Ski-Doo 2020

Keskustelun 'Ski-Doo' on aloittanut käyttäjä peruna., 5/2/19.

 1. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Hemillä aika pirun hyvä kikka kokeilla käytetyn arvoa. :D Arvostan.
   
 2. keleppailija

  keleppailija ski-doo

  Uus backcountry xrs 146/154 aika hyvän olonen paketti
   
 3. DooDoo

  DooDoo Well-Known Member

  En vaan näe tuota brp:n 4 vuoden takuuta kovin kovana myyntivalttina kun polariksella samanlaiseen vaihettuna saa kolme kertaa vaihettua uuden ja vielä jää bensarahaa useita satasia, olettaen tietty että 3 vuotena väliraha pysyisi samana. Tai vaikka täyden kierroksen Öhlinssiä/Totaltekkia yms ja niistä saa vielä käytettynäki rahaa takaisin.

  Hieman harmittaa kun tuote on kuiteskin mieleen mutta hinnoiteltu ulottumattomiin näin köyhän mielestä.
   
  Fudge, Kimurantti, Vilbur ja 2 muut tykkäävät tästä.
 4. Nenone

  Nenone BC X-RS 146"

  Samoja kamppeita himotellu ja vähän tarjouksiakin pyydellyt. Vanhalla Freeridellä tosin vasta kolme tonnia mittarissa niin ajelishan sitä silläkin vielä. Toki välirahat alkaa helposti karkaamaan jos vaihtoväliä alkaa venyttämään kun ei ne kovin maittavia ole näin kahden vuodenkaan jälkeen. :confused:
   
 5. Driver

  Driver Summit 850Turbo R '23

  Jos on mieleinen kampe niin voihan sellaisen ostaa sitten käytettynäkin, sopiva yksilö kun löytyy niin on vielä kolmekin vuotta takuuta jäljellä ja on ne kalleimmat kilometrit ajettu jo pois ;) vai onko täällä jokin kilpavarustelu että vuoden-kaksi ajetulla kamppeella ei enää kehtaa ajaa :D

  Nythän on ollut kampanja, 1000e varusteita ja muuta mukaan.
   
 6. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Topikki ei vain ole "osta Berppi käytettynä, kun muuten ei ole varaa", vaan tää on Doo -20 ja niistä jaetaan tekstiä.
   
 7. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Eikö se ole melko raskasta vaihtaa kelkkaa joka vuosi? Ainakin itellä menee yleensä vähintään yksi kausi että kelkasta saa tehtyä mieleisen. Ei jotenkin houkuta aloitaa samaa uudestaan joka kausi. Tietysti jos pysyy melko samanlaisessa mallissa niin muutokset voi aika helposti tehdä uuteenki.
   
  Seiti ja mikzar tykkäävät tästä.
 8. andyman

  andyman Well-Known Member

  Tätä olen miettinyt itsekkin, varsinkin kun Polarista saa käyttää alle tonnin kilsoilla kahdesti huollossakin. Vehkeet on sisäänajo moodissa osan talvea ja sekin vähän häiritsee.
  Omassa päässä tuntuu tuo kaksikin vuotta vähän tuhlaukselle vaikka laittaa vaan perus jutut kelkkaan; Laukku, virran ulosotto, säätelee kytkintä ja vaihtelee alustaan jousia yms.

  Olen kyllä yleisestikkin vähän sellainen että rakastun kaikkiin näihin vehkeisiini ja parantelen ja omistan niitä pitkällä tähtäimellä, niin tämä ajatusmalli että vuoden tai kahden väliin uudet vehkeet alle, ei vaan tunnu omalta.
   
  Jii.Pee, Rautane, FFoxi ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 9. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  Ajappa vaikka 6tkm talveen niin on hiotunut omaksi :D
   
  ///AJS, Nipademu, M.E.A ja 2 muut tykkäävät tästä.
 10. andyman

  andyman Well-Known Member

  Totta tuokin että kun paljon ajaa niin kuvio muuttuu.
   
 11. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Mulla ei riitä rahat varmaan puoleenkaan tuosta. Ajankin lähes pelkästään rinteissä ja autolla joutuu ensin ajaan jonku sata km paikoille.. Senkin takia se on hieman turhauttavaa kun huomaa jotain muutosta vaativaa ja on jo ajopaikoilla. Onneksi tämä nykyinen alkais oleen melko valmis niin jos sitä ens talvena pääsis ihan oikeasti ajamaan.
   
 12. ///AJS

  ///AJS Well-Known Member

  Kyllähän tuo sen verta kiinnostaa et ajateltiin kaveriporukalla tarjous pyytää (4 kelekkiä):D
   
 13. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Eikait se ole ku laittaa kättä taskuun niin kelkka vaihtuu. Omat ja kavereitten kelkat näyttää talven ajettuina vielä ihan ok kuntoisilta, mutta jos niillä ajettaisiin kaks kautta niin näky olisi varmasti ihan toinen ja kauppias ei välttämättä sitä osaa arvostaa. Tela kestää käytännössä max. 2 talvea pusikko rallia ja kyllä siinä muutakin sanomista parissa talvessa ruukaa tulla. Sen takia on halvempi vaihtaa kelkkaa joka talvelle niin pysyy väliraha järkevänä.
   
  H.T, Nipademu, Fudge ja 1 muu henkilö tykkäävät tästä.
 14. FFoxi

  FFoxi X-trim & 5900 LTS

  Kauppiaat ei edes halunnet kuvia vaihto kelkasta, vaikka niitä olisin laittanut tarjouksen yhteydessä. Eli se myös siitä vaihtokelkan kunnosta. Ei mitään merkitystä:rolleyes:

  Jos on kelkkaansa säästellyt niin siinä turhuudessa et ole kussut, kuin omiin muroihisi.
   
 15. Jäpälä

  Jäpälä Well-Known Member

  Ei pidä yleistää, osa kauppiaista on hyvinkin kiinnostunut vaihdokin kunnosta. Toisia ei taas tunnu kiinnostavan vaikka se olis pyöriny yö junan edessä rovaniemeltä tervolaan.
  Ja harvemmin sitä tulee muutenkaan säästeltyä, se kelkka on minun varten. Enkä minä ole sitä kelkkaa varten. Mut silti joku järki on syytä pitää päässä kun sillä kaartelee kohti maisemaa.
   
  Mika_R tykkää tästä.
 16. Hemikoo

  Hemikoo Sidewinder xtx se 137", Phazer FX GT

  OT: Tässä pari kautta yrittänyt säästeliäästi ajella eli järvien toiselle puolen lähdöt autolla jne. jos perinteisesti olisin ajellut ois kilsat ollut nykyisestä 3700km määrästä varmaan 5500km ja tällä taas on merkitystä kun eletään 2T valtakunnassa 2x6tkm talvi 12tkm mittarissa ja kelkka mielletään aivan loppuun kalutulta vaikkei se sitä olisi. Tosi asiahan on että se toinen talvi on hieman halvempi ajaa arvonpudotuksen puolesta reittipeleissä mutta itse pyrkinyt siihen että kelkan oon maksanut nopeasti ennen seuraavaa kautta pois tai heti kätellessä, kauden aikaisia osamaksuja en oikein hyväksy ja 2vuoden väliraha vaatii jo liikaa sumplimista sekö tahtoo tulla liikaa mieliostoksia kun raha seisoo tilillä, autokuumetta jne :D. Ei oo velkaisella perheellisellä duunarilla helppoa sumplia kaikkea, tässä just mietin rupeanko downgreidaamaan laitteistoa mutta vielä pysyttiin aallon harjalla uusissa.
  Kelkan kuntoa jotkin tunnostaa arvostavan jopa tonnin edestä ja luotto kauppias ei enää edes kysy kuntoa, tuli kauppa nro9 peräjälkeen sieltä o_O.

  Paljonko tippuu kpl hinta? Mutta varmasti hyvä valinta!
   
 17. Kojontti

  Kojontti 600R RE, 800 Puuntökkeri, x-rs pessimisti-evo

  Kaveri kun vaihto omansa viime keväänä niin tarjouspaperista kyllä näki että vaihtotarjoukseen laskettu hyvitys oli kutakuinkin täysin leivottu uuden hintaan, käteisale oli lähes täysin vaihdokin arvoinen...
   
 18. Jii.Pee

  Jii.Pee Kelkaton.

  Varmaan nuinkin jos raskinut uuden ostaa ja ajaa mahdollisimman vakiolla. Tai jos tulee paljon km. Kalliimpaa se kuitenkin on jos ei kovin montaa tkm aja, mutta sehän ei ole kaikille ongelma.

  Kyllä se tela ainakin minun käytöllä pidempään kestää ja ei niin paljon tule ajoakaan. Sitte kun tulee aika hyvin pidettyä eikä kovin paljon turhia riskejä ota niin onhan nuo kestänyt. Nykyisen sain 10000 eurolla alkutalvesta ja jos ens keväänä olis vaikka 3000km mittarissa niin kyllä tuosta vielä ihan hyvin saa rahaa. Laittaa vaikka vähän lisää ja päivittää 850 tai ajaa vielä kauden ja ostaa käytetyn -20vm 850.
   
 19. Janme

  Janme Well-Known Member

  Joo, vähän lähteny lapasesta tuo hintapolitiikka. Yli neljä eroa suoralla Kaaoksen ja Eksperttisummitin välillä, joutu köyhä vaihtamaan tallia. Vitutti kyllä, mutta pakko katella lompakkoaki näissä hommissa.

  Vielä ku ajatuksena alkaa vaihtamaan joka vuodelle uus, niin arvonalenemaki vaihtokamppeessa uuteen vastaavaan vähän eri luokkaa merkkien välillä. Eipä se neljän vuoden takuu ainakaan tuossa vaihtoarvossa vissiin nävy näissä BRP:n kamppeissa. Toki vaan köyhän kommentointia tämä teksti.
   
  Viimeksi muokattu: 7/4/19
 20. jp10

  jp10 Well-Known Member

  Tehdäänpä niin ei osteta uusia . sitten on paljon ylivuotisia ja hinnat halpuu
   

Suosittele tätä sivua