu että kiikkuu vaikka puuhun..

    Reen ku lappaa täyteen heinää ja muuta roinaa niin sillon kyllä loppuu menohalut kuin seinään. Olisko se karkempi matto ratkasu? Tänään ainaki tuntu että ei muuta teheny ku lappanu tyhjää tuolla hangessa.

    Voimalinja on minusta ihan mukava tuolla metsän tarkkailussa. Pystyy ajamaan sievästi ja liikkeelle pääsee ilman turhaa kaivattamista. Eihän näitä ole mihinkään patikkoon tai puolentoista metrin puuteriin tehty? Jos semmosen haluaa niin varmaan helpoin vaihtaa merkkiä..Taikka ainaki mallia ;D

    Onko muuten kellään muulla ilmenny ongelmia flektin kanssa? Tässä kotterossa ei ainakaan puhu mitään ja se ite puhallin on lenkkasee aika paljon. Liekkö jo rikki :)

    Pittää viikonloppuna yrittää nuijen oikeiden kelkkojen omistajien mukaan lähtiä kattomaan minne niillä pääsee.Alkaa varmaan vain ittellä ärräpäät lenteleen ;D
     
  11. Fred Scuttle

    Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Ei suljettavaa tavaratilaa, eikä edes varahihnan paikkaa? ???
     
  12. forestapox

    forestapox A-C MC ES

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    mulla olis joutilaana rangerin telineen mitoille tehty vaneriloota n75 litraa tilavuus. Laatikon päälle saapi tavaraa köytettyä kans. Ja samaisesta kamppeesta n.3000km ajettu 10-mallin sumitin tela. Yv tavottaa.
     
  13. Remmi

    Remmi -18 Summit x kasipökä

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Hilijasta näyttää täälläki olevan, joten päivitetääs tätäki aihetta. Tuli laitettua uus rane, oottaa vaan panssarin asennusta ja luovutushuoltoa :D Mites on ranen omistajat päässy nyt ku lunta tullu paikotellen reilusti lisää, että pärjääkö vakiomatolla vai pitääko alkaa haaveilemaan karkeempaa ens talveksi? :p nii ja onko tuo remminsyönti -12 vuotisissaki samanlaista?
     
  14. Lameli

    Lameli R A N G E R

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Hyvästi on rane mennyt omalla matolla täällä kainuussa, lunta on kummiski paikoin todella paljon. Remmiä ei ole syönyt tuo minun laite ainakaan(vm.11), mittarissa 2200 km.
     
  15. jaffa

    jaffa Well-Known Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Kuuluu huhua tuolta pudiksen suunnalta, ettei oikein etene 49 enään näillä lumilla. Ei 57mm matto tehny jostaki syystä kovin kovaa menijää Ransetista mitä viime vuonna testattiin. Tokihan sillä pärjää mutta ei se mikään Summitin tasonen menijä ole.
     
  16. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    onko kuskissa sitte vika ku kaveri ajaa vakiolla rangella missä ja miten päin haluaa? onkai täälläki h-putaalla osin paikoin jo paksuki lumi ja onkai tuolla jonkulaista kinkamaaki kiikkunu.
     
  17. jaffa

    jaffa Well-Known Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    On pakko olla kuskissa vikaa jos 49:llä pääsee hyvin!
     
  18. Remmi

    Remmi -18 Summit x kasipökä

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Pääsee minkä pääsee, kohtahan sen näkkee...summitille ei vaan oo tarvetta :)
     
  19. Aateejii

    Aateejii Well-Known Member

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    niin no, mikä se lienee sitte käsite hyvästä pääsystä, eikai tuotieten mihinkää valtavaan vuorenvallotukseen ole ehki paras vaan näillä lumilla ei oo vielä matka katkennu ku veto-ojaan
     
  20. Nalle

    Nalle Commander 900, GLX5900, Cobra Racing 583RAVE

    Vs: 49 Ranger 600 E-TEC

    Onhan täällä näemmä jokunen kerennyt jo ihmetellä, miksi 49ä parjataan niin paskaksi kamppeeksi, kun sillä jonkunlaisessa kelissä kuitenkin jopa pärjääkin.. Eli ei kyseessä vissiin sitten olekaan ihan niin onneton keksintö, kun monista mielipiteistä voinee päätellä.. Voisiko sitten kuitenkin olla niin, että tuollekin kelkalle löytyi sellainen käyttäjäkunta, joka tekee sillä jotain. Ja miksipä ei tekis.. Onhan tuossa kelkassa normikäyttäjälle ihan kohtuukokoinen telamatto ja moottori, sekä ainakin jollain mittapuulla ihan toimiva alusta ja ainakin hieman kylmempiä kelejä verten suunniteltu kunnollinen tuulilasi. Lisäksi, kun kelkassa on kahden istuttava jakkara ja ihan kohtalaisen kokoinen tavarateline, niin miksipä tuo ei kelpais kelkkaa vaikkapa monitoimikoneeksi tarvitsevalle henkilölle, jolle syvimmän puuterin ja korkeimman vuoren valloittaminen, sekä siihen liittyvien kääntöhyppyjen tekeminen ole sitä, mihin he kelkkaa välttämättä tarvitsevat.

    Se, mikä näiden keskustelujen lukemisessa joskus ottaa palloon on se, että jotkut ihan aidosti ottavat asiakseen määritellä sen tarpeen, mikä monilla muilla on esimerkiksi juuri kelkkojen suhteen.. Ja se, mikä siitä määrittämisestä tekee niinkin ikävää, on se, että he määrittävät toisten tarpeet omiin tarpeisiinsa verraten.. Onko niin, että esimerkiksi 49 on ihan paska kampe, jos se ei sovellu niihin omiin tarkoitusperiin? Eli sillä ei tosiaan pääse sinne, minne jollain Summitilla?

    Onneksi itse pääsen tässä kohtapuoliin toteamaan, millaisesta laitteesta täämänvuotisessa 49ssä on kysymys, eikä siis tartte pelkästään uskoa, mitä foorumeilla asiasta kirjoitellaan.
     

Suosittele tätä sivua