Polaris xcr nuhainen

Keskustelun 'Korjaamo' on aloittanut käyttäjä jaketsu, 11/2/12.

  1. jaketsu

    jaketsu Member

    Kertokaas viisammat että mikäs mun polaris xcr 440 (vissiin vm. 1998) on, ku ääni kuulostaa "nuhaiselta" ja hieman pätkii kaasua painaessa ??? Viikko sitten meinas jäädä kaupan pihaan ja sain sen joten kuten kotiin ajettua(ei meinnu millään käynnistyä, sammuili ja kävi huonosti, laitoin silloin pakkasen piikkiin). Viikon se seiso pihas ja tänään yritin käynnistellä. Käynnistyminen oli melko kovan työn takana, mutta sitte ku sain käyntiin ja ajoin lämpimäksi niin ääni oli silti "nuhainen" ja pätki kiihyttäessä. Eli jos tietoa mistä kiikastaa, niin olisin kiitollinen jos saisi vähän vinkkiä :) Ennen ei ole koskaan tehnyt tälläistä ja toiminut moitteettomasti, paitsi pari viikkoa sitten hajosi mittarinpyörittäjä ja jännitteensäädin rupesi reistailemaan ...
     
  2. ongelma

    ongelma poro okkeli 300cc

    Vs: Polaris xcr nuhainen

    itellä sama homma tyhjäkäynti on aivan normaali muttako lähtee ajamaan niin pätkii aivan mahottomasti ja kuuluu semmonen ääni ainako pätkäsee
     
  3. Janfar

    Janfar Active Member

    Vs: Polaris xcr nuhainen

    Ei ole kauhian tuttu kampe tuommonen, mutta ne kaasukahvan mikrokytkimet saattaapi aiheuttaa pätkimistä. Ja kaasareiden puhdistus ei varmaan ainekaan pahentaisi asiaa :) Onko koneelle tehty mitään huoltoja? Voit myös kokeilla ottaa pakoventtiileistä sen muovin päältä pois ja kokeilla että nekin pääsee herkästi liikkumaan. Niin ja sielä sarvissa taitaa olla liitin tuolle tappokatkasijalle, senku nyppäset irti niin ei oo ne mikrokytkimet käytössä, mutta sillon ei myöskään toimi sammutin nappi. Jos mittari on alkanut temppuilemaan niin kannattaa vielä tarkistaa vetoakselin laakerit :)
     
  4. jaketsu

    jaketsu Member

    Vs: Polaris xcr nuhainen

    Täys remppa tehty noin 700 kilsaa sitten toissa kesänä (männät vaihettu, kiertokangen laakerit ja kaasarit huollettu jne.) Tänä talvena ei mitään remppaa tehty ja ajo määräkin jääny alle 100 kilsan. Niin ja nopeus mittari lopetti kokonaan toimintansa ja tuo nuhaisuus ja pätkiminen tuli pari viikkoa sitten :mad: . Voisihan tuota kaasaria yrittää putsata, sillä aika useinhan juuri kaasari on tukkossa. ja sitten voisi koittaa ostaa uudet tulpat jos niissä on häikkää (vaihdoin kyllä ennen ajokauden alkua)
     
  5. Janfar

    Janfar Active Member

    Vs: Polaris xcr nuhainen

    tuossa kerran tuli vastaan tuommonen 440 xcr mistä oli pakoventtiilin lusikat jumiutunu ja se aiheutti virtausten huononemisen mikä taas johti seosongelmiin ja justiinsa teki semmostä rötäämistä ja vaihtelevaa toimintaa, välistä tuntu että nyt pelaa ja sitte taas röpsötti :) Toisaalta jos venttiilit on puhdistettu en usko niidenkään olevan jumissa. Osaatko sanoa tuntuuko että pätkii kipinää vai polttoainepuolta. Että katkaseeko aina kun seinään kun se röpöttää? Ja vaihda vaan ne tulpat, voipi mennä uudetki tulpat heti sököksi.
     
  6. jaketsu

    jaketsu Member

    Vs: Polaris xcr nuhainen

    Nyt kun taas ajelin niin ei mitään ongelmaa, mutta luulen että vain nuo tulpat vaihtamalla rupeaa taas toimimaan moitteetta (pitää käydä ostamassa uudet kunhan kerkeää). Nyt toiminut hyvin kun vähän ajelin, mutta välillä kiihdytksissä ei ihan täysin puhtaasti ota kierroksia (vähän pätkii, vaikea selittää) Vaihdan tulpat ja putsaan kaasarit niin eiköhän sillä ongelma katoa. :)
     

Suosittele tätä sivua