Lynx Commander -keskustelua.

Keskustelun 'Lynx' on aloittanut käyttäjä Fred Scuttle, 14/12/08.

 1. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Mun edellinen oli 800 etec Commander ja se kyllä muuten täyttää tuon, eli voimaa on mutta työkäytössä saa olla aika tarkka kaasupeukun kanssa ettei hyökkäile. Kai sen kytkimen säädöillä saa jouheammaksikin, mutta ei silti mitään sinne päinkään mitä on 900 ACE (tai turbo) Eco-moodissa.

  Vielä kun löytäs joltain kokeiltavaks ettei tarvis ensin ostaa ja sitten todeta ettei ollutkaan mun sukset. Ei tarvi kahta kilometriä enempää ajaa kun jo tietää että muuttuko se vai ei....
   
 2. Vesukka

  Vesukka Xtrim 600 re, Rs Venture

  Kiitti vinkistä! Ei tässä onneks kiirettä vielä oo toisen kelkan hankinnalla, jos sitä ens vuodelle.

  Silleinhän se ois hyvä, jos saisit lainasuksia koittaa. Nämä, kun on makuasioita ja sit vielä eri kelkoissa käyttäytyy eri tavoin ja alustan säädöt vaikuttaa kans.

  Kokeile ekaks lisätä vielä haritusta. Sillä parani omat xc:t kans, mut ei niistä itelle hyvä tullu, kun oli edellisessä kelkassa ca pro:hin tottunu.
   
 3. 325

  325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

  Nakkaisivat tuon Easyriden nurkkaan ja vanha kunnon PPS alle uuteen runkoon niin vois alkaa itelläkin kiinnostelemaan vaihto uudempaa komentajaan.

  Paljon on kuulunut uuden rungon keulan rauhattomuudesta. Ei meinaa auraamattomalla mateenselkä tiellä pysyä ku haluaa ojanpohjalle.
   
 4. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Lisäsin haritusta 10 --> 15mm ja parani kyllä huomattavasti. Sitten vielä 15 -->17mm ja ehkä se vielä parani. Tai sitten ei. Vaikea sanoa. Ei se mikään hyvä ole vieläkään mutta sentään jo ihan ajettava. Noin ulkomuistista sanoisin että samaa luokkaa kuin XU Commander (normi Bladet siis kummassakin).
   
  Vesukka tykkää tästä.
 5. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  Ei se Easy Ride nyt mikään ihan kamalakaan ole, huonompaa odotin puheitten perusteella.

  Plussaa ainakin se että Easy Ride on merkittävästi PPS:ää hiljaisempi (tärinä ja jollotus poissa) ja peruuttaminen pehmeässä sujuu todella paljon paremmin. Lisäksi taittoperä näyttää sellaiselta että se voisi vaikka kestääkin, vanhasta komentajasta se oli hajalla moneen kertaan.
   
  T-Cat tykkää tästä.
 6. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Mitenhän se SkiDoon Commander, eli Expedition toimii? Niitä on todella vähän tarjolla.

  Hiljainen er on ja hyvä peruuttaa, mutta pääpaino eteenpäin menemisessä mukavasti. Jos se on tuo er mikä tekee hankalan käytöksen, niin kyllä on vaihtoehdot vähissä:(
  Lynxin vehkeissä niin hyvät tilat, ettei muut pääse edes lähelle.
   
 7. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  Kommentit tuosta iisiraiderista kummastuttaa; eikö siinä pitäis olla kaikki parempaa edeltäjään verrattuna, yllättävän kovaa kritiikkiä saa lukea?
   
 8. Altavastaaja

  Altavastaaja 49 Ranger Pro 600r

  Aikani kun pyöritellyt jousia eeskahtaalle ni alkanu oleen toi ER iha kohtuullinen. Edelleen hitaassa /ryömintä vauhdissa patissa lappaa läpi kaikki mutta juuri sillälailla että justiinsa hoksaa. Tämä parantui iskarin vaihdolla huomattavasti.
  2 päällä käytännössä tilanne ei juuri muuttunut muutenkuin että hitaassa vauhdissa ei pohjaile niin herkästi mitä yksin ajaessa mikä vähä ihmetyttää.
  Mänttiremmi o mulla 2 asennossa. Pitäs alkaa testaamaan että onko sen muutoksella miten merkitystä.
   
 9. tika73

  tika73 Well-Known Member

  Ski doo toimii omasta mielestä hyvin. Jopa vakiona. Ommaan on vaihettu kybin iskarit ympäriinsä,niin voi vähän pattiaki pehmittää. Kulukee reunassa jos kuski haluaa,tosin toisten uria haluaa seurata.
   
 10. napero3000

  napero3000 Commander ltd 900 -20

  No, Nyt sitten tuon massiivisen kulutuksen setvimisen vuoksi ajettu reittiä 2viikon aikana 1300km. Ja ainakin minulla tuo alusta on ihan syvältä, pohjaa keula ja telaston etuiskari 30km/h aikaisemmin kuin edellisessä "korimallissa" ja pomppu on sitten oka kerta arvoitus minne päin lähdetään.

  Kulutus on nyt ihan ok, kun ajaareipasta reittinajoa, nyt siellä 19,5 paikkeilla eli ollaan siellä etec +5litraa tasolla.

  Soitinmuuten Lynxin asiakas palveluun. Enpä muuten soita toiste....
   
  Vesukka tykkää tästä.
 11. 325

  325 Lynx- sano lapinmies ja pyörty

  Kuulostaa reitti ajoon kulutus kovalta.
  Oma - 17 900 komentaja imee 13-17 reitillä. Ummessa enemmän.

  Ja melkein uskallan väittää jotta tuosta easyridestä ei saa Pps:n verosta vaikka kuinka sinne tukkis kultaa ja nirhamia.

  Kun laittaisivat edes siihen matka malliin Pps alustan tulevaisuudessa.
   
 12. ruiseri

  ruiseri Voiko kelkassa olla liikaa varusteita?

  -20 900 Turbolla reitillä 17-19 kun ei säästele yhtään mutta ei ihan peukku tangossakaan painele menemään.
   
 13. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  Olen kokeillu kaikki nuo commanderin alustat rcg, pps ja ny tämä easyride. Kyllähän tämä easyride paras on ummella pikku muutoksilla siitä ei ole epäselvyyttä. Pps sähkösäätösillä totaltekeillähän oli tietysti reitillä paras, mutta ummella ei vakuuta pps.
   
 14. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Ummelle er varmaan on kehitetty ja sen tuntee, ettei reittiominaisuuksiin ole tuossa panostettu. Hyvä jos hakee ummentyökalua, reitille sitten jotain muuta.
   
 15. Altavastaaja

  Altavastaaja 49 Ranger Pro 600r

  Umpisellaha tuo pellaa ku ajatus ja ei voi moittia nuissa vetohommissakaan mitä tottunu vanhojen resujen kans että sukset ei maahan vastaa ja puunkylestä käännellään vähä suuntimaa.
   
 16. Busse-

  Busse- Commander ltd 600R -22

  Millainen laite tuo komentaja on tuolla 600r koneella,vai onko se vasta tulossa ens kaudelle?
   
 17. vuorikelkkailija

  vuorikelkkailija Well-Known Member

  Kyllä on saanu 600r konetta jo pari kautta..en ole kokeillut 2-tahtisena. Muutaman kilon kevyenpi kuin 900 ace. Ehkä kevyenpi ajella metsässä. Ei itsellä edes vaihtoehtona kun on jo tottunut tuohon 4-tahtiseen.
   
 18. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Muutama kilo = 15kg ero. 900 ace komukkaa kävin ajamassa ja kyllä tuntui yllättävän raskaalta vietävältä. Teholtaan kuitenkin melko vaatimaton kone 600r verrattuna. Screenshot_20210306-193549.png Screenshot_20210306-194505.png
   
  Viimeksi muokattu: 6/3/21
 19. Fred Scuttle

  Fred Scuttle Lynxejä ja Ski-Doo

  Ohi aiheen, mutta Skandic 600 efi-motilla on mukavan kevyt luokassaan.
   
 20. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  600 Efi vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta jos kevyittä hakee kelkkaan. Komukkaan sitä ei saa, mutta 59ranger hoitaa varmasti samat tarpeet ja melko paljon halvemmalla. Screenshot_20210306-202526.png
  25kg kevyempi mitä 900 Ace ja miltei samat tehot.

  Nelari tosin melko paljon varmempi ja kestää moninkertaisen käytön pitäen arvonsa haisuleihin verrattuna. 900 Ace olisi ollut oma valinta jos kelkka olisi muuten miellyttänyt.
   

Suosittele tätä sivua