kelkkojen varaosat

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä jaketsu, 1/2/12.

  1. jaketsu

    jaketsu Member

    Mistäköhän mahtaisi netistä tai muualta löytää vanhempiin kelkkoihin varaosia ??? Kyseessä polaris xcr 440, eikä oikeen mistään tahdo varaosaa saada. Ennekin törmännyt tähän huonoo varaosien saatavuuteen vanhoissa kelkoissa, enempi kun olen noitten kakspyöräisten kanssa pulannut niin niihin löytyy myös vanhempiin kyllä monipuolisesti osia joka paikasta melko edullisestikkin, mutta kelkoihin ei tahdo osaa löytää mistään ( ja kelkkojen osat kakspyöräisiin verrattuna todella kalliita!!) Eli pistäkääs vähän vinkkiä mistä löytyis kohtuuhintaista varaosaa! :)
     
  2. paavojaelvis

    paavojaelvis Well-Known Member

    Vs: kelkkojen varaosat

    Noiden vanhojen vakiokilpureiden varaosahankinnassa suurin ongelma taitaa olla se, että varsinkin tekniikkapuolen osat päivitettiin vähintään vuoden välein, eikä yhteensopivuus vuosimallien välillä ole kovinkaan yleistä.
    Polaris osien kohdalla yksi hyvä paikka on Polarishuolto J. Vaskivuori, Kauhajoki. Jos tavaraa ei ole varastossa, niin tietää varmaan, mistä löytyy ja mitä sopii muista malleista.
     
  3. jaketsu

    jaketsu Member

    Vs: kelkkojen varaosat

    Selvä ja kiitos vinkistä. pitääpä kysellä tuolta. Uusi jännitteensäädin pitäisi ostaa kun se tuppaa reistailemaan ja nyt hajosi jotain kun mittari ei pelitä, mutta josko huomenna ehtisi kattella missä vika luuraa :p
     
  4. XLT_SPECIAL

    XLT_SPECIAL Polaris XLT SP 1996 & Ariens ARROW 295S

    Vs: kelkkojen varaosat

    Pohjanmaan ylijäämätuotteeltakin olen löytänyt jotain erikoisempiakin osia. Esim. Ariens Arrowin kuomun.
     
  5. Dankova

    Dankova Well-Known Member

    Vs: kelkkojen varaosat

    Joo laaja valikoima ja ei kauheet hinnat ollenkaan.
     
  6. turboapc

    turboapc Well-Known Member

    Vs: kelkkojen varaosat

    Eikös tuon kelkan saa melkein osina kun alkaa varaosia katselemaan..Jännitteensäädintäkin vissiin saa aika lailla parinkympin pintaan uutta :)
     
  7. Dankova

    Dankova Well-Known Member

    Vs: kelkkojen varaosat

    Joo varmasti löytyy ja on ne hinnatkin sitten lyöty kohilleen. Tosin taitaa olla parempi ostaa nuo halvemmat osat uutena. ;D
     
  8. jaketsu

    jaketsu Member

    Vs: kelkkojen varaosat

    jep, kyllä se on parasta ostaa tollasset kuluvat osat uuten jos vaan jostakin saa. Esim tuohon mittarinpyörittäjäänkin jos meinaa käytettynä ostaa niin kohta taas hajalla.
     
  9. Jack796

    Jack796 Kelkaton

Suosittele tätä sivua