Ski-Doo 2020

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä peruna., 5/2/19.

 1. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  Ite oon Xrässien pukkeja ja liukurunkoja saanu vaihtokuntoon mutta akselit on säilyny suorina. Tietenki jos on liian löysä säätö että rajusti pohjailee niin kait sen akselinkin mutkalle saa.
   
 2. Görand

  Görand MXZ XRS ID 600R -20

  Heipä hei taas, nyt on muutama sata kilometriä takana skidoon kanssa ja ihan hyvältä vaikuttaa. Ainut juttu oikeastaan on ajoasento, jotenki omalla kohdalla syherössä puunkierrossa ajoasento ei miellytä ja kääntäminen tuntuu työläältä, raiseri ja sarvet nyt vakiot, ja koitin sarvia kääntää yhden pykälän enemmän syliin päin niin asento jonkun verran parani, mutta olen miettinyt jos vaihtaisi kokonaan suorat sarvet tai pykälää matalemman raiserin. Onko muut vaihdelleet jompaakumpaa ja minkälaisia vaikutuksia asentoon?

  Lisäksi oletteko suksia vaihdelleet esim bladeihin tai ca pro? kuinka toimineet?
   
 3. vetkulilm

  vetkulilm -21 Freeride Turbo ja -19 Iron dog 600R

  Itellä on muistaakseen 80mm raiseri. Sama jokatapauksessa kuin Endurossa. Heti parempi asento kun istualtaan ajaa. Samoin Bladet alla, nehän toimii joka vehkeessä. Ca on paljon ottavampi. Eli kääntyy kyllä, väsyt nopeemmin. Toki niitä porukat yleensä höyläilee.. Vahva suositus Bladelle. Ehkä se orkkis tai XC+ mikä itellä nyt testissä
   
 4. Görand

  Görand MXZ XRS ID 600R -20

  Selvä homma kiitoksia! Ja niin on tullut luettua noista CAn suksista että ovat melko terävät käytökseltään, laitetaan bladet korvan taakse.
   
 5. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Kaikki C&A vaatii miedot raudat niin sitten toimii. Aikanaan itse lyhentelin ja hakkasin kovametalleja pois kun mietoja rautoja ei ollut saatavilla, nykyään ainakin Totaltek tekee miedompaa ohjaria näihin. Esim. XTX tai XCS suksi, nokat vetää lenkeillä taakse ja miedot raudat niin saa vakaan ja sopivan ohjaavan suksen jolla voi vähän myös puskettaa niin ajamisesta ei tule kulmikasta.
   
  Görand, Golfster ja Fudge tykkäävät tästä.
 6. Rev2

  Rev2 X-RS 600R E-TEC 2020

  Tuli hommattua 2020 X-RS 600R . Onko näissä jotain tyyppivikoja, mitä kannattaa pitää silmällä? joku pakoputken panta-kiinnitys kampanja oli tehty. Muutenkin kokemuksia olisi mukava kuulla.
   
 7. Golfster

  Golfster BD3900ds 2019, Iron Doggi, FIII CK3

  Itellä sama kelkka ja liukurungon vahvikkeet pitäisi jostain löytää kun ei ole vakiona minkäänlaisia. Blingfactoryltä en äkkiseltään varmuudella sopivia bongannut. Jos oikein vetomieheksi ittensä luokittelee, niin saahan sieltä mm. etupukkia vahvistella ja iskarin alapään tuentaa. Jossain törmännyt suosituksesta laittaa RS pohjaanlyöntikumit liukurunkoihin, jotka paksummat ja estää paikkoja rikkovan pohjauksen. @Kitunen tekee näihin kaikenmoisia vahvikkeita, jos haluaa oikein ratakiskoksi viritellä. ;)

  Pattisuojat kannattaa kyllä laittaa pikimmiten. Itellä jo molemmat patit lommolla. Ajattelin vielä ujuttaa ne terässuojat tuonne muovisen takapanssarin alle, kun tuo muovi ei kunnon tärskyiltä suojaa juurikaan. Mulla tehtiin kans pakoputkikamppis ja penkkihän näissä ei tahdo pysyä paikallaan. Aivan naurettavat ne natsat, mitkä pitää penkkiä pituussuunnassa edestä kiinni. Ja kun ne on tankissa kiinni, niin mullakin meni koko tankki vaihtoon. Joku lisäkiinnitys täytynee kehitellä kun lonkkasee jo nyt heti korjauksen jälkeen.
   
  Kitunen tykkää tästä.
 8. M.E.A

  M.E.A Well-Known Member

  20200430_150040.jpg
  Näin tyylikkäällä penkkipatentilla mentiin toissa talvena pitkään uutta tankkia ja oheishiluja odotellessa:D
   
  Vesukka ja Golfster tykkäävät tästä.
 9. Peki_

  Peki_ Ski-Doo Backcountry 600r -19

  Penkistä puheenollen, miten ne kiinnitystapit pitäs olla kiinni rungossa? Toinen tappi on pyörinyt irti kierteistään, eikä löydy kierrettä enää mihin vastais. Että tuleeko se tosiaan tankkiin, vai pitäskö takarungon metallituessa olla joku muu vastakappale/mutteri? Räjäytyskuvista huonosti selviää.
   
  Viimeksi muokattu: 25/1/22
 10. Görand

  Görand MXZ XRS ID 600R -20

  Niin eli meinaat että ei ole pakollista CA:n suksien höyläys, kun sitä tuntuu kaikki harrastavan?
   
 11. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Niin no, se vähän riippuu monestakin tekijästä. Jos on se race suksi eli XT, niin siitä joutuu todennäköisesti keskiköliä ainakin madaltamaan että ohjaus kevenee ja ei ole niin ottava. Iskarien säädöt vaikuttaa myös. Eli ensinnä kannattaa testata omassa kelkassa, ennekuin alkaa liikaa höyläilemään. Mutta kerran kun ottaa rälläkän käteen niin vaikea siitä on enää takaisinpäin mennä.
   
  Görand, Kojontti ja M.E.A tykkäävät tästä.
 12. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Onkohan tuo blingfactoryn myymä t-motion lukitusholkki ihan pätevä?
   
 13. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Kyllä se toimii, aika paljon noita maailmallakin käytetään.
   
 14. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Ihan ku oisin jostai lukenu että se tai joku muu lukituspalikka voi särkee sen jotenki tms voi olla että muistan väärin mutta näin ei vissiin tuon holkin kohalla sittä oo?
   
 15. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Tottakai se mahdollisuus aina on koska vääntö/rasitus tulee pienelle alueelle. Lujin vaihtoehto on laittaa c-motion takapukki, tai vastaava ratkaisu.
   
 16. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Liekkö niitä cmotionia missää myynnissä vai pitäneekö tilata varaosana jälleenmyyjältä?
   
 17. Driver

  Driver Summit 850Turbo '22

  Skinz ainakin myy jäykkää takapukkia, mutta niitä on kuulunut menevän rikki. Itse olen ajanut c-motionilla kaudesta 2019 ja on ollut kestävä ja ongelmia nolla.

  Nämä osat tarvitset konversioon, hintaa tulee noin reilu 300.
  503192464 REAR ARM x 1
  503191209 ARM-PIVOT WELD x 1
  503144300 AXEL x 1
  732601197 BOLT x 1
  503191556 EXT. BUSHING x 2,00
  572080700 BUSHING x 2,00
  408200700 GREASE FITTING x 1
  503191651 WASHER x 2
   
  Pertuzi tykkää tästä.
 18. lumimies99

  lumimies99 Well-Known Member

  Juu u arvelimpa että ens hättään ostan nuita skinzin tmotion rajotin prikkoja ja koitan että mitenkä ne toimii ni kylläpä toimi hyvin ku mahtuna ku toiselle puolelle semmone, toisella puolen oli pienempi se rinkula mihin se prikan sisäreunalla oleva uloke ois pitäny mennä. Jos joku niitä siis tarviaa ni nyt ois halavalla
   
 19. Vilbur

  Vilbur Well-Known Member

  Se on sitä Ämöriiican standardia ja toleranssia :D
   

Suosittele tätä sivua